Mezőberényi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

35

Ezen az oldalon a Mezőberényben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mezőberény Békéscsabától északra fekvő település, közúton a 46-os és 47-es főúton, vasúton a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vasútvonalon közelíthető meg. A város központjába érve rögtön feltűnik a városháza impozáns épülete, melynek helyén egykor Orlai Petrich Soma festőművésznek, a város szülöttének a szülőháza állt, ahol Petőfi Sándor is vendégeskedett. A város igen gazdag műemlékekben, emlékművekben és szobrokban. Többek között Petőfi Sándorról is több szobor és dombormű található Mezőberényben. Legjelentősebb műemlék épülete a Wenckheim-Fejérváry-kastély (kúria), mely 1800 táján épült copf-empire stílusban. Parkjának hátsó része városi ligetként fennmaradt, értékes kertépítészeti részletekkel és fa nyári pavilonnal. 2002-től az Orlai Petrich Soma Kulturális Központ Muzeális Gyűjteményének ad otthont, melyben néprajzi gyűjtemény látogatható. Az épület előtt áll Petőfi Sándor feleségének, Szendrey Júliának a mellszobra, aki az épületben egykor működött lánynevelő intézet tanulója volt. A ligetben található pavilont 2007-ben átalakították és itt kapott helyet a Madarak háza látogatóközpont. Mezőberény központjához közel, mégis nyugodt helyen található a Medvefejes-tó. Ennek a szikes tónak a partján található a madármegfigyelő állomás. A különleges madárrezervátum számos védett és fokozottan védett faj vonulási, gyülekező-, alkalmi előforduló- és szaporodóhelye. A város legmonumentálisabb emlékműve a Világháborús emlékmű a Városháza előtt áll. További műemlékei az I. kerületi evangélikus templom (német). Itt található Orlai Petrich Soma \"Engedjétek hozzám jönni a kisdedeket\" c. oltárképe. A II. kerületi evangélikus templom (szlovák) és a református templom. A város több múzeumnak és kiállításnak is helyet ad, ezek közül említésre méltó még a Bodoki Károly Vízügyi Múzeum. Családi házat szeretne vásárolni Mezőberényben? Az egész város területén, akár a liget, vagy a városháza közelében kereshet ingatlanokat. A városban 5 óvoda és 1 evangélikus német nemzetiségű óvoda, 1 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mezőberényi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Eladó családi ház, Mezőberény, belváros

Mezőberény, belváros
5

Régi stílusú ,polgári ház eladó!

Mezőberény, belváros
4

Polgári házat keres?Megtalálta!

Mezőberény, belváros
4

Eladó építési telek, Mezőberény, Mezőberény, Gyomai úton

Mezőberény, Mezőberény, Gyomai úton
6

Eladó családi ház, Mezőberény, Mezőberény, József Attila utca

Mezőberény, Mezőberény, József Attila utca
8

Mezőberény Hunyadi u. ház eladó

Mezőberény, belváros, Mezőberény Hunyadi u
8

Eladó családi ház, Mezőberény

Mezőberény
10

Eladó üzlet, Mezőberény

Mezőberény
7

Eladó családi ház, Mezőberény, VÁSÁRTÉR utca 2

Mezőberény, VÁSÁRTÉR utca 2
5

Mezőberényben 47-es főút mellett 3szobás ház

Mezőberény, Vásártér 2
12

Jó ajánlat Mezőberényben

Mezőberény, tanya

Eladó vagy budapesti kis lakásra elcserélhető

Mezőberény
5

Eladó családi ház, Mezőberény, OLTVÁNYKERT utca 20

Mezőberény, OLTVÁNYKERT utca 20
4

Eladó családi ház, Mezőberény, ZRÍNYI MIKLÓS utca 3

Mezőberény, ZRÍNYI MIKLÓS utca 3
6

Eladó családi ház, Mezőberény, VÁSÁRTÉR utca 2

Mezőberény, VÁSÁRTÉR utca 2
16

Eladó családi ház, Mezőberény, belváros

Mezőberény, belváros
24

Eladó családi ház, Mezőberény, Thököly utca 52

Mezőberény, Thököly utca 52
4

Eladó családi ház a városközpontban

Mezőberény
2

Eladó családi ház, Mezőberény

Mezőberény
15

Eladó családi ház, Mezőberény, város széle

Mezőberény, város széle