Gyöngyösi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

182

Ezen az oldalon a Gyöngyösön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Gyöngyös a Mátra és az Alföld találkozásánál fekszik, a Mátra kapuja. A várost négy patak is átszeli, a Gyöngyös-patak, a Külső-Mérges-patak, a Belső-Mérges-patak és a Tarján-patak. Közúton az M3-as autópályán és a 3-as főúton közelíthető meg. Gyöngyös sokrétű turisztikai adottságait a Mátra adja. Megtalálhatjuk itt a változatos természeti tájat, az építészeti, kulturális értékeket és a termálvizeket egyaránt. Gyöngyös legjelentősebb nevezetessége a Mátra Múzeum, az itt kiállított mamutcsontváz az intézmény „védjegye\" és egyben a város egyik jelképe is. További jelentős látnivalói a Ferences rendház és templom, melyben műemlékkönyvtár látogatható, a barokk stílusban épült Szent Bertalan templom, melyben az Egyházi kincstár tekinthető meg és a Huszár Lajos Éremtár. Természeti értékei közül említésre méltó a Gyöngyös-Mátrafüred között húzódó Sár-hegyi tanösvény, a Sár-hegy kopár csúcsa, a Cseplye-tető, melynek kilátójából a városra lehet látni és Méheskert a Sárhegyen. A gyerekek kedvence a Gyöngyös-Mátrafüred és Gyöngyös-Szalajkaház vonalon közlekedő kisvasút és az állatkert, mely Magyarország egyetlen magánkézben lévő állatkertje. A város lakóinak és az idelátogatók kikapcsolódását szolgálja a Városi Sportcsarnok és a Gyöngyösi Uszoda és Termálstrand, melynek vizét gyógyvízzé nyilvánították. Lakást keres Gyöngyösön? A központban téglalakások között, a lakótelepeken panellakások között válogathat. Gyöngyösön szeretné elindítani vállalkozását? Számos eladó/kiadó üzletet talál a városban, frekventált helyen. A városban 9 óvoda, 7 általános iskola, melyből 1 autista segítő központ, 5 középiskola és a Károly Róbert főiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen gyöngyösi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Csendes

Gyöngyös, Csendes
6

Eladó téglalakás, Gyöngyös, zöldövezet

Gyöngyös, zöldövezet
10

Eladó családi ház, Gyöngyös, Belváros közelében

Gyöngyös, Belváros közelében
7

Eladó téglalakás, Gyöngyös, LIDL környéke

Gyöngyös, LIDL környéke
7

Eladó családi ház, Gyöngyös, Mérges utca 32

Gyöngyös, Mérges utca 32
11

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Gárdonyi Géza utca 2

Gyöngyös, Gárdonyi Géza utca 2
19

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Mátyás Király utca 2

Gyöngyös, Mátyás Király utca 2
14

Eladó családi ház, Gyöngyös, Pálos 2

Gyöngyös, Pálos 2
6

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Ifjúság utca 8

Gyöngyös, Ifjúság utca 8
3

Eladó üzlet, Gyöngyös, x

Gyöngyös, x
7

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Mol kút közelében

Gyöngyös, Mol kút közelében
10

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Belvárosi új építésű lakás garázzsal

Gyöngyös, Belvárosi új építésű lakás garázzsal
3

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Csalogány

Gyöngyös, Csalogány
13

Eladó társasházi lakás, Gyöngyös, Koháry út

Gyöngyös, Koháry út
23

Eladó családi ház, Gyöngyös, Kőrösi Csoma Sándor utca

Gyöngyös, Kőrösi Csoma Sándor utca
8

Eladó lakás, Gyöngyös, Belváros

Gyöngyös, Belváros

Eladó építési telek, Gyöngyös, Vásár tér

Gyöngyös, Vásár tér
8

Gyöngyös szívében 100 m2-es üzlet eladó a strandnál

Gyöngyös, Pesti út
4

Eladó egyedi garázs, Gyöngyös, Gólya utca

Gyöngyös, Gólya utca
8

Kiadó üzlet, Gyöngyös, Északi városrész

Gyöngyös, Északi városrész