Mezőberényi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

44

Ezen az oldalon a Mezőberényben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mezőberény Békéscsabától északra fekvő település, közúton a 46-os és 47-es főúton, vasúton a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vasútvonalon közelíthető meg. A város központjába érve rögtön feltűnik a városháza impozáns épülete, melynek helyén egykor Orlai Petrich Soma festőművésznek, a város szülöttének a szülőháza állt, ahol Petőfi Sándor is vendégeskedett. A város igen gazdag műemlékekben, emlékművekben és szobrokban. Többek között Petőfi Sándorról is több szobor és dombormű található Mezőberényben. Legjelentősebb műemlék épülete a Wenckheim-Fejérváry-kastély (kúria), mely 1800 táján épült copf-empire stílusban. Parkjának hátsó része városi ligetként fennmaradt, értékes kertépítészeti részletekkel és fa nyári pavilonnal. 2002-től az Orlai Petrich Soma Kulturális Központ Muzeális Gyűjteményének ad otthont, melyben néprajzi gyűjtemény látogatható. Az épület előtt áll Petőfi Sándor feleségének, Szendrey Júliának a mellszobra, aki az épületben egykor működött lánynevelő intézet tanulója volt. A ligetben található pavilont 2007-ben átalakították és itt kapott helyet a Madarak háza látogatóközpont. Mezőberény központjához közel, mégis nyugodt helyen található a Medvefejes-tó. Ennek a szikes tónak a partján található a madármegfigyelő állomás. A különleges madárrezervátum számos védett és fokozottan védett faj vonulási, gyülekező-, alkalmi előforduló- és szaporodóhelye. A város legmonumentálisabb emlékműve a Világháborús emlékmű a Városháza előtt áll. További műemlékei az I. kerületi evangélikus templom (német). Itt található Orlai Petrich Soma \"Engedjétek hozzám jönni a kisdedeket\" c. oltárképe. A II. kerületi evangélikus templom (szlovák) és a református templom. A város több múzeumnak és kiállításnak is helyet ad, ezek közül említésre méltó még a Bodoki Károly Vízügyi Múzeum. Családi házat szeretne vásárolni Mezőberényben? Az egész város területén, akár a liget, vagy a városháza közelében kereshet ingatlanokat. A városban 5 óvoda és 1 evangélikus német nemzetiségű óvoda, 1 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mezőberényi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Eladó Egyéb kereskedelmi ingatlan

Mezőberény
4

Eladó családi ház, Mezőberény, Strand közelében

Mezőberény, Strand közelében
4

Eladó egyedi garázs, Mezőberény, Belváros

Mezőberény, Belváros
16

Eladó téglalakás, Mezőberény, Belváros

Mezőberény, Belváros
5

Eladó építési telek, Mezőberény, központ közeli

Mezőberény, központ közeli
4

Mezőberény belvárosában garázs eladó!

Mezőberény, Belváros, 5650 Mezőberény, Puskin utca
8

Eladó családi ház, Mezőberény, Kereki utca

Mezőberény, Kereki utca
5

Sarki telken lévő újszerű családi ház

Mezőberény
9

Eladó családi ház, Mezőberény, kertváros

Mezőberény, kertváros
15

Mezőberényben luxusingatlan

Mezőberény, központ
6

Eladó családi ház, Mezőberény, Vadász utca 18

Mezőberény, Vadász utca 18
4

Eladó családi ház, Mezőberény, Békési út

Mezőberény, Békési út
7

Eladó téglalakás, Mezőberény, Kölcsey lakótelep

Mezőberény, Kölcsey lakótelep
8

Eladó családi ház, Mezőberény, Budai Nagy Antal utca

Mezőberény, Budai Nagy Antal utca
5

Eladó családi ház, Mezőberény, Jókai utca 6

Mezőberény, Jókai utca 6
4

Eladó családi ház, Mezőberény, Oltványkert utca 21

Mezőberény, Oltványkert utca 21
8

Eladó családi ház, Mezőberény, Szent János utca

Mezőberény, Szent János utca

Eladó téglalakás, Mezőberény, Mónus Illés utca 41

Mezőberény, Mónus Illés utca 41
10

Eladó családi ház, Mezőberény, belváros

Mezőberény, belváros