Mezőberényi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

31

Ezen az oldalon a Mezőberényben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mezőberény Békéscsabától északra fekvő település, közúton a 46-os és 47-es főúton, vasúton a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vasútvonalon közelíthető meg. A város központjába érve rögtön feltűnik a városháza impozáns épülete, melynek helyén egykor Orlai Petrich Soma festőművésznek, a város szülöttének a szülőháza állt, ahol Petőfi Sándor is vendégeskedett. A város igen gazdag műemlékekben, emlékművekben és szobrokban. Többek között Petőfi Sándorról is több szobor és dombormű található Mezőberényben. Legjelentősebb műemlék épülete a Wenckheim-Fejérváry-kastély (kúria), mely 1800 táján épült copf-empire stílusban. Parkjának hátsó része városi ligetként fennmaradt, értékes kertépítészeti részletekkel és fa nyári pavilonnal. 2002-től az Orlai Petrich Soma Kulturális Központ Muzeális Gyűjteményének ad otthont, melyben néprajzi gyűjtemény látogatható. Az épület előtt áll Petőfi Sándor feleségének, Szendrey Júliának a mellszobra, aki az épületben egykor működött lánynevelő intézet tanulója volt. A ligetben található pavilont 2007-ben átalakították és itt kapott helyet a Madarak háza látogatóközpont. Mezőberény központjához közel, mégis nyugodt helyen található a Medvefejes-tó. Ennek a szikes tónak a partján található a madármegfigyelő állomás. A különleges madárrezervátum számos védett és fokozottan védett faj vonulási, gyülekező-, alkalmi előforduló- és szaporodóhelye. A város legmonumentálisabb emlékműve a Világháborús emlékmű a Városháza előtt áll. További műemlékei az I. kerületi evangélikus templom (német). Itt található Orlai Petrich Soma \"Engedjétek hozzám jönni a kisdedeket\" c. oltárképe. A II. kerületi evangélikus templom (szlovák) és a református templom. A város több múzeumnak és kiállításnak is helyet ad, ezek közül említésre méltó még a Bodoki Károly Vízügyi Múzeum. Családi házat szeretne vásárolni Mezőberényben? Az egész város területén, akár a liget, vagy a városháza közelében kereshet ingatlanokat. A városban 5 óvoda és 1 evangélikus német nemzetiségű óvoda, 1 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mezőberényi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

Eladó építési telek, Mezőberény, Mezőberény, Gyomai úton

Mezőberény, Mezőberény, Gyomai úton
6

Eladó családi ház, Mezőberény, Mezőberény, József Attila utca

Mezőberény, Mezőberény, József Attila utca
8

Mezőberény Hunyadi u. ház eladó

Mezőberény, belváros, Mezőberény Hunyadi u
8

Eladó családi ház, Mezőberény

Mezőberény
14

Eladó családi ház, Mezőberény, Mezőberény, József Attila utca

Mezőberény, Mezőberény, József Attila utca
10

Eladó üzlet, Mezőberény

Mezőberény
12

Jó ajánlat Mezőberényben

Mezőberény, tanya
15

Eladó családi ház, Mezőberény, város széle

Mezőberény, város széle
10

Családi ház Mezőberény Bajcsy Zs

Mezőberény, Bajcsy Zs
5

Eladó építési telek, Mezőberény, Kodály Zoltán főút 25

Mezőberény, Kodály Zoltán főút 25
5

Eladó családi ház, Mezőberény, külváros

Mezőberény, külváros
7

Eladó téglalakás, Mezőberény, központ

Mezőberény, központ
10

Eladó családi ház, Mezőberény, Belváros

Mezőberény, Belváros
6

Eladó családi ház, Mezőberény, belváros

Mezőberény, belváros
9

Eladó családi ház, Mezőberény, Belváros

Mezőberény, Belváros
12

Eladó téglalakás, Mezőberény, Munkácsy Mihály utca 1

Mezőberény, Munkácsy Mihály utca 1
12

Eladó családi ház, Mezőberény, belváros

Mezőberény, belváros
9

Eladó családi ház, Mezőberény, belváros

Mezőberény, belváros
8

Mezőberényben 4 szobás családi ház 24 M

Mezőberény, Belváros, Győri János utca
8

Eladó családi ház, Mezőberény, THÖKÖLY utca 45

Mezőberény, THÖKÖLY utca 45