Eladó és kiadó ingatlanok Tárnokon

Találati lista:

147

Itt találhatóak a tárnoki ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Tárnok a Mezőföld és az Érd-Tétényi-fennsík határán, a Dunába torkolló Benta-patak két partján helyezkedik el, Budapesttől 20 km-re, a 7. számú főközlekedési út és az M7-es autópálya között. Területét átszeli a Budapest - Székesfehérvár- Nagykanizsa, illetve Tapolca vasútvonal is, így vonattal is könnyen megközelíthető. Legjelentősebb műemlék épülete a római katolikus templom. Másik jelentős műemléke az 1739-ben a pestisjárvány megszűnésének emlékére építtetett Szent Rókus kápolna. Az 1696-ban betelepült rácok kápolnájának helyét jelzi a Sárkányölő Szent György-emlékmű, melyet 2003-ban restauráltak. Az Öreg-hegy mészkőbe vájt pincesorán pedig a település kiváló borait kóstolhatják meg az idelátogatók. A Kőbányából és a pincék kivájásából nyert köveket felhasználták a falu építésénél. A kőből épített házak, homlokzatok, pincék és kerítések helyi védelem alatt állnak. Tárnokon található a magyar rádiózás történetének egyik legrégibb állomása. Az ide telepített Telefunken gyártmányú vevőkészülék volt az első hazai szupervevő, jelenleg az ország műsorszóró adóhálózatának mérése és ellenőrzése a feladata. A település legjelentősebb rendezvényei a körmenettel egybekötött úrnapja, melyre csodálatos virágszőnyegeket és oltárokat készítenek és a kétnapos búcsú, mely a környéken a legnagyobb. Családi házat keres Tárnokon? A település egész területén számtalan ingatlan közül válogathat.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tárnoki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

Eladó építési telek, Tárnok, Öreghegy

Tárnok, Öreghegy
6

Eladó építési telek, Tárnok, Hazatérők útja

Tárnok, Hazatérők útja
8

Eladó családi ház, Tárnok, Tárnokliget

Tárnok, Tárnokliget
5

4000 nm-es zártkert

Tárnok, Tárnok, Sóskúti út
9

Társasházi, téglaépítésű lakás Tárnokon

Tárnok, 2461 Tárnok

Eladó fejlesztési terület, Tárnok

Tárnok

Eladó fejlesztési terület, Tárnok

Tárnok

Kód:897 Tárnokon eladó 5000nm-es terület!

Tárnok, Tárnok
10

Kód:1743 Tárnok Öreghegy eladó 1538nm-s telek, szőlőssel, borospincével

Tárnok, Öreghegy
2

Eladó fejlesztési terület, Tárnok

Tárnok

Eladó föld, Tárnok

Tárnok
7

Földterület Tárnokon, forgalamas út mentén, GKSZ övezetben

Tárnok, Tárnok, Sóskúti út
12

3033 nm belterületi telek Tárnokon

Tárnok, 2030 Tárnok, Tabán utca 1
9

Eladó családi ház, Tárnok, Sóskúti út 5

Tárnok, Sóskúti út 5
17

Eladó téglalakás, Tárnok, Tárnok

Tárnok, Tárnok
7

Kiadó üzlet, Tárnok

Tárnok

Újonnan parcellázott telkek eladók a Hazatérők útjánál

Tárnok, Tárnok, Hazatérők
5

Most épülő tágas, 3 szoba nappalis ház eladó

Tárnok, Tárnokliget, Petőfi Sándor utca
9

Tárnokon az M7 közelében 2 egyszobás házrész eladó

Tárnok, Ófalu, Fő utca
12

4 szobás ház állattartásra is alkalmas telken Öreghegyen

Tárnok, Öreghegy