Ingatlanok Tatabánya

Találati lista:

978

Ezen az oldalon a Tatabányán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Tatabánya városrészeire, 6-os telep, Alsógalla, Bánhida, Bánhidai lakótelep, Barackos, Bárdos lakópark, Baromállási-dűlő, Bódis-hegy, Csákányospuszta, Cseri lakótelep, Dózsakert, Erőmű telep, Felsőgalla, Gál István lakótelep, Kertváros, Kossuth kert, Központ, Muta-hegy, Napsugár lakópark, Óváros, Paletta lakópark, Paradicsomkert, Ságvári lakótelep, Sárberek, Sikvölgy, Szigeti-dűlő, Turul hegyoldal, Turul lakópark, Újváros, Unió lakópark. Tatabánya ma az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa, fontos forgalmi csomópontban fekszik, hiszen áthalad rajta a Bécs- Budapest vasútvonal, ill. az M1-es autópálya. Már a Honfoglalás óta lakott település, leghíresebb jelképe a Kő-hegyen található Turul-emlékmű, melyet a híres bánhidai csata emlékére állítottak. Szeretne Tatabányára költözni? Sárberki lakótelepen, Dózsakert városrészben, Bánhidai lakótelepen, Gál István lakótelepen nagy a választék eladó panellakásokból. Újvárosban, Ságvári lakótelepen, Óvárosban érdemes a téglaépítésű lakáskínálatot megtekinteni. Felsőgalla, Alsógalla, Kertváros, Bánhida városrész ideális lehet, amennyiben kertes, családi házat képzel el jövendőbeli otthonának.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Tatabányán.

7

1. emeleti, 2 szobás lakás a Kodály térnél

Tatabánya
12

Eladó panellakás, Tatabánya

Tatabánya
2

Telek eladó - sorház építésre!

Tatabánya, Kertváros
2

Vállalkozók figyelem!

Tatabánya, Kertváros
2

Vállalkozók figyelem!

Tatabánya, Kertváros
2

Építési telek- sorház építésére!

Tatabánya, Kertváros
14

Tágas otthon nagycsaládosok részére is.....

Tatabánya, Újváros
12

Verebély László utca

Tatabánya, Verebély László utca
7

Réti út

Tatabánya, Réti utca
9

Köztársaság utca

Tatabánya, Kodály Zoltán tér
14

Gál István lakótelep

Tatabánya, Gál István lakótelep
9

Cseri út

Tatabánya, Cseri utca
12

Bánhidai lakótelep

Tatabánya, Bánhidai lakótelep
5

Bárdos utca

Tatabánya, Bárdos Lakópark
3

Bárdos utca

Tatabánya, Bárdos Lakópark
3

Bárdos utca

Tatabánya, Bárdos Lakópark
18

Dózsakert utca

Tatabánya, Dózsakert utca
9

Szent Erzsébet utca

Tatabánya, Szent Erzsébet utca

Eladó ipari telek, Tatabánya

Tatabánya
17

Újszerű Családi ház!

Tatabánya