Eladó és kiadó ingatlanok Tökölön

Találati lista:

187

Itt találhatóak a tököli ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Tököl a Csepel-szigeten, a Duna főága mellett fekszik, de közigazgatási határa egészen a Ráckevei-Dunaágig terjed. A város legkönnyebben a Ráckevei HÉV-vel érhető el, de közúton, az M0-ás autópályáról és a szigeti gerincúton egyaránt megközelíthető. A 6-os út felől is elérhető a százhalombattai réven át. A város büszkesége a XV. századi gótikus templom romjaira épült Kisboldogasszony Római katolikus templom, melynek falain és főoltárán még mindig láthatók középkori maradványok. A város határában álló gótikus eredetű Szent Anna kápolnát 1944-ben rommá lőtték, de az 1980-as években helyreállították. Természeti látnivalói a Duna part, a parkerdő és a kisdunai üdülőterület. A Duna árterében található Varsányi horgásztó horgászoknak és családtagjaiknak is kellemes kikapcsolódást nyújt. A Tököli Uszoda sport-, gyermek- és pezsgőmedencéjével, gőz- és infraszaunájával nyújt felüdülést. Téglalakást keres Tökölön? A Pesti úti lakótelepen számtalan ingatlan között válogathat. Családi házat vásárolna? A város központjában, HÉV-hez közel, vagy a kertvárosi részben is megtalálhatja álmai otthonát. A városban 4 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tököli ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

HÉV-állomástól 1 perc

Tököl
6

Tököl Parkerdő,Zsákutca Építési telekké nyilvánítható 350nm-s telek

Tököl, Parkerdő, Mandula köz
14

Pest megyében, Tökölön 286 m2 családi ház eladó

Tököl, Parkerdő
14

Pest megyében, Tökölön 3 lakásos családi ház eladó

Tököl, Parkerdő
10

Eladó üzlet, Tököl, Tököl

Tököl, Tököl
10

Eladó 2 szobás, 35 nm-s Ház- házrész, Tököl

Tököl, Határ út
10

Eladó családi ház, Tököl, Fő utca

Tököl, Fő utca
8

Központ közeli csendes utca

Tököl
3

Eladó Ház, Tököl 15.900.000 Ft

Tököl
14

Eladó családi ház, Tököl, Fő utca

Tököl, Fő utca
17

Eladó családi ház, Tököl

Tököl
14

Eladó családi ház, Tököl

Tököl

Tökölön hév közeli építési telek

Tököl, Szent Erzsébet u
5

Eladó építési telek, Tököl, Fő út környéke

Tököl, Fő út környéke
18

Eladó üzlet, Tököl, Csépi

Tököl, Csépi
19

Tököli Parkerdő és Duna közeli részen sarok telken eladó családi ház!

Tököl, Tököl
11

Eladó téglalakás, Tököl, Pesti úti ltp.

Tököl, Pesti úti ltp.
19

A nyugalom szigete

Tököl, Tököl parkerdő
3

Tökölön összközműves építési telek

Tököl, Tököl, Csépi út