Eladó és kiadó ingatlanok Tárnokon

Találati lista:

141

Itt találhatóak a tárnoki ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Tárnok a Mezőföld és az Érd-Tétényi-fennsík határán, a Dunába torkolló Benta-patak két partján helyezkedik el, Budapesttől 20 km-re, a 7. számú főközlekedési út és az M7-es autópálya között. Területét átszeli a Budapest - Székesfehérvár- Nagykanizsa, illetve Tapolca vasútvonal is, így vonattal is könnyen megközelíthető. Legjelentősebb műemlék épülete a római katolikus templom. Másik jelentős műemléke az 1739-ben a pestisjárvány megszűnésének emlékére építtetett Szent Rókus kápolna. Az 1696-ban betelepült rácok kápolnájának helyét jelzi a Sárkányölő Szent György-emlékmű, melyet 2003-ban restauráltak. Az Öreg-hegy mészkőbe vájt pincesorán pedig a település kiváló borait kóstolhatják meg az idelátogatók. A Kőbányából és a pincék kivájásából nyert köveket felhasználták a falu építésénél. A kőből épített házak, homlokzatok, pincék és kerítések helyi védelem alatt állnak. Tárnokon található a magyar rádiózás történetének egyik legrégibb állomása. Az ide telepített Telefunken gyártmányú vevőkészülék volt az első hazai szupervevő, jelenleg az ország műsorszóró adóhálózatának mérése és ellenőrzése a feladata. A település legjelentősebb rendezvényei a körmenettel egybekötött úrnapja, melyre csodálatos virágszőnyegeket és oltárokat készítenek és a kétnapos búcsú, mely a környéken a legnagyobb. Családi házat keres Tárnokon? A település egész területén számtalan ingatlan közül válogathat.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tárnoki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Összeköltözőknek kiváló

Tárnok, Tárnok
5

830 nm-es építési telek Tárnokon

Tárnok, Tárnok
17

Családi ház Tárnokon, vasútállomástól pár percnyire

Tárnok, Tárnok
13

Zártkerti ingatlan Tárnokon, lakható kisházzal

Tárnok, Tárnok
8

Gigantikus (3600 nm ! ) telken felújítandó 90 nm ház telekár alatt

Tárnok, Tárnok, Fő út
4

Eladó építési telek, Tárnok, Öreghegy

Tárnok, Öreghegy
6

Eladó építési telek, Tárnok, Hazatérők útja

Tárnok, Hazatérők útja
8

Eladó családi ház, Tárnok, Tárnokliget

Tárnok, Tárnokliget
9

Csendes, kellemes környezetben családi ház eladó!

Tárnok
16

Kétgenerációs családi ház Tárnokon

Tárnok, Tárnok
19

Családi ház Tárnokon, hatalmas méretű kerttel

Tárnok, Tárnok

Eladó fejlesztési terület, Tárnok

Tárnok

Eladó fejlesztési terület, Tárnok

Tárnok
3

Tárnokon Borospince gombázásra alkalmas Eladó!

Tárnok, Szőlőhegyen, szőlőhegyi ut
8

Tárnokon 80nm borospince.25nm hétvégi házzal Eladó.

Tárnok, Pincesoron, szőlőhegyi uton
2

Eladó fejlesztési terület, Tárnok

Tárnok

Eladó föld, Tárnok

Tárnok
3

Eladó családi ház, Tárnok, családi övezetes

Tárnok, családi övezetes
10

Eladó családi ház, Tárnok, Tárnok

Tárnok, Tárnok