Siófoki eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

2088

Ezen az oldalon a Siófokon található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Siófok a Balaton déli partjának legnagyobb városa, a Sió-csatorna torkolatánál fekszik. Megközelíthető a 103 km-re fekvő Budapestről a 7-es főúton vagy az M7-es autópályán, illetve a 93 km-re fekvő Szekszárdról a 65-ös főúton. Vasúti csomópontként a Székesfehérvár–Gyékényes és a Kaposvár–Siófok-vasútvonalon érhető el. Vízi úton az északi parton Balatonföldvárral és Tihannyal áll összeköttetésben. Siófok a nyár fővárosa, homokos partja az Aranypart és az Ezüstpart, lassan mélyülő, gyorsan felmelegedő sekély vizével a kisgyermekes családok kedvelt üdülőhelyévé, és a Balaton déli partjának legnépszerűbb városává teszi. Pezsgő éjszakai élete miatt a fiatalok is ezt a Balaton parti várost keresik fel a legszívesebben. A város jelképe a Víztorony. Nevezetes épületei a Sarlós Boldogasszony Plébániatemplom, a Kálmán Imre Emlékház, a Jókai Villa, melyben Jókai Mór élete utolsó nyarát töltötte. Siófok, a parkok és virágok városa az 1996-ban létesült Millenium Park látványosságai a Zenepavilon és Bartha Lajos Napóra-kompozíciója. A Petőfi sétányon sétálva a baloldalon láthatjuk Siófok legnagyobb és legpatinásabb parkját, a Jókai parkot, mely egykor a siófoki lóverseny-pályának adott otthont. A város további nevezetességei a Kálmán Imre Szabadtéri színpad, az Ásványmúzeum, Magyarország legnagyobb és legszebb magángyűjteménye, államilag védett gyűjtemény, a balatoni gőzhajózás 100., 125. és 150. jubileumára felállított emlékmű és a Meteorológiai Obszervatórium. Siófok élményfürdője a Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, mely a római fürdők hangulatát idézi. Legjelentősebb rendezvényei a Tojásfesztivál , a New Orleans Jazz Fesztivál és a Siófolk fesztivál. Üdülőt, nyaralót keres Siófokon? Az Aranypart és az Ezüstpart üdülői Önre várnak, de Sóstón is megtalálhatja álmai nyaralóját. Családi házat vásárolna? A belvárosban, Kilitiben, az Aranyparton és az Ezüstparton számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást szeretne? Az aranyparton és a belvárosban is megtalálhatja az Önnek tetszőt. A Foki-hegyre szeretne költözni? Itt családi házat, tégla- és panellakást egyaránt találhat. Üzletet szeretne nyitni? A belvárosban eladó üzlethelyiségeket talál. A városban 10 óvoda, 5 általános iskola, 3 középiskola és a Kodolányi János Főiskola Siófoki Intézete működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget siófoki ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

22

Önálló nyaraló Siófokon

Siófok
4

Siófokon telephely kiadó

Siófok
26

Szabadifürdőn kiváló ár-érték arányú nyaraló eladó

Siófok
15

Eladó családi ház, Siófok, Kele utca 96.

Siófok, Kele utca 96.
10

Siófok külvárosában zárt udvari lakóparkban újszerű ház eladó

Siófok
15

Siófokon közel a Balcsihoz, akár társasháznak, több generációnak stb.

Siófok
8

Siófok kertvárosában olcsón eladó 3 szobás 100 m2-es családi ház 718 m2-es telekkel

Siófok
7

Siófok kertvárosában 105 m2-es újépítésű ház sürgősen áron alul eladó

Siófok
13

Siófok kedvelt utcájában 320m2-es 9szobás ingatlan 250m-re az Aranyparttól eladó

Siófok, Aranypart
16

Siófok-Sóstón 2 szintes, 3+1 szoba nappalis ikerház fél eladó

Siófok, Sóstó
10

Siófok Szabadisóstón csendes helyen önálló nyaraló eladó

Siófok, Szabadisóstó
14

Siófok Aranyparton 3 szoba nappalis nyaraló eladó!

Siófok
20

Kiváló ingatlan Sóstón

Siófok
15
CSOK ingatlan

Tágas, világos, 5 szobás, két fürdőmedencés családi ház Siófokon!

Siófok, Szabadi-fürdő
20

Siófok-Sóstón Önálló nyaraló kiváló helyen

Siófok
12

Ikerház két generációnak, KIZÁRÓLAG IRODÁNK kínálatában!

Siófok, Belváros
8

Siófok Aranypartján 200 méterre a Balatontól, 310 nm- es, sík telek eladó

Siófok, Aranypart
20

Siófokon ikerfél családi ház

Siófok
8
CSOK ingatlan

ÚJSZERŰ, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ egyedi fűtéses 1+2 félszobás lakás a Fokihegyen!

Siófok, Fokihegy
13

Szépen felújított panel lakás a belvárosban

Siófok