Eladó és kiadó ingatlanok Solymáron

Találati lista:

269

Itt találhatóak a solymári ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Solymár a Budai-hegység, a Pilis, a Jegenye-völgy és az Aranyhegyi-patak által közrefogott területen helyezkedik el. Közúton a 10-es főúton, vasúton a Budapest–Esztergom vonalon érhető el legegyszerűbben. A község középkori építészeti emléke a Mátyás-dombon található Solymári Vár, a köztudatban Szarkavár. A vár romjait 2005-2006 folyamán felújították, azóta látogatható. Másik jelentős építészeti nevezetessége a Nieger-Valkó-kúria, melyben a XIX.-XX. század fordulójától Nieger Károly festőművész, templomfestő, majd id. és ifj. Valkó László iparművészek, valamint dr. Valkó Arisztid régész lakott. A község kiállítóhelye a Dr. Jablonkay István Helytörténeti Gyűjtemény, mely nevét első vezetőjéről kapta, aki 28 éven át szervezte a gyűjteményt és rendezte kiállításait. Az épületben történeti-régészeti, néprajzi kiállítás, egy szatócsboltot és egy XX. század elejei patikát bemutató kiállítás látogatható. A település természeti értéke az Ördöglyuk-barlang a Budai-hegységben, a Zsíros-hegycsoport oldalában található. A fokozottan védett barlang csak engedéllyel látogatható, kulcsát és a látogatási engedélyt a Duna–Ipoly Nemzeti Park adja ki. A község legérdekesebb rendezvényei a Traktortalálkozó és a Gospel Fesztivál. Családi házat keres Solymáron? A központban vagy a Kerekhegyen biztosan megtalálja álmai otthonát. A településen 2 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget solymári ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Eladó téglalakás, Solymár, Hegy utca 22

Solymár, Hegy utca 22
5

Eladó Telek, Solymár

Solymár, Kálvária utca
12

Eladó Ház, Solymár

Solymár
5

Eladó Mezőgazdasági, Solymár

Solymár
16

Eladó Ház, Solymár

Solymár, Cseresznye utca
5

Eladó üzlet, Solymár, Terstyánszky út

Solymár, Terstyánszky út

Eladó üzlet, Solymár, Terstyánszky út

Solymár, Terstyánszky út
5

Eladó téglalakás, Solymár, Terstyánszky út

Solymár, Terstyánszky út
3

Surányi csend.

Solymár, Surány
13

Solymár panorámás részén családiház eladó

Solymár, Solymár, Solymár
17

Eladó családi ház, Solymár, Solymár, Solymár panorámás utcájában

Solymár, Solymár, Solymár panorámás utcájában

Eladó építési telek, Solymár, Solymár

Solymár, Solymár

Solymáron közlekedéshez közel telek eladó.

Solymár
2

Eladó építési telek, Solymár, Solymár elején

Solymár, Solymár elején
14

Solymár erdő közeli részén fél ikerház eledó

Solymár, Hutweide
15

Anna kápolna közelében eladó ház

Solymár, Anna kápolna
14

Solymáron kínálunk eladásra 2 lakásos házat

Solymár, Annakápolna környéke
10

Solymáron 100 m2-es, 3 szobás házrész eladó

Solymár
9

Solymáron 100 m2-es, első emeleti házrész eladó

Solymár