Eladó és kiadó ingatlanok Tárnokon

Találati lista:

134

Itt találhatóak a tárnoki ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Tárnok a Mezőföld és az Érd-Tétényi-fennsík határán, a Dunába torkolló Benta-patak két partján helyezkedik el, Budapesttől 20 km-re, a 7. számú főközlekedési út és az M7-es autópálya között. Területét átszeli a Budapest - Székesfehérvár- Nagykanizsa, illetve Tapolca vasútvonal is, így vonattal is könnyen megközelíthető. Legjelentősebb műemlék épülete a római katolikus templom. Másik jelentős műemléke az 1739-ben a pestisjárvány megszűnésének emlékére építtetett Szent Rókus kápolna. Az 1696-ban betelepült rácok kápolnájának helyét jelzi a Sárkányölő Szent György-emlékmű, melyet 2003-ban restauráltak. Az Öreg-hegy mészkőbe vájt pincesorán pedig a település kiváló borait kóstolhatják meg az idelátogatók. A Kőbányából és a pincék kivájásából nyert köveket felhasználták a falu építésénél. A kőből épített házak, homlokzatok, pincék és kerítések helyi védelem alatt állnak. Tárnokon található a magyar rádiózás történetének egyik legrégibb állomása. Az ide telepített Telefunken gyártmányú vevőkészülék volt az első hazai szupervevő, jelenleg az ország műsorszóró adóhálózatának mérése és ellenőrzése a feladata. A település legjelentősebb rendezvényei a körmenettel egybekötött úrnapja, melyre csodálatos virágszőnyegeket és oltárokat készítenek és a kétnapos búcsú, mely a környéken a legnagyobb. Családi házat keres Tárnokon? A település egész területén számtalan ingatlan közül válogathat.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tárnoki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

7

Földterület Tárnokon, forgalamas út mentén, GKSZ övezetben

Tárnok, Tárnok, Sóskúti út
12

3033 nm belterületi telek Tárnokon

Tárnok, Tárnok, Ófalu
7

Eladó családi ház, Tárnok

Tárnok

Eladó fejlesztési terület, Tárnok

Tárnok
4

Eladó építési telek, Tárnok, Öreghegy

Tárnok, Öreghegy
5

Eladó gyümölcsös, szőlő, Tárnok

Tárnok
9

1579 Tárnok eladó 60nm-es sorházi lakás saját kerttel

Tárnok, Ófalu
16

Zártkerti kőház és borospince eladó!

Tárnok, Tárnok, szőlőhegy

Eladó fejlesztési terület, Tárnok

Tárnok

Eladó föld, Tárnok

Tárnok
16

Szőlőhegyi nyugalom, Tárnokon

Tárnok, Tárnok, Öreghegy

Eladó fejlesztési terület, Tárnok

Tárnok
2

Eladó fejlesztési terület, Tárnok

Tárnok
10

70 négyzetméteres, 2 szobás, 1 félszobás, beköltözhető, utcai, eladó ház

Tárnok, Öreg hegy
16

Eladó családi ház, Tárnok, Berkipuszta

Tárnok, Berkipuszta
9

Csendes, kellemes környezetben családi ház eladó!

Tárnok
11

Eladó társasházi lakás, Tárnok

Tárnok
14

Családi ház Tárnok központi részén

Tárnok, Tárnokliget
21

Budapesttől 20 km-re, béke és nyugalom...

Tárnok, Tárnok Szőlőhegy