Eladó és kiadó ingatlanok Nyúlon

Találati lista:

54

Itt találhatóak a nyúli ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Nyúl község a Sokorói dombságon fekszik Győr és Pannonhalma város között. A 82-es főútvonalon Győr és Veszprém felől közelíthető meg, de Győrújbarát felől is elérhető közúton. Vonattal a Győr–Veszprém vasútvonalon érhető el. Nyúl település nagy része a Kisalföld síkságán terül el, a dombos területen található Európa egyik legnagyobb homokkőben kialakult szurdokvölgye, a Szurdik. Keskeny út vezet végig a szurdokvölgyön, melynek mentén a homokfalból borospincék nyílnak. A pincéken kívül löszfalba vájt kemencéket és a XIX. században épült, úgynevezett partlakások maradványait is láthatjuk, melyekben még az ’50-es években is laktak. A hegyközség rendszeresen szervez borversenyeket a sokorói boroknak. A község az országos túraútvonalakon kívül létrehozott két saját túraútvonalat, melyek a legfontosabb nevezetességeket érintik. A Kökörcsin-körút a település barokk temploma mellől indul, majd a Mária-szobor érintésével, a Szurdikon keresztül a hegybe vezet fel, miközben érinti a Szent Donát-kápolnát, a legszebb kilátópontokat, a pincesorokat és néprajzi, helytörténeti, irodalmi emlékeket is. Győrben lakik, de csendes, nyugodt környezetre vágyik? Győrtől mindössze 13km-re, Nyúlon olcsó panorámás építési telkek és családi házak között válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget nyúli ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Elvehetetlen panoráma a nyugalom szigetén

Nyúl
6

Építési telek a település napos oldalán

Nyúl
8

Nyúlon, építési telek eladó!

Nyúl
8

Csodélatos panoráma

Nyúl
14

Igényes, két generációs családi ház kiadó Nyúlon!

Nyúl
3

Eladó családi ház, Nyúl, Nyúl

Nyúl, Nyúl
8

Eladó családi ház, Nyúl, Nyúl, Kossuth Lajos utca

Nyúl, Nyúl, Kossuth Lajos utca
3

Nyúlon vegye igénybe az állami támogatást!

Nyúl
22

Garantáltan szeretni fogja!

Nyúl
8

Nyugodt családi fészek..

Nyúl
5

Napsütötte domboldalban

Nyúl
5

Napsütötte domboldalban zártkerti ingatlan

Nyúl
9

Csendes környezetben ,lakható nyaraló

Nyúl
11

Kiadó családi ház Nyúlon!

Nyúl
12

Örök panorámás nyaraló

Nyúl
4

Nyúlon vegye igénybe az állami támogatást!

Nyúl

Eladó újépítésű projekt, Nyúl

Nyúl
15

Nyúlon, családi ház kis épükettel eladó!

Nyúl
6

Zártkerti terület

Nyúl
14

Családi ház, akár több generáció együttélésére is.

Nyúl