Ingatlanok Tatabánya

Találati lista:

972

Ezen az oldalon a Tatabányán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Tatabánya városrészeire, 6-os telep, Alsógalla, Bánhida, Bánhidai lakótelep, Barackos, Bárdos lakópark, Baromállási-dűlő, Bódis-hegy, Csákányospuszta, Cseri lakótelep, Dózsakert, Erőmű telep, Felsőgalla, Gál István lakótelep, Kertváros, Kossuth kert, Központ, Muta-hegy, Napsugár lakópark, Óváros, Paletta lakópark, Paradicsomkert, Ságvári lakótelep, Sárberek, Sikvölgy, Szigeti-dűlő, Turul hegyoldal, Turul lakópark, Újváros, Unió lakópark. Tatabánya ma az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa, fontos forgalmi csomópontban fekszik, hiszen áthalad rajta a Bécs- Budapest vasútvonal, ill. az M1-es autópálya. Már a Honfoglalás óta lakott település, leghíresebb jelképe a Kő-hegyen található Turul-emlékmű, melyet a híres bánhidai csata emlékére állítottak. Szeretne Tatabányára költözni? Sárberki lakótelepen, Dózsakert városrészben, Bánhidai lakótelepen, Gál István lakótelepen nagy a választék eladó panellakásokból. Újvárosban, Ságvári lakótelepen, Óvárosban érdemes a téglaépítésű lakáskínálatot megtekinteni. Felsőgalla, Alsógalla, Kertváros, Bánhida városrész ideális lehet, amennyiben kertes, családi házat képzel el jövendőbeli otthonának.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Tatabányán.

12

Tatabánya-Dózsakert, 61 nm-es 2 szobás, üres lakás eladó!

Tatabánya, Dózsakert , Réti utca
5

Jó elosztású, 2. emeleti lakás! SÜRGŐS!!

Tatabánya
2

Irodaház kiadó!

Tatabánya
3

Nagyméretű, osztható ipartelek!

Tatabánya

Tatabánya központjában eladó üzletek!

Tatabánya
9

Eladó irodák a központban!

Tatabánya
7

Kisméretű műhelyek/raktárak kiadók!

Tatabánya
2

Kisméretű raktár/műhely kiadó!

Tatabánya
5

csarnok raktározásra kiadó!

Tatabánya
8

Gyártócsarnok kiadó!

Tatabánya
10

Újszerű bánhidai ház!

Tatabánya
14

Exkluzív ház Tatabányán!

Tatabánya
12

Lakóház akár panziónak, vállalkozásnak!

Tatabánya
14

Dózsakerti, jó állapotú családi ház!

Tatabánya
13

Álmos Vezér utca

Tatabánya, Álmos vezér utca
5

Kós Károly utca

Tatabánya, Kós Károly utca
13

Álmos Vezér utca

Tatabánya, Álmos vezér utca
12

Fácános utca

Tatabánya, Fácán kert
13

NEM KELL BAJLÓDNIA A FELÚJÍTÁSSAL!!

Tatabánya, Dózsakert

Tatabánya dózsakertben bútorozott lakás kiadó

Tatabánya