Gyöngyösi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

408

Ezen az oldalon a Gyöngyösön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Gyöngyös a Mátra és az Alföld találkozásánál fekszik, a Mátra kapuja. A várost négy patak is átszeli, a Gyöngyös-patak, a Külső-Mérges-patak, a Belső-Mérges-patak és a Tarján-patak. Közúton az M3-as autópályán és a 3-as főúton közelíthető meg. Gyöngyös sokrétű turisztikai adottságait a Mátra adja. Megtalálhatjuk itt a változatos természeti tájat, az építészeti, kulturális értékeket és a termálvizeket egyaránt. Gyöngyös legjelentősebb nevezetessége a Mátra Múzeum, az itt kiállított mamutcsontváz az intézmény „védjegye\" és egyben a város egyik jelképe is. További jelentős látnivalói a Ferences rendház és templom, melyben műemlékkönyvtár látogatható, a barokk stílusban épült Szent Bertalan templom, melyben az Egyházi kincstár tekinthető meg és a Huszár Lajos Éremtár. Természeti értékei közül említésre méltó a Gyöngyös-Mátrafüred között húzódó Sár-hegyi tanösvény, a Sár-hegy kopár csúcsa, a Cseplye-tető, melynek kilátójából a városra lehet látni és Méheskert a Sárhegyen. A gyerekek kedvence a Gyöngyös-Mátrafüred és Gyöngyös-Szalajkaház vonalon közlekedő kisvasút és az állatkert, mely Magyarország egyetlen magánkézben lévő állatkertje. A város lakóinak és az idelátogatók kikapcsolódását szolgálja a Városi Sportcsarnok és a Gyöngyösi Uszoda és Termálstrand, melynek vizét gyógyvízzé nyilvánították. Lakást keres Gyöngyösön? A központban téglalakások között, a lakótelepeken panellakások között válogathat. Gyöngyösön szeretné elindítani vállalkozását? Számos eladó/kiadó üzletet talál a városban, frekventált helyen. A városban 9 óvoda, 7 általános iskola, melyből 1 autista segítő központ, 5 középiskola és a Károly Róbert főiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen gyöngyösi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

5

Gyöngyös, RÉSZLETRE, áron alul eladó kétlakásos családi ház!

Gyöngyös, Északi városrész
7

Eladó téglalakás, Gyöngyös, KISPIAC közelében

Gyöngyös, KISPIAC közelében
9

Eladó téglalakás, Gyöngyös, nyolcvanas

Gyöngyös, nyolcvanas
7

Heves megye, Gyöngyös, 3 szobás családi ház a központban eladó

Gyöngyös, központ
7

Heves megye, Gyöngyös, 3 szobás lakás eladó

Gyöngyös, domb
3

Eladó építési telek, Gyöngyös, déli városrész

Gyöngyös, déli városrész
11

Eladó panellakás, Gyöngyös, belváros

Gyöngyös, belváros
12

Eladó panellakás, Gyöngyös, Strand

Gyöngyös, Strand
21

Eladó családi ház, Gyöngyös, Belváros

Gyöngyös, Belváros
15

Eladó panellakás, Gyöngyös, Mátrai úti lakótelep

Gyöngyös, Mátrai úti lakótelep
10

Eladó téglalakás, Gyöngyös, nyolcvanas

Gyöngyös, nyolcvanas
13

Eladó téglalakás, Gyöngyös, domb

Gyöngyös, domb
12

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Koháry út 6 HRSZ 1917/A/11

Gyöngyös, Koháry út 6 HRSZ 1917/A/11
14

Eladó családi ház, Gyöngyös, főiskola környéke

Gyöngyös, főiskola környéke
7

Eladó családi ház, Gyöngyös, Belváros

Gyöngyös, Belváros
9

Eladó téglalakás, Gyöngyös, domb

Gyöngyös, domb
6

Eladó egyéb mezőgazdasági ingatlan, Gyöngyös

Gyöngyös
8

Eladó egyéb telek, Gyöngyös, központhoz közel, frekventált helyen

Gyöngyös, központhoz közel, frekventált helyen
17

Eladó családi ház, Gyöngyös, déli városrész

Gyöngyös, déli városrész
16

Eladó családi ház, Gyöngyös, Felsőváros, csendes utca

Gyöngyös, Felsőváros, csendes utca