Gyöngyösi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

225

Ezen az oldalon a Gyöngyösön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Gyöngyös a Mátra és az Alföld találkozásánál fekszik, a Mátra kapuja. A várost négy patak is átszeli, a Gyöngyös-patak, a Külső-Mérges-patak, a Belső-Mérges-patak és a Tarján-patak. Közúton az M3-as autópályán és a 3-as főúton közelíthető meg. Gyöngyös sokrétű turisztikai adottságait a Mátra adja. Megtalálhatjuk itt a változatos természeti tájat, az építészeti, kulturális értékeket és a termálvizeket egyaránt. Gyöngyös legjelentősebb nevezetessége a Mátra Múzeum, az itt kiállított mamutcsontváz az intézmény „védjegye\" és egyben a város egyik jelképe is. További jelentős látnivalói a Ferences rendház és templom, melyben műemlékkönyvtár látogatható, a barokk stílusban épült Szent Bertalan templom, melyben az Egyházi kincstár tekinthető meg és a Huszár Lajos Éremtár. Természeti értékei közül említésre méltó a Gyöngyös-Mátrafüred között húzódó Sár-hegyi tanösvény, a Sár-hegy kopár csúcsa, a Cseplye-tető, melynek kilátójából a városra lehet látni és Méheskert a Sárhegyen. A gyerekek kedvence a Gyöngyös-Mátrafüred és Gyöngyös-Szalajkaház vonalon közlekedő kisvasút és az állatkert, mely Magyarország egyetlen magánkézben lévő állatkertje. A város lakóinak és az idelátogatók kikapcsolódását szolgálja a Városi Sportcsarnok és a Gyöngyösi Uszoda és Termálstrand, melynek vizét gyógyvízzé nyilvánították. Lakást keres Gyöngyösön? A központban téglalakások között, a lakótelepeken panellakások között válogathat. Gyöngyösön szeretné elindítani vállalkozását? Számos eladó/kiadó üzletet talál a városban, frekventált helyen. A városban 9 óvoda, 7 általános iskola, melyből 1 autista segítő központ, 5 középiskola és a Károly Róbert főiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen gyöngyösi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Eladó építési telek, Gyöngyös, déli városrész

Gyöngyös, déli városrész
13

Eladó téglalakás, Gyöngyös, déli városrész

Gyöngyös, déli városrész
11

Eladó társasházi lakás, Gyöngyös, 80-as városrész

Gyöngyös, 80-as városrész
17

Eladó családi ház, Gyöngyös, déli városrész

Gyöngyös, déli városrész
17

Kiadó téglalakás, Gyöngyös, Belváros

Gyöngyös, Belváros
10

Gyöngyösön Főiskolához közel

Gyöngyös
17

Eladó lakás, Gyöngyös, RÓZSADOMB

Gyöngyös, RÓZSADOMB
19

Eladó családi ház, Gyöngyös, Felsőváros

Gyöngyös, Felsőváros
5

Gyöngyös, RÉSZLETRE, áron alul eladó kétlakásos családi ház!

Gyöngyös, Északi városrész
16

Eladó téglalakás, Gyöngyös, központ

Gyöngyös, központ
10

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Buszmegálló

Gyöngyös, Buszmegálló
18

Eladó családi ház, Gyöngyös, déli városrész

Gyöngyös, déli városrész
6

Eladó üzlet, Gyöngyös, buszmegálló mögött

Gyöngyös, buszmegálló mögött
12

Eladó üzlet, Gyöngyös, Orczy Kastély mögött

Gyöngyös, Orczy Kastély mögött
9

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Iskola út 16

Gyöngyös, Iskola út 16
7

Eladó üzlet, Gyöngyös, Róbert K. út 9

Gyöngyös, Róbert K. út 9
6

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Buszmegálló

Gyöngyös, Buszmegálló
12

Eladó családi ház, Gyöngyös, Dombon

Gyöngyös, Dombon
10

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Róbert Károly út környéke

Gyöngyös, Róbert Károly út környéke
7

Eladó családi ház, Gyöngyös, Hunyady utca 23

Gyöngyös, Hunyady utca 23