Tatai eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

370

Ezen az oldalon a Tatán található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Tata a Kisalföld és a Dunántúli-középhegység találkozásánál fekszik, a Gerecse és Vértes hegységet elválasztó Tatai-árok északnyugati kapujában, az Által-ér völgyében. Tatabányától 9, Budapesttől 60 km-re található. A várost átszeli a Budapestet Tatabányával és Komárommal összekötő 1-es főút, az M1-es Bécs–Budapest autópálya, melyre közvetlen csatlakozása van, pedig a város mellett halad el. Vonattal a Budapest–Hegyeshalom–Rajka-vasútvonalon közelíthető meg. Az „Élővizek városá”-nak is nevezik, hiszen területén öt tó – az Öreg-tó, a Derítő-tó, a Fényes-fürdő, a Cseke-tó és a Réti-tavak – találhatóak, melyek meghatározzák a városképet és a város életét. 2010-ben Tata a biodiverzitás magyarországi fővárosa lett. A város közepén található az Öreg-tó, melynek partján áll a Tatai vár. A vár mellett áll az Esterházy-kastély, mely 1776-ban épült. A vártól északkeletre a tóvárosi városrész található, a városban levő vízfolyások mellett, vízimalmokkal találkozik az idelátogató. További látnivalói a Fellner Jakab kilátó, a Török mecset, a Vaszary-villa, a Víztorony, a Kálvária kápolna, a Kapucinus templom, a Kálvária szoborcsoport és a Mária Immaculata. Természeti értékei közül említésre méltó a Gerecse Natúrpark, az Agostyáni Arborétum, az Angolkert és az Által-ér. Téglalakást keres Tatán? A belvárosban számtalan ingatlan közül válogathat. Családi házat vásárolna? Tóvárosban, Felső-Tatán, vagy az Óvárosban egyaránt megtalálhatja álmai otthonát. A festői szépségű Tóvárosban szeretne lakni? Itt családi házat és téglalakást is találhat. A városban 10 óvoda, 5 általános iskola, 5 középiskola és 2 művészetoktatási intézmény működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tatai ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Tóhoz közel

Tata, Szilágyi Erzsébet utca
12

Új út

Tata, Új utca
14

Új út

Tata, Új utca

Eladó családi ház, Tata

Tata
8

Alacsony rezsijű, felújított lakás, kiadó Tatán

Tata
13

Legyen Ön a tulajdonosa ennek a háznak és varázsolja otthonná!!!!

Tata, Újhegy
18

Tatán központi helyen 102nm-es ház ELADÓ!

Tata, Komárom Esztergom
13

Tatán Öreg-tónál nyaraló eladó!

Tata, Tópart
8

Öreg-tóhoz közel felújitott családi ház Eladó!

Tata, Tóvaros
10

Tatán központi helyen családi ház Eladó!

Tata
8

Eladó gyárépület, Tata, Tata-Agostyán

Tata, Tata-Agostyán
14

Tóhoz közel

Tata, Szilágyi Erzsébet utca
5

JÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ TELEK!

Tata, Újhegy
10

Csendes,nyugodt,békés környezetben kiélheti kreativitását...

Tata
11

KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN!

Tata
23

Hangulatos sorház - kellemes környezet!

Tata, Óváros
4

Eladó családi ház, Tata, Móricz Zsigmond tér

Tata, Móricz Zsigmond tér
20

ÜZLET ÉS CSALÁDI OTTHON EGYBEN!

Tata