Tatai eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

382

Ezen az oldalon a Tatán található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Tata a Kisalföld és a Dunántúli-középhegység találkozásánál fekszik, a Gerecse és Vértes hegységet elválasztó Tatai-árok északnyugati kapujában, az Által-ér völgyében. Tatabányától 9, Budapesttől 60 km-re található. A várost átszeli a Budapestet Tatabányával és Komárommal összekötő 1-es főút, az M1-es Bécs–Budapest autópálya, melyre közvetlen csatlakozása van, pedig a város mellett halad el. Vonattal a Budapest–Hegyeshalom–Rajka-vasútvonalon közelíthető meg. Az „Élővizek városá”-nak is nevezik, hiszen területén öt tó – az Öreg-tó, a Derítő-tó, a Fényes-fürdő, a Cseke-tó és a Réti-tavak – találhatóak, melyek meghatározzák a városképet és a város életét. 2010-ben Tata a biodiverzitás magyarországi fővárosa lett. A város közepén található az Öreg-tó, melynek partján áll a Tatai vár. A vár mellett áll az Esterházy-kastély, mely 1776-ban épült. A vártól északkeletre a tóvárosi városrész található, a városban levő vízfolyások mellett, vízimalmokkal találkozik az idelátogató. További látnivalói a Fellner Jakab kilátó, a Török mecset, a Vaszary-villa, a Víztorony, a Kálvária kápolna, a Kapucinus templom, a Kálvária szoborcsoport és a Mária Immaculata. Természeti értékei közül említésre méltó a Gerecse Natúrpark, az Agostyáni Arborétum, az Angolkert és az Által-ér. Téglalakást keres Tatán? A belvárosban számtalan ingatlan közül válogathat. Családi házat vásárolna? Tóvárosban, Felső-Tatán, vagy az Óvárosban egyaránt megtalálhatja álmai otthonát. A festői szépségű Tóvárosban szeretne lakni? Itt családi házat és téglalakást is találhat. A városban 10 óvoda, 5 általános iskola, 5 középiskola és 2 művészetoktatási intézmény működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tatai ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Befektetőknek!

Tata
6

Tatán söröző eladó!

Tata
17

Jó levegő, csend, nyugalom

Tata
15

Deák Ferenc utca

Tata, Deák Ferenc utca
11

központi

Tata, Gesztenye fasor
14

Tóváros

Tata, Vasút utca
13

eladó lakás Tata belváros

Tata
8
CSOK ingatlan

Eladó téglalakás, Tata

Tata
10
CSOK ingatlan

Minőségi épületben színvonalas lakás a központban!

Tata
7
CSOK ingatlan

Eladó téglalakás, Tata

Tata
4

Eladó családi ház, Tata, Móricz Zsigmond tér

Tata, Móricz Zsigmond tér
16

Tatán 2 szintes családi ház eladó!

Tata, Komárom-Esztergom
11

Családi ház közel a központhoz!

Tata, Komárom Esztergom
10

Tatán központi helyen 102nm-es ház ELADÓ!

Tata, Komárom Esztergom
13

Tatán Öreg-tónál nyaraló eladó!

Tata, Tópart
8

Öreg-tóhoz közel felújitott családi ház Eladó!

Tata, Tóvaros
10

Tatán központi helyen családi ház Eladó!

Tata
8

Eladó gyárépület, Tata, Tata-Agostyán

Tata, Tata-Agostyán
13

Buszpályaudvar környéke, közel a tóparthoz!!!

Tata
15

Kiadó családi ház Tatán!

Tata, Remeteségpuszta