Eladó és kiadó ingatlanok Tolnán

Találati lista:

74

Itt találhatóak a tolnai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Tolna Szekszárdtól 10 kilométerre, északkeletre található, kiváló logisztikai helyzetben lévő település, hiszen területén található az M6-os autópálya és az M9-es autóút csomópontja. A városon keresztül halad még a 6-os főút, vasúton pedig a Sárbogárd-Bátaszék vonalon közelíthető meg. Legjelentősebb műemlékei a Festetics-kastély, a Kálvária kápolna és a római katolikus templom. A Kálvária dombon található kápolnát és a stációkat 1739 és 1748 között állították fel. A Kálvária stációinak Zsolnai kerámiaképei az 1950-es években készültek. A város jelentős ipartörténeti emléke a Selyem Múzeum, melynek emlékszobáját az egykori hernyóselyem-fonoda gyárépületének egyik szobájában rendeztek be. A Közép-Európában is egyedülállónak számító gyűjtemény tárgyainak védetté nyilvánítását kezdeményezte a Tolnai Városvédő Egyesület a Kulturális Örökségvédelmi Hivatalnál, a hivatal az ideiglenes védettséget kimondta. Tolna további nevezetességei a több mint 200 éves kékfestő műhely, a városháza 1906-ban épült eklektikus stílusú épülete, a Martinek Emlékház, valamint Mözsi Szabó István festőművész tárlata. Családi házat vásárolna Tolnán? A város központjában, vagy akár Tolna-Mözsön is egyaránt megtalálhatja.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tolnai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

17

Eladó családi ház, Tolna, Központ közeli

Tolna, Központ közeli
16

Eladó családi ház, Tolna, Petőfi utca

Tolna, Petőfi utca
6

Tolnán két szintes családi ház eladó! D47

Tolna
11

Eladó családi ház, Tolna, kertváros

Tolna, kertváros
8

Eladó építési telek, Tolna, rendezett

Tolna, rendezett
12

Eladó családi ház, Tolna, Központ

Tolna, Központ
15

Vállalkozásra alkalmas

Tolna
10

Eladó söröző

Tolna, Mözs
32

Eladó családi ház, Tolna, Fém utca

Tolna, Fém utca
7

Tolnán felújított családi ház eladó! (D6)

Tolna
31

Eladó családi ház, Tolna, Bercsényi utca

Tolna, Bercsényi utca
15

Többgenerációnak, vállalkozásnak, telephelynek

Tolna, központhoz közel
8

Eladó családi ház

Tolna
12

Eladó családi ház

Tolna
5

Csarnok,műhely

Tolna
8

Eladó családi ház, Tolna, Tavasz utca 1

Tolna, Tavasz utca 1
27

Eladó családi ház, Tolna, Központ közeli

Tolna, Központ közeli
14

Eladó családi ház, Tolna, Település szélén.

Tolna, Település szélén.
5

Tolnán családi ház eladó! D156

Tolna
CSOK ingatlan

Eladó földszinti lakás, Tolna

Tolna, Vásártér