Ingatlanok Pécs

Találati lista:

3781

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Pécsen megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Pécs városrészeire, Belváros, Bánom, Budai-város, Diós, Egyetemváros, Fehérhegy, Gyárváros, Hird, Kertváros, Kertváros-Málom, Kertváros-Rózsadomb, Ledina, Mecsekoldal-Bálics, Mecsekoldal-Belváros, Mecsekoldal-Deindol, Mecsekoldal-Donátus, Mecsekoldal-Gyükés, Mecsekoldal-Havihegy Mecsekoldal-Makár, Mecsekoldal-Rigóder, Mecsekoldal-Tettye, Mecsekoldal-Szkókó, Mecsekoldal-Ürög, Meszes, Nagyárpád, Patacs, Pécs-Somogy, Pécs-Vasas, Pécsbánya, Postavölgy, Szabolcs, Szigeti, Újhegy, Uránváros, Zsolnay negyed, Zsebedomb, Üszög, Újpatacs, Újmecsekalja, Szellemváros, Süle-völgy, Reménypuszta, Rácváros, Piricsizma, Papkert, Meszes, Jankovich telep. Pécs kimagasló a szellemi, kulturális élet tekintetében, nem véletlen kapta meg 2010-ben „Európa Kulturális Fővárosa” címet. Híres művészeti fesztiváljairól, egész évben gazdag programokkal várják a városba látogatókat. Pécs világhírű terméke a Zsolnay-porcelán, kihagyhatatlan látnivaló Janus Pannonius Múzeumban található gyűjtemény. Érdemes ellátogatni a pécsi ókeresztény sírkamrákba, Pécsi Állatkertbe, a Mecsextrém Parkba, érdemes sétát tenni a középkori belvárosban. A városban számos múzeum is megtalálható, de érdemes a városon kívülre is kirándulást szervezni. Harkány, Orfű, a Villányi borvidék, Abaligeti Cseppkőbarlang megtekintése senkinek sem okozna csalódást. Pécs igen fontos régiós csomópont, Budapestről az M6-os és az M60-as autópályán érhető el. A városban 14 bölcsőde, 53 óvodai és 34 általános iskolai tagintézmény, 22 középiskola található. A település fontos iskolaváros, hiszen a Pécsi Tudományegyetemre az egész országból érkeznek hallgatók. Tanulmányait Pécsett kezdené? Érdemes megtekinteni az egyetemhez közeli albérlet kínálatot a belvárosban! Családi házat keres, esetleg panorámásat? Számos városrész jöhet szóba, pl: Tettye, Ürög, Donátus, Rókusdomb. Ha panellakás vásárlása mellett döntött, Uránvárosban széles a kínálat.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Pécsen.

10

Jogilag rendezett 1/1 tulajdonnal Sürgősen eladó!

Pécs, Szabolcs, Szabadságharc u 14
7

Pécs Nagyárpád részén jogilag rendezett családi ház korrekt eladó!

Pécs, Nagyárpád, Kultúrház u 23
10

Eladó családi ház, Pécs, Tömörkény István utca

Pécs, Tömörkény István utca
2

Eladó társasházi lakás, Pécs, **történelmi belváros**

Pécs, **történelmi belváros**
14

Eladó panellakás, Pécs, Illyés Gyula út

Pécs, Illyés Gyula út
10

Eladó téglalakás, Pécs, Király utca

Pécs, Király utca
18

Eladó telek, Pécs, Szkókó Tető dűlő

Pécs, Szkókó Tető dűlő
7

Eladó téglalakás, Pécs, Újpatacs

Pécs, Újpatacs
7

Eladó téglalakás, Pécs, Újpatacs

Pécs, Újpatacs

Újpatacsi lakópark

Pécs
24

Eladó családi ház, Pécs, Jakabhegyi út

Pécs, Jakabhegyi út
7

Eladó építési telek, Pécs, Mária dűlő

Pécs, Mária dűlő
14

Eladó egyéb telek, Pécs, Szabolcs-Hegyi út

Pécs, Szabolcs-Hegyi út
13

Kiadó téglalakás, Pécs, Király utca

Pécs, Király utca
17

Eladó családi ház, Pécs, Tétény utca

Pécs, Tétény utca
12

Eladó téglalakás, Pécs, Hunyadi János utca

Pécs, Hunyadi János utca
18

Eladó sorház, Pécs, Papkert

Pécs, Papkert
20

Eladó üzlet, Pécs, Mezőszél utca

Pécs, Mezőszél utca
12

Eladó családi ház, Pécs, Mályva utca

Pécs, Mályva utca
16

Eladó téglalakás, Pécs, Ferencesek utcája

Pécs, Ferencesek utcája