Eladó és kiadó ingatlanok Pécelen

Találati lista:

312

Itt találhatóak a péceli ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Pécel a Gödöllői-dombság nyugati peremvidéke és a Pesti-síkság találkozásának határán fekszik, területét átszeli a Rákos-patak, a Csunya-árok és a Lélek-patak. Budapesttel közvetlenül határos, határában húzódik az M0-ás körgyűrű és a 31-es főút, vonattal a Budapest–Hatvan-vasútvonalon közelíthető meg. A város legjelentősebb nevezetessége a Ráday-kastély. Itt a könyvtártól a konyháig - képek a Ráday család mindennapjaiból című kiállítás tekinthető meg. Kertje a 18. században még barokk díszkert volt, melyet a 19. században angolkertté alakítottak át, mai képét az 1960-as években nyerte el, amikor a kastélyban működő kórház betegeinek gyógyulásának érdekében lett átalakítva. További jelentős építészeti emlékei a Fáy-kastély és a Francsek-Dávid kúria, mely \"Bagolyvár\" néven is ismert, nyaralóvillát idősebb Francsek Imre, a Közmunkatanács főmérnöke építette az 1900-as évek elején. Az épületben valaha kápolna is volt, Francsek Imre annak idején nyilvános uszodát is épített Pécelen, amiből mára semmi nem maradt meg. Családi házat, ikerházat, téglalakást keres Pécelen? A város központjában, a lakóparkokban, vagy panorámás telkeken új építésű ingatlanok között válogathat. A városban 2 óvoda, 3 általános iskola, 1 gimnázium és 1 szakközépiskola és szakiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget péceli ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

20

Panorámás,Medencés,Szaunás ház Pécelen

Pécel, Bartoshegyi-dűlő

Pécelen 30 nm-es "GYÖNYÖRŰ" garzon 47.000.-ft kiadó !!

Pécel, Pécel
8

Pest megye, Pécel - Eladó önálló ház

Pécel
16

Pest megye, Pécel - Eladó

Pécel
9

Pest megye, Pécel - Eladó ikerház

Pécel
20

Pest megye, Pécel - Eladó önálló ház

Pécel
15

Pest megye, Pécel - Eladó ikerház

Pécel
5

A Gödöllői Dombság területén csodálatos vidéki kúria palackozható ásványvízzel

Pécel
8

Eladó családi ház, Pécel, Levendula utca

Pécel, Levendula utca
11

Eladó családi ház, Pécel

Pécel
11

Eladó családi ház, Pécel

Pécel

Pécelen kiadó lakás CSÖKKENTETT ÁRON!

Pécel, Pécel

Pécelen 1 szobás garzon 47.000.-ft kiadó !!

Pécel, Pécel
14

Ikerházfél Pécelen

Pécel
13

Eladó családi ház, Pécel, MADÁCH utca 19

Pécel, MADÁCH utca 19
17

Eladó családi ház, Pécel, Zsigmondy utca

Pécel, Zsigmondy utca
11

Eladó üzlet, Pécel, Pécel külváros

Pécel, Pécel külváros

Eladó ikerház, Pécel, Csendes

Pécel, Csendes
3

Eladó ikerház, Pécel, Pihenő utca

Pécel, Pihenő utca