Eladó és kiadó ingatlanok Hévizen

Találati lista:

621

Itt találhatóak a hévízi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Hévíz Zala megyében, a Balatontól 6 km-re fekszik, közúton legkönnyebben Keszthely felől érhető el. A város legfőbb látnivalója a Hévízi tó, mely a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes termáltava. Sajátossága, hogy bőséges vízhozamának köszönhetően vize 72 órán belül teljesen kicserélődik és a tóban található különböző baktériumtörzsek a tó vizét fertőtlenítő hatásúvá teszik. Legismertebb látnivalója a Sétáló utca, melyet villasorok szegélyeznek, és a Sétáló utcából a fürdő bejáratáig vezető Dr. Schulhof Vilmos sétány. A sétálóutcai Fontana Filmszínház emeletén tekinthető meg a Hévíz Muzeális Gyűjtemény. A település már a római korban lakott volt, ezt több lelet is bizonyítja. Az Egregy városrészben található Római kori Romkertet 2011-ben újították fel és tárták a látogatók elé. Szintén az Egregyi városrészben található a XIII. században épült Árpád-kori templom. A Szentlélek Római Katolikus templom, a város legújabb és legmodernebb temploma. Téglalakást keres Hévízen? A belvárosban, a tóhoz közel számtalan ingatlan közül válogathat. Családi házat vásárolna? A belvárosban, a tó közelében és a város zöldövezetében is találhat apartmanházként is használható ingatlanokat. Turizmussal foglalkozik? A városban frekventált helyen fekvő hotelek, panziók és éttermek várják. A városban 1 óvoda, 1 általános iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget hévízi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Hévízen 2001-ben épült 12 lakásos társasházban 43 nm lakás eladó

Hévíz
12

Hévízen panorámás kilátással 2.emeleti lakás garázzsal együtt eladó!

Hévíz
13

Újszerű, erkélyes lakás eladó a Tófürdő közelében!

Hévíz
7

Panorámás fiatalos hangulatú lakás eladó!

Hévíz
7

Kertre néző világos erkélyes lakás eladó!

Hévíz
2

Hévízen a Hidroglobusnál mezőgazdasági terület eladó

Hévíz
11

Modern hévizi társasházi új építésű lakás panorámával

Hévíz
11

Hévizen jó befektetési lehetőség

Hévíz
7

Eladó társasházi lakás, Hévíz

Hévíz
14

Hévízen új építésű135 nm összkomfortos igényes családi ház eladó

Hévíz
9

Hévízen 78 nm emeleti lakás bútorozva eladó

Hévíz
7

Hévízen kislakás eladó

Hévíz, Hévíz, Semmelweis utca
10

Zala megyében 3 csillagos szálloda eladó

Hévíz
15

Hévízen 2 szintes családi házat kinálunk eladásra 698 nm-es kertben

Hévíz
11

Kényelmes otthon új gazdát keres!

Hévíz
15

Újszerű, erkélyes 1. emeleti lakás eladó a Tófürdő közelében!

Hévíz
18

Eladó családi ház, Hévíz, Hévíz

Hévíz, Hévíz
8

Eladó téglalakás, Hévíz, Hévíz

Hévíz, Hévíz
8

Eladó téglalakás, Hévíz, Hévíz

Hévíz, Hévíz
26

Eladó családi ház, Hévíz, Hévíz

Hévíz, Hévíz