Ingatlanok Kecskemét

Találati lista:

5298

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Kecskeméten megtalálható (ház, házrész, lakás, telek, stb.) ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára. Az Ingatlantájolón tovább szűkítheti a keresést Kecskemét városrészeire, Belváros, Villanegyed, Máriaváros, Árpád-város, Hunyadiváros, Vacsihegy, Széchenyivárosi lakótelep, Petőfiváros, Alsószéktó, Szeleifalu, Nyugati Ipartelep, Rendőrfalu, Műkertváros, Máriahegy, Budaihegy, Úrihegy, Borbás, Hetényegyháza, Kadafalva, Katonatelep, Matkó, Méntelek, Kisfái, Talfája.
Lakást keres a város szívében? Kecskemét egyik legfrekventáltabb városrésze Árpádváros. Szép, csendes kertvárosi részen szeretne családi házat venni? Hetényegyháza nyugodt, falusias jellege azonnal magával ragadja az idelátogatókat. Panellakást bérelne vagy vásárolna? Ön jól dönt, amikor Széchenyivárosban keresi! Hiszen a városközpont még gyalogosan is közel van, kiváló az infrastruktúrája, számos étterem, bolt, sportolási lehetőség, fiatal családok részére bölcsőde, óvoda és iskola is található a környéken. Kertes házak széles választéka várja Bethlenvárosban, szinte a belvárosban. Kecskemét városa nemzetközi hírű mind a zene, mind a képzőművészet tekintetében, továbbá évről évre megrendezett fesztiválok, programok az ország minden részéről idevonzzák a látogatókat. A város Budapesttől 86 km-re fekszik, csupán 45 perc autóút az M5-ös autópályán. A „Hírös város” –ban számos lehetőség nyílik a kikapcsolódni vágyóknak, pl: Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark, az Arborétum, a Cifra Palota.
Kecskeméten jelenleg 34 óvoda, 25 általános iskola, 13 középiskola, 8 gimnázium, valamint a Kecskeméti Főiskola három kara folytat itt képzést. Itt található továbbá a Kodály Zoltán Zenepedagógiai Intézet, melynek egyes kurzusaira a világ minden részéről érkeznek hallgatók.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Kecskeméten.

12

Kiadó családi ház, Kecskemét, Matkó

Kecskemét, Matkó
18

Eladó családi ház, Kecskemét, Máriahegy

Kecskemét, Máriahegy
4

Eladó egyéb mezőgazdasági ingatlan, Kecskemét, Hetényegyháza

Kecskemét, Hetényegyháza
6

Eladó családi ház, Kecskemét, Belváros

Kecskemét, Belváros
16

Eladó családi ház, Kecskemét, Hunyadiváros

Kecskemét, Hunyadiváros
35

Eladó családi ház, Kecskemét, Kadafalva

Kecskemét, Kadafalva
9

Eladó családi ház, Kecskemét, Vacsiköz

Kecskemét, Vacsiköz
13

Eladó családi ház, Kecskemét, Belváros

Kecskemét, Belváros
13

Eladó tanya, Kecskemét, Úrihegy

Kecskemét, Úrihegy
3

Eladó vendéglő, étterem, Kecskemét, Belváros

Kecskemét, Belváros
14

Eladó családi ház, Kecskemét, Máriahegy

Kecskemét, Máriahegy
3

Eladó építési telek, Kecskemét, Belváros

Kecskemét, Belváros
11

Eladó családi ház, Kecskemét, Belváros

Kecskemét, Belváros
2

Eladó építési telek, Kecskemét, Műkertváros

Kecskemét, Műkertváros

Eladó egyedi garázs, Kecskemét, Hunyadiváros

Kecskemét, Hunyadiváros
26

Eladó családi ház, Kecskemét, Hetényegyháza

Kecskemét, Hetényegyháza
6

Eladó építési telek, Kecskemét, Máriahegy

Kecskemét, Máriahegy
10

Eladó ikerház, Kecskemét, Petőfiváros

Kecskemét, Petőfiváros
8

Eladó építési telek, Kecskemét, Belsőnyír

Kecskemét, Belsőnyír
4

Eladó téglalakás, Kecskemét, Belváros

Kecskemét, Belváros