Martonvásári eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

60

Ezen az oldalon a Martonvásáron megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Martonvásár Budapest és Székesfehérvár között, a fővárosból a Balatonra vezető M7-es autópálya és vasútvonal mellett fekszik. Beethoven városának legjelentősebb nevezetességei a Brunszvik kastély és a körülötte található gyönyörű angolkert, valamint a nyaranta megrendezésre kerülő Beethoven koncertek. A Brunszvik kastély parkjában kapott helyet a Magyar Tudományos Akadémia Mezőgazdasági Kutatóintézete, a Beethoven Múzeum és az Óvodamúzeum. Brunszvik Antal és Ferenc a kastély köré valódi földi paradicsomot varázsoltak, az angolkertben Magyarországon nem honos ritka fák találhatóak, a park közepén egy kis tó kapott helyet, közepén egy szigettel, melynek hatalmas, árnyas fái alatt szabadtéri színpad található, ahol nyaranta 3 alkalommal felcsendülnek Beethoven művei annak emlékére, hogy a XIX. század első évtizedében többször megfordult itt a világhírű zeneszerző. Beethoven emlékét őrzi a tiszteletére kialakított Beethoven Emlékmúzeum. 1897-ben Dreher Antal sörgyáros vásárolta meg a Brunszvik kastélyt, mely 1945-ig családjának tulajdonában maradt. A Dreher család tagjai a Dreher mauzóleumban nyugszanak, mely a XX. század elején épült neobizánci stílusban. A Millenniumi Emlékoszlopot a község lakóinak összefogásával és az önkormányzat támogatásával emelték 2000-ben. Költözzön Martonvásárra Beethoven városába! Az Ingatlantájoló oldalain a város központjához közeli és kertvárosi családi házak között, valamint központi és lakóparki téglalakások és sorházak között válogathat. A városban 2 óvoda és 2 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen martonvásári ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Martonvásár felújított lakóház eladó

Martonvásár, 2462 Martonvásár Szőlőhegy
24

Eladó családi ház, Martonvásár

Martonvásár
14

Martonvásáron tágas, világos ikerház, üzlethelyiséggel eladó.

Martonvásár, Széchenyi
20

Eladó családi ház, Martonvásár

Martonvásár
9

Állandó lakóhely kevés pénzért!

Martonvásár
16

Eladó családi ház, Martonvásár

Martonvásár
19

Eladó családi ház, Martonvásár

Martonvásár
4

Áron alul eladó ez a tündéri kis ház!

Martonvásár, Orbánhegy utca
4

Eladó gyümölcsös, szőlő, Martonvásár

Martonvásár
15

Eladó két generációnak is megfelelő családi ház!

Martonvásár
2

Társasház építésére alkalmas összközműves építési telek eladó!

Martonvásár
9

Lakás + söröző frekventált helyen eladó!

Martonvásár
15

Eladó telephely, Martonvásár

Martonvásár
2

Eladó családi ház, Martonvásár, Arany János utca 6

Martonvásár, Arany János utca 6
8

Luxus környezet,luxus ingatlan,nyugalom,biztonság!

Martonvásár
12

Jó környéken, csendes utcában, új, épűlő családi ház eladó !

Martonvásár
10

Csendes, nyugodt környék, jó levegő !

Martonvásár
7

Eladó családi ház, Martonvásár, Szent László út 35

Martonvásár, Szent László út 35
10

Kedves Nagycsaládosok,Befektetők!

Martonvásár
18

Nagy a család, de kicsi a lakás, de mégis budapest vonzáskörébe szeretne maradni? akkor ezt a családi házat Önnek ajánlom!

Martonvásár