Eladó és kiadó ingatlanok Tolnán

Találati lista:

69

Itt találhatóak a tolnai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Tolna Szekszárdtól 10 kilométerre, északkeletre található, kiváló logisztikai helyzetben lévő település, hiszen területén található az M6-os autópálya és az M9-es autóút csomópontja. A városon keresztül halad még a 6-os főút, vasúton pedig a Sárbogárd-Bátaszék vonalon közelíthető meg. Legjelentősebb műemlékei a Festetics-kastély, a Kálvária kápolna és a római katolikus templom. A Kálvária dombon található kápolnát és a stációkat 1739 és 1748 között állították fel. A Kálvária stációinak Zsolnai kerámiaképei az 1950-es években készültek. A város jelentős ipartörténeti emléke a Selyem Múzeum, melynek emlékszobáját az egykori hernyóselyem-fonoda gyárépületének egyik szobájában rendeztek be. A Közép-Európában is egyedülállónak számító gyűjtemény tárgyainak védetté nyilvánítását kezdeményezte a Tolnai Városvédő Egyesület a Kulturális Örökségvédelmi Hivatalnál, a hivatal az ideiglenes védettséget kimondta. Tolna további nevezetességei a több mint 200 éves kékfestő műhely, a városháza 1906-ban épült eklektikus stílusú épülete, a Martinek Emlékház, valamint Mözsi Szabó István festőművész tárlata. Családi házat vásárolna Tolnán? A város központjában, vagy akár Tolna-Mözsön is egyaránt megtalálhatja.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tolnai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

17

Eladó családi ház, Tolna, központ közeli

Tolna, központ közeli
12

Eladó családi ház, Tolna, Tolna, Wossinszky utca

Tolna, Tolna, Wossinszky utca
7

Tolnán családi ház eladó! (D109)

Tolna
12

Tolnán 2008-ban épület csalládi ház eladó!

Tolna
16

Eladó családi ház, Tolna, Petőfi utca

Tolna, Petőfi utca
15

Eladó családi ház, Tolna, Tolna

Tolna, Tolna
6

Tolnán két szintes családi ház eladó! D47

Tolna
9

Eladó családi ház, Tolna, Ady Endre utca 46

Tolna, Ady Endre utca 46
10

Eladó söröző

Tolna, Mözs
15

Vállalkozásra alkalmas

Tolna
7

Tolnán felújított családi ház eladó! (D6)

Tolna
11

Eladó téglalakás, Tolna, Laktanya

Tolna, Laktanya
19

Eladó családi ház, Tolna, Tolna, Fürdőház utca

Tolna, Tolna, Fürdőház utca
15

Eladó sorház, Tolna, Kertváros

Tolna, Kertváros
5

Tolnán családi ház eladó! D156

Tolna
21

Eladó sorház, Tolna, Tolna, Bartók Béla utca

Tolna, Tolna, Bartók Béla utca
28

Eladó sorház, Tolna, Tolna Elit környék

Tolna, Tolna Elit környék
5

Csarnok,műhely

Tolna
18

Eladó borozó, söröző, büfé, Tolna, Tolna

Tolna, Tolna
15

Eladó családi ház, Tolna, Malom utca

Tolna, Malom utca