Ingatlanok Tatabánya

Találati lista:

955

Ezen az oldalon a Tatabányán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Tatabánya városrészeire, 6-os telep, Alsógalla, Bánhida, Bánhidai lakótelep, Barackos, Bárdos lakópark, Baromállási-dűlő, Bódis-hegy, Csákányospuszta, Cseri lakótelep, Dózsakert, Erőmű telep, Felsőgalla, Gál István lakótelep, Kertváros, Kossuth kert, Központ, Muta-hegy, Napsugár lakópark, Óváros, Paletta lakópark, Paradicsomkert, Ságvári lakótelep, Sárberek, Sikvölgy, Szigeti-dűlő, Turul hegyoldal, Turul lakópark, Újváros, Unió lakópark. Tatabánya ma az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa, fontos forgalmi csomópontban fekszik, hiszen áthalad rajta a Bécs- Budapest vasútvonal, ill. az M1-es autópálya. Már a Honfoglalás óta lakott település, leghíresebb jelképe a Kő-hegyen található Turul-emlékmű, melyet a híres bánhidai csata emlékére állítottak. Szeretne Tatabányára költözni? Sárberki lakótelepen, Dózsakert városrészben, Bánhidai lakótelepen, Gál István lakótelepen nagy a választék eladó panellakásokból. Újvárosban, Ságvári lakótelepen, Óvárosban érdemes a téglaépítésű lakáskínálatot megtekinteni. Felsőgalla, Alsógalla, Kertváros, Bánhida városrész ideális lehet, amennyiben kertes, családi házat képzel el jövendőbeli otthonának.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Tatabányán.

9

Kiváló befektetés Tatabánya Újvárosban!

Tatabánya, Újváros
15

Tatabánya frekventált részén 2 szobás, 2 erkélyes üres panellakás eladó!

Tatabánya, Dózsakert , Réti utca
15

Eladó családi ház, Tatabánya, Széchenyi utca

Tatabánya, Széchenyi utca
14

Kertváros

Tatabánya, Verebély László utca
7

Köztársaság út

Tatabánya, Köztársaság útja
7

Eladó társasházi lakás, Tatabánya

Tatabánya
5

KIADÓ IDODÁK TATABÁNYÁN!

Tatabánya, Újváros
14

Három szobás, erkélyes, felújított lakás eladó...

Tatabánya, Gál lakótelep
8

Ifjúmunkás út

Tatabánya, Ifjúság utca
11

Réti utca

Tatabánya, Réti utca
14

Mátyás Király út

Tatabánya, Mátyás király út
9

Bánhidai lakótelep

Tatabánya, Bánhidai lakótelep
7

Köztársaság út

Tatabánya, Újváros, Köztársaság útja
14

Mátyás Király út

Tatabánya, Alsógalla, Mátyás király út
8

Köztársaság út

Tatabánya, Köztársaság útja
11

Réti utca

Tatabánya, Réti utca
8

Tatabányán zártkerti ingatlan eladó

Tatabánya
9

Bánhidai lakótelep

Tatabánya, Bánhidai lakótelep
8

Töhötöm Vezér utca

Tatabánya, Újváros, Töhötöm vezér utca
8

Ifjúmunkás út

Tatabánya, Újváros, Ifjúság utca