Eladó és kiadó ingatlanok Keszthelyen

Találati lista:

811

Itt találhatóak a keszthelyi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és a városrészekre.
Keszthely a Balaton északnyugati végén, a Keszthelyi-öböl partján, a Zala folyó torkolatától északra helyezkedik el, a Zalai-dombság és a Keszthelyi-hegység által körülölelve. A város vonattal a Balatonszentgyörgy–Tapolca–Ukk-vasútvonalon, közúton a 71-es számú főúton, vagy a Balaton déli partja felől, Balatonszentgyörgyön keresztül közelíthető meg. Keszthely legismertebb nevezetessége a Festetics-kastély. A kastély Magyarország legigényesebben helyreállított és berendezett kastélya, kiemelkedő jelentőségű műemlék, az egész épületben múzeum működik. A kastélykertben található kocsiházban és istállóban tekinthetjük meg a Hintómúzeumot. A kastély 500 éves pincerendszerében nyílt meg a Balatoni Borok Háza, ahol borkóstolásra is lehetőség nyílik. A város római kori emléke a Keszthelyhez tartozó Fenékpuszta (Valcum) erődjének romja. Másik középkori emléke az 1390. körül épülhetett Magyarok Nagyasszonya Plébániatemplom. A gótikus templom falfestményei jelenleg Magyarország legnagyobb felületű gótikus freskói. További építészeti emlékei a Georgikon-ház, mely a Georgikon Majormúzeumnak ad otthont, a Helikon park a Helikon-emlékművel és a Szendrey Júlia emlékház. Természeti értéke a Kis-Balaton, mely különösen gazdag madárvilágával szigorúan őrzött természetvédelmi terület. A város fürdője, Szigetfürdő 1864-ben egy vízre épített fürdőház volt, 1960-ban fémből és betonból újjáépítették, az utóbbi években állították helyre eredeti faszerkezetét. Vendéglátással foglalkozik? Üzletet szeretne nyitni Keszthelyen? A város központjában eladó/kiadó éttermek, büfék és üzlethelyiségek várják. Téglalakást vásárolna? A belvárosban, vízparthoz közeli ingatlanok közül válogathat. Család házat keres? A belvárosban, vízparthoz közel, vagy akár a kertvárosban egyaránt megtalálhatja álmai otthonát. A városban 6 óvoda, 7 általános iskola, 6 középiskola, 1 zeneiskola és a Pannon Egyetem Georgikon Kara működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget keszthelyi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Eladó családi ház, Keszthely, Gelencsér utca

Keszthely, Gelencsér utca
6

Eladó családi ház, Keszthely

Keszthely
27

Belvárosi úszerű családi ház, akár üzlettel együtt is a kínálatunkban

Keszthely, Belváros
10

Keszthely belvárosában 2014-ben felújított 80 nm családi ház eladó

Keszthely, belváros
8

Városközponti erkélyes lakás eladó!

Keszthely
11

Szépen felújított erkélyes lakás eladó Keszthelyen.

Keszthely
12

Zámori városrészben újszerű sorház eladó!

Keszthely
7

Egyedi fűtéses első emeleti lakás remekáron!

Keszthely
11

Nyugati városrészben szép állapotú lakás eladó.

Keszthely
11

Eladó 4 szobás, 92 nm-s Üdülő, hétvégi ház, Keszthely

Keszthely, Kodály Zoltán utca
13

Eladó családi ház, Keszthely

Keszthely
14

Eladó családi ház, Keszthely, Kertváros

Keszthely, Kertváros
26

Eladó családi ház, Keszthely, Kertváros

Keszthely, Kertváros
18

Eladó családi ház, Keszthely, Kertváros

Keszthely, Kertváros
18

Eladó családi ház, Keszthely, Kertváros

Keszthely, Kertváros
20

Eladó társasházi lakás, Keszthely, Belváros

Keszthely, Belváros
16

Eladó családi ház, Keszthely, Nyugati városrész

Keszthely, Nyugati városrész
11

Eladó üdülő, nyaraló, Keszthely, Kertváros

Keszthely, Kertváros
15

Eladó családi ház, Keszthely, Balaton part

Keszthely, Balaton part
16

Eladó családi ház, Keszthely, Belváros

Keszthely, Belváros