Ingatlanok Kecskemét

Találati lista:

5338

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Kecskeméten megtalálható (ház, házrész, lakás, telek, stb.) ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára. Az Ingatlantájolón tovább szűkítheti a keresést Kecskemét városrészeire, Belváros, Villanegyed, Máriaváros, Árpád-város, Hunyadiváros, Vacsihegy, Széchenyivárosi lakótelep, Petőfiváros, Alsószéktó, Szeleifalu, Nyugati Ipartelep, Rendőrfalu, Műkertváros, Máriahegy, Budaihegy, Úrihegy, Borbás, Hetényegyháza, Kadafalva, Katonatelep, Matkó, Méntelek, Kisfái, Talfája.
Lakást keres a város szívében? Kecskemét egyik legfrekventáltabb városrésze Árpádváros. Szép, csendes kertvárosi részen szeretne családi házat venni? Hetényegyháza nyugodt, falusias jellege azonnal magával ragadja az idelátogatókat. Panellakást bérelne vagy vásárolna? Ön jól dönt, amikor Széchenyivárosban keresi! Hiszen a városközpont még gyalogosan is közel van, kiváló az infrastruktúrája, számos étterem, bolt, sportolási lehetőség, fiatal családok részére bölcsőde, óvoda és iskola is található a környéken. Kertes házak széles választéka várja Bethlenvárosban, szinte a belvárosban. Kecskemét városa nemzetközi hírű mind a zene, mind a képzőművészet tekintetében, továbbá évről évre megrendezett fesztiválok, programok az ország minden részéről idevonzzák a látogatókat. A város Budapesttől 86 km-re fekszik, csupán 45 perc autóút az M5-ös autópályán. A „Hírös város” –ban számos lehetőség nyílik a kikapcsolódni vágyóknak, pl: Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark, az Arborétum, a Cifra Palota.
Kecskeméten jelenleg 34 óvoda, 25 általános iskola, 13 középiskola, 8 gimnázium, valamint a Kecskeméti Főiskola három kara folytat itt képzést. Itt található továbbá a Kodály Zoltán Zenepedagógiai Intézet, melynek egyes kurzusaira a világ minden részéről érkeznek hallgatók.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Kecskeméten.

5

Eladó 121.00m² családi ház, Kecskemét

Kecskemét, Katonatelep
10

Eladó 91.00m² sorház, Kecskemét

Kecskemét

Eladó egyedi garázs, Kecskemét

Kecskemét

Eladó építési telek, Kecskemét

Kecskemét
3

Eladó tanya, Kecskemét

Kecskemét

Eladó építési telek, Kecskemét

Kecskemét
10

Belvárosban eladó polgári jelegű, felújított lakás!

Kecskemét, Belváros

Eladó üzlet, Kecskemét

Kecskemét

Belváros piac környékén eladó telek lebontandó házzal!

Kecskemét, Belváros
3

Vacsiközben eladó!

Kecskemét, Vacsihegy
15

Eladó családi ház, Kecskemét

Kecskemét
17

Eladó családi ház, Kecskemét

Kecskemét
12

Eladó családi ház, Kecskemét

Kecskemét

Eladó gyárépület, Kecskemét

Kecskemét
17

Eladó halastó, Kecskemét

Kecskemét
15

Kadafalván eladó családi ház!

Kecskemét, Kadafalva

Eladó építési telek, Kecskemét, Borbás

Kecskemét, Borbás
9

Árcsökkenés!

Kecskemét, Kisfái