Eladó és kiadó ingatlanok Nagykanizsán

Találati lista:

840

Itt találhatóak a nagykanizsai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és a városrészekre.
Nagykanizsa a Kelet-Zalai dombság déli részén, a Mura folyótól 13 km-re, a Zalát és a Murát összekötő Principális-csatorna két oldalán épült. Jelentős közúti és vasúti csomópont. A városon halad át a 7-es főút és az M7-es autópálya, a 74-es főút Zalaegerszeggel, a 61-es főút, pedig Kaposvárral köti össze. A város legrégibb épülete a kanizsai vár tégláiból 1705-12 között épült Batthyány-kastély, mely jelenleg a Thury György Múzeum régészeti osztályának ad helyet. Kanizsa törökkori várát osztrák utasításra bontották le, ennek emlékére emelték 1996-ban a Várkapu Emlékművet. További nevezetes épületei a Vasemberház, a Kereskedelmi Kaszinó és a Zsinagóga és Zsidó Hitközség Háza. Leglátványosabb emlékműve a 17. Hosszúsági Kör Emlékműve, melyet a városon keresztülhaladó 17. hosszúsági kör egy pontján emeltek, és feltüntették rajta azokat a jelentősebb külföldi városokat, amelyeken szintén áthalad a hosszúsági kör. A város kedvelt kirándulóhelye a Csónakázó-tó és környéke. Nagykanizsa legjelentősebb rendezvényei a Nemzetközi Jazz Fesztivál, a Bor- és Dödölle Fesztivál, a Military Nemzetközi Lovastusa és a Város Napja. Családi házat keres Nagykanizsán? Kiskanizsán, a belvárosban, vagy a Szabadhegyen biztosan megtalálja álmai otthonát. Téglalakást vásárolna? A keleti városrészben és a belvárosban számtalan ingatlan közül válogathat. Panellakást keres? A keleti városrész lakásai Önre várnak. A városban 14 óvoda, 10 általános iskola, 4 középiskola és a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampusza működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget nagykanizsai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Eladó üzlet, Nagykanizsa

Nagykanizsa
6

Eladó gyárépület, Nagykanizsa

Nagykanizsa
8

Eladó gyárépület, Nagykanizsa

Nagykanizsa
8

Nagykanizsa, Teleki utca, 2 szobás, gázfűtéses, erkélyes, 6,9-MFt irányáron!

Nagykanizsa
12

Nagykanizsán Belvárosi lakás !!!

Nagykanizsa, 8800 Nagykanizsa
6

Eladó Családi ház, Nagykanizsa, Kiskanizsa, 87nm, 6900000 Ft

Nagykanizsa, Kiskanizsa
17

Eladó Családi ház, Nagykanizsa, Szabadhegy, 144nm, 36800000 Ft

Nagykanizsa, Szabadhegy
41

Eladó családi ház, Nagykanizsa, csendes

Nagykanizsa, csendes
7

Eladó üdülő, nyaraló, Nagykanizsa

Nagykanizsa
8

Eladó téglalakás, Nagykanizsa

Nagykanizsa
10

Eladó családi ház, Nagykanizsa

Nagykanizsa
8

Nagykanizsa, 59 m2-es, 2 szobás, 3. emeleti, kp. fűtéses lakás, 4,3-Mft irányáron!

Nagykanizsa
8

Nagykanizsa, belváros, 83 m2-es, cirkós, II. emeleti lakás eladó, illetve vissza bérelnék!

Nagykanizsa
8

Eladó téglalakás, Nagykanizsa

Nagykanizsa
9

Eladó családi ház, Nagykanizsa

Nagykanizsa
7

Nagykanizsán a Szentgyögyvári hegyen birtok.

Nagykanizsa, Nagykanizsa Kishegyi utca
10

Eladó családi ház, Nagykanizsa, Nagykanizsa-Szabadhegy

Nagykanizsa, Nagykanizsa-Szabadhegy
13

NAGYKANIZSÁN FELÚJÍTOTT, LAKHATÓ ZÁRTKERTI INGATLAN ELADÓ!

Nagykanizsa, SZENTGYÖRGYVÁRI HEGY
10

Nagykanizsa belvárosában, 152 m2-es, polgári tipusú lakás eladó

Nagykanizsa