Ingatlanok Nyíregyháza

Találati lista:

5843

Ezen az oldalon a Nyíregyházán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Nyíregyháza városrészeire, Alispántanya, Alsópázsit, Alsóbadurbokor, Antalbokor, Bálintbokor, Bedőbokor, Benkőbokor, Belváros, Borbánya, Bujtos, Butykatelep, Császárszállás, Érkert, Északi alközpont, Felsőpázsit, Felsősima, Gerhátbokor, Hímes, Jósaváros, Kabalás, Kistelekiszőlő, Korányi kertváros, Kőlapos, Malomkert, Nagyszállás, Nyírjes, Nyírszőlős, Oláh-rét, Oros, Örökösföld, Rozsrétszőlő, Ságvári lakótelep (Kertváros), Sóstófürdő, Sóstó-hegy, Vajda bokor, Vargabokor. Nyíregyháza Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelye, dinamikusan fejlődő város, egyre vonzóbb turisztikai célponttá vált az utóbbi évek során. Európában is elismert a Nyíregyházi Állatpark, mely több mint 300 állatfajnak ad otthont. A városban számos műemléképület, múzeum megtekintésére van lehetőség, pl: Városháza, Takarékpalota, Nyírvíz Palota, Jósa András Múzeum, valamint az országos szinten is egyedülálló Múzeumfalu. A pihenni vágyókat a Sóstófürdő várja. A városban 21 óvoda, 25 általános iskola, 32 középiskola, 4 felsőoktatási intézmény működik. Ha újépítésű lakást szeretne vásárolni, Örökösföldön érdemes megtekinteni az ingatlankínálatot. Téglaépítésű lakást, albérletet a Belvárosban, Malomkerten, Érkerten, Korányi kertvárosban találhat, panellakást Örökösföldön, Jósavárosban, Belvárosban, Malomkerten, Korányi kertvárosban kereshet. Családi házat keres? Oros, Butykatelep, Korányi kertváros, Füzesbokor, Vajdabokor városrészben tekintse meg az ingatlankínálatot.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Nyíregyházán.

9

Eladó családi ház, Nyíregyháza, Örökösföld

Nyíregyháza, Örökösföld
6

Eladó társasházi lakás, Nyíregyháza, Érkert

Nyíregyháza, Érkert
7

Eladó családi ház, Nyíregyháza, Simai

Nyíregyháza, Simai
5

Garázs az árban

Nyíregyháza, Bujtos, Belső körút
4

Amerikais Stílusu tégla építésű családi ház eladó

Nyíregyháza, Borbánya
7

Belváros szívében 2 szobás lakás eladó

Nyíregyháza, Belváros
14

Eladó családi ház, Nyíregyháza, Borbánya

Nyíregyháza, Borbánya
2

Eladó családi ház, Nyíregyháza, Nyíregyháza

Nyíregyháza, Nyíregyháza
10

Eladó családi ház, Nyíregyháza, Kollégium utca

Nyíregyháza, Kollégium utca

Eladó egyéb telek, Nyíregyháza, Rezeda utca

Nyíregyháza, Rezeda utca

Eladó építési telek, Nyíregyháza, László utca

Nyíregyháza, László utca
9

Kedvező Árú Lakás A Kosbor Utcán

Nyíregyháza, Jósaváros
8

Jó Fogás Az Északi Körúton

Nyíregyháza, Belváros közeli
8

Eladó Klímás, Felújított Lakás Az Epreskert Utcán

Nyíregyháza, Belváros
3

Remek Befektetés Az Északi Körúton

Nyíregyháza, Belváros közeli
24

Családi Ház A Tesco Közelében

Nyíregyháza, Korányi Kertváros
11

Belváros Közeli 2 Szobás Lakás Eladó

Nyíregyháza, Belváros közeli