Mezőberényi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

42

Ezen az oldalon a Mezőberényben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mezőberény Békéscsabától északra fekvő település, közúton a 46-os és 47-es főúton, vasúton a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vasútvonalon közelíthető meg. A város központjába érve rögtön feltűnik a városháza impozáns épülete, melynek helyén egykor Orlai Petrich Soma festőművésznek, a város szülöttének a szülőháza állt, ahol Petőfi Sándor is vendégeskedett. A város igen gazdag műemlékekben, emlékművekben és szobrokban. Többek között Petőfi Sándorról is több szobor és dombormű található Mezőberényben. Legjelentősebb műemlék épülete a Wenckheim-Fejérváry-kastély (kúria), mely 1800 táján épült copf-empire stílusban. Parkjának hátsó része városi ligetként fennmaradt, értékes kertépítészeti részletekkel és fa nyári pavilonnal. 2002-től az Orlai Petrich Soma Kulturális Központ Muzeális Gyűjteményének ad otthont, melyben néprajzi gyűjtemény látogatható. Az épület előtt áll Petőfi Sándor feleségének, Szendrey Júliának a mellszobra, aki az épületben egykor működött lánynevelő intézet tanulója volt. A ligetben található pavilont 2007-ben átalakították és itt kapott helyet a Madarak háza látogatóközpont. Mezőberény központjához közel, mégis nyugodt helyen található a Medvefejes-tó. Ennek a szikes tónak a partján található a madármegfigyelő állomás. A különleges madárrezervátum számos védett és fokozottan védett faj vonulási, gyülekező-, alkalmi előforduló- és szaporodóhelye. A város legmonumentálisabb emlékműve a Világháborús emlékmű a Városháza előtt áll. További műemlékei az I. kerületi evangélikus templom (német). Itt található Orlai Petrich Soma \"Engedjétek hozzám jönni a kisdedeket\" c. oltárképe. A II. kerületi evangélikus templom (szlovák) és a református templom. A város több múzeumnak és kiállításnak is helyet ad, ezek közül említésre méltó még a Bodoki Károly Vízügyi Múzeum. Családi házat szeretne vásárolni Mezőberényben? Az egész város területén, akár a liget, vagy a városháza közelében kereshet ingatlanokat. A városban 5 óvoda és 1 evangélikus német nemzetiségű óvoda, 1 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mezőberényi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Mezőberényben 1+2 szobás padlásteres családi ház eladó.

Mezőberény, Mezőberény
3

Eladó családi ház, Mezőberény, Gyóni Géza utca 52

Mezőberény, Gyóni Géza utca 52
13

Mezőberény központjában csendes, 59 nm-es lakás eladó!

Mezőberény, Központ, 5650 Mezőberény, Puskin utca 6.
6

Eladó téglalakás, Mezőberény, Kölcsey Ferenc utca

Mezőberény, Kölcsey Ferenc utca
12

Eladó téglalakás, Mezőberény, központi

Mezőberény, központi
3

Eladó Egyéb kereskedelmi ingatlan

Mezőberény
12

Eladó ikerház, Mezőberény, belváros közeli

Mezőberény, belváros közeli
17

Mezőberény belvárosában üzletháznak is alkalmas ingatlan

Mezőberény, Mezőberény
13

Mezőberény központjában vállalkozásra alkalmas ingatlan eladó

Mezőberény
5

Sarki telken lévő újszerű családi ház

Mezőberény
4

Eladó egyedi garázs, Mezőberény, Belváros

Mezőberény, Belváros
15

Mezőberényben luxusingatlan

Mezőberény, központ
20

Eladó vendéglő, étterem, Mezőberény, Városközponthoz közeli

Mezőberény, Városközponthoz közeli
6

Családi ház eladó Mezőberényben

Mezőberény, Jókai út 6. szám
4

Eladó családi ház, Mezőberény, Békési út

Mezőberény, Békési út
6

Eladó téglalakás, Mezőberény, Kölcsey lakótelep

Mezőberény, Kölcsey lakótelep
6

Eladó családi ház, Mezőberény, Vadász utca 18

Mezőberény, Vadász utca 18
7

Eladó családi ház, Mezőberény, Szegfű utca

Mezőberény, Szegfű utca
6

Eladó családi ház, Mezőberény, lakóövezet

Mezőberény, lakóövezet
7

Mezőberényben családi ház eladó

Mezőberény