Gyöngyösi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

422

Ezen az oldalon a Gyöngyösön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Gyöngyös a Mátra és az Alföld találkozásánál fekszik, a Mátra kapuja. A várost négy patak is átszeli, a Gyöngyös-patak, a Külső-Mérges-patak, a Belső-Mérges-patak és a Tarján-patak. Közúton az M3-as autópályán és a 3-as főúton közelíthető meg. Gyöngyös sokrétű turisztikai adottságait a Mátra adja. Megtalálhatjuk itt a változatos természeti tájat, az építészeti, kulturális értékeket és a termálvizeket egyaránt. Gyöngyös legjelentősebb nevezetessége a Mátra Múzeum, az itt kiállított mamutcsontváz az intézmény „védjegye\" és egyben a város egyik jelképe is. További jelentős látnivalói a Ferences rendház és templom, melyben műemlékkönyvtár látogatható, a barokk stílusban épült Szent Bertalan templom, melyben az Egyházi kincstár tekinthető meg és a Huszár Lajos Éremtár. Természeti értékei közül említésre méltó a Gyöngyös-Mátrafüred között húzódó Sár-hegyi tanösvény, a Sár-hegy kopár csúcsa, a Cseplye-tető, melynek kilátójából a városra lehet látni és Méheskert a Sárhegyen. A gyerekek kedvence a Gyöngyös-Mátrafüred és Gyöngyös-Szalajkaház vonalon közlekedő kisvasút és az állatkert, mely Magyarország egyetlen magánkézben lévő állatkertje. A város lakóinak és az idelátogatók kikapcsolódását szolgálja a Városi Sportcsarnok és a Gyöngyösi Uszoda és Termálstrand, melynek vizét gyógyvízzé nyilvánították. Lakást keres Gyöngyösön? A központban téglalakások között, a lakótelepeken panellakások között válogathat. Gyöngyösön szeretné elindítani vállalkozását? Számos eladó/kiadó üzletet talál a városban, frekventált helyen. A városban 9 óvoda, 7 általános iskola, melyből 1 autista segítő központ, 5 középiskola és a Károly Róbert főiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen gyöngyösi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Belváros

Gyöngyös, Belváros

Eladó építési telek, Gyöngyös, Vásár tér

Gyöngyös, Vásár tér
12

Heves megye, Gyöngyös, 2+1 szobás lakás eladó

Gyöngyös, központi
15

Eladó családi ház, Gyöngyös, Recski utca 25

Gyöngyös, Recski utca 25
12

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Koháry út 6

Gyöngyös, Koháry út 6
18

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Kossuth Lajos utca 21

Gyöngyös, Kossuth Lajos utca 21

Eladó építési telek, Gyöngyös, Vásár tér

Gyöngyös, Vásár tér
9

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Bajcsy-Zsilinszky körút 36

Gyöngyös, Bajcsy-Zsilinszky körút 36
7

Heves megye, Gyöngyös, 3 szobás családi ház a központban eladó

Gyöngyös, központ
7

Heves megye, Gyöngyös, 3 szobás lakás eladó

Gyöngyös, domb
4

Eladó iroda, irodaház, Gyöngyös

Gyöngyös
10

Eladó családi ház, Gyöngyös

Gyöngyös

Eladó családi ház, Gyöngyös

Gyöngyös
18

Eladó családi ház, Gyöngyös

Gyöngyös
25

Eladó családi ház, Gyöngyös

Gyöngyös
12

Eladó családi ház, Gyöngyös

Gyöngyös
4

Eladó téglalakás, Gyöngyös

Gyöngyös

Eladó családi ház, Gyöngyös

Gyöngyös

Eladó családi ház, Gyöngyös

Gyöngyös
7

Kiadó téglalakás, Gyöngyös

Gyöngyös