Eladó és kiadó ingatlanok Szántódon

Találati lista:

80

Ezen az oldalon a Szántódon található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Szántód a Balaton déli partján, a Tihanyi-félszigettel szemben, Balatonföldvártól 4,5 km-re fekszik. Balatonföldvár és Zamárdi felől a 7-es főúton, Budapestről az M7-es autópályán, Tihany felől komppal közelíthető meg. A szántódi rév miatt Somogy északi kapujának is nevezik. Szántód idegenforgalmi nevezetessége a Balatonon kívül Szántódpuszta. Az itt található harminc épületből álló majorsági épületegyüttes műemlék védelem alatt áll, és 1995-ben Európa Nostra-díjat kapott építészeti hagyományainak őrzéséért és az értékes műemlékek helyreállításáért. A puszta legszebb műemléke a Szent Kristóf kápolna, ahonnan ellátni egészen a tihanyi félszigetre és a Balaton északi partjára. A kápolnán kívül, többek között kúria, csárda, cselédház, magtár, borospince, kápolna és temető is részét képezik a műemlék együttesnek. Az itt működő turisztikai központ Magyarország képzőművészeti és néprajzi emlékeit mutatja be. A Majorsági Múzeumban megtekinthető többek között az Emlékpénzérme gyűjtemény, a balatonendrédi csipke története, a Balaton élővilágát bemutató akvárium, műemléki kovácsműhely, valamint népi iparművészeti kiállítás és vásár. Téglalakást keres Szántódon? Újonnan épült és épülő vízparti lakások között válogathat. Családi házat, üdülőt vásárolna? A vízparthoz közel számtalan ingatlan közül válogathat. Vendéglátással foglalkozik? A Tihanyi-révnél eladó éttermeket, vendéglőket talál.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget szántódi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

PREMIUM megbízás, kizárólag Irodánk kínálatában!

Szántód

Eladó építési telek, Szántód

Szántód
15

Kiadó üdülő, nyaraló, Szántód, Endrődi Sándor utca

Szántód, Endrődi Sándor utca
20

Kiadó üdülő, nyaraló, Szántód, Aranyhíd utca

Szántód, Aranyhíd utca
4

Szántódon csendes környezetben pihenésre kiválóan alkalmas üdülőtelek kis házzal eladó

Szántód, Vadkert
2

Szántódon közel a komphoz nyaraló alacsony áron eladó

Szántód, Vadkert
15

Kiadó üdülő, nyaraló, Szántód, Hattyú utca

Szántód, Hattyú utca
28

Kiadó üdülő, nyaraló, Szántód, Szigony utca

Szántód, Szigony utca
15

Szántódon 6 szobás családi ház hatalmas kerttel, saját partszakasszal kiadó

Szántód, Herman Ottó u.
30

Kiadó üdülő, nyaraló, Szántód, Hattyú utca

Szántód, Hattyú utca
6

A Balaton part egyik utolsó eladó Campingje!

Szántód, Szántód
19

Szántód központjában Apartmanház étteremmel eladó!

Szántód, Szántód
14

Álommunka a Balatonnál

Szántód

Szántódon közművesített, építési telek eladó! 6,5 M.Ft

Szántód
8

Kiadó téglalakás, Szántód, Hattyú utca

Szántód, Hattyú utca
4

Eladó építési telek, Szántód

Szántód
24

Kiadó üdülő, nyaraló, Szántód, Zrínyi utca

Szántód, Zrínyi utca
25

Eladó családi ház, Szántód, Szigony utca

Szántód, Szigony utca
16

Kiadó üdülő, nyaraló, Szántód, Hattyú utca

Szántód, Hattyú utca