Gyöngyösi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

331

Ezen az oldalon a Gyöngyösön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Gyöngyös a Mátra és az Alföld találkozásánál fekszik, a Mátra kapuja. A várost négy patak is átszeli, a Gyöngyös-patak, a Külső-Mérges-patak, a Belső-Mérges-patak és a Tarján-patak. Közúton az M3-as autópályán és a 3-as főúton közelíthető meg. Gyöngyös sokrétű turisztikai adottságait a Mátra adja. Megtalálhatjuk itt a változatos természeti tájat, az építészeti, kulturális értékeket és a termálvizeket egyaránt. Gyöngyös legjelentősebb nevezetessége a Mátra Múzeum, az itt kiállított mamutcsontváz az intézmény „védjegye\" és egyben a város egyik jelképe is. További jelentős látnivalói a Ferences rendház és templom, melyben műemlékkönyvtár látogatható, a barokk stílusban épült Szent Bertalan templom, melyben az Egyházi kincstár tekinthető meg és a Huszár Lajos Éremtár. Természeti értékei közül említésre méltó a Gyöngyös-Mátrafüred között húzódó Sár-hegyi tanösvény, a Sár-hegy kopár csúcsa, a Cseplye-tető, melynek kilátójából a városra lehet látni és Méheskert a Sárhegyen. A gyerekek kedvence a Gyöngyös-Mátrafüred és Gyöngyös-Szalajkaház vonalon közlekedő kisvasút és az állatkert, mely Magyarország egyetlen magánkézben lévő állatkertje. A város lakóinak és az idelátogatók kikapcsolódását szolgálja a Városi Sportcsarnok és a Gyöngyösi Uszoda és Termálstrand, melynek vizét gyógyvízzé nyilvánították. Lakást keres Gyöngyösön? A központban téglalakások között, a lakótelepeken panellakások között válogathat. Gyöngyösön szeretné elindítani vállalkozását? Számos eladó/kiadó üzletet talál a városban, frekventált helyen. A városban 9 óvoda, 7 általános iskola, melyből 1 autista segítő központ, 5 középiskola és a Károly Róbert főiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen gyöngyösi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

20

Eladó téglalakás, Gyöngyös, József Attila utca 10

Gyöngyös, József Attila utca 10
11

Eladó családi ház, Gyöngyös, központi

Gyöngyös, központi
6

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Buszmegálló

Gyöngyös, Buszmegálló
12

Eladó üzlet, Gyöngyös, Orczy Kastély mögött

Gyöngyös, Orczy Kastély mögött
11

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Gárdonyi Géza utca 2

Gyöngyös, Gárdonyi Géza utca 2
9

Eladó téglalakás, Gyöngyös, nyolcvanas

Gyöngyös, nyolcvanas
14

Eladó családi ház, Gyöngyös, Bem apó út 5

Gyöngyös, Bem apó út 5
2

Eladó iroda, irodaház, Gyöngyös

Gyöngyös
2

Eladó műhely, Gyöngyös

Gyöngyös
2

Eladó raktár, Gyöngyös

Gyöngyös
2

Eladó üzlet, Gyöngyös

Gyöngyös
2

Eladó telephely, Gyöngyös

Gyöngyös
2

Eladó üzlet, Gyöngyös

Gyöngyös
10

Eladó téglalakás, Gyöngyös

Gyöngyös
9
CSOK ingatlan

Gyöngyösön 54 nm-es lakás eladó

Gyöngyös, x
10
CSOK ingatlan

Eladó családi ház, Gyöngyös

Gyöngyös
14

Eladó házrész, Gyöngyös

Gyöngyös
16

Eladó családi ház, Gyöngyös

Gyöngyös
5

Eladó raktár, Gyöngyös

Gyöngyös
2

Eladó ipari telek, Gyöngyös

Gyöngyös