Gyöngyösi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

207

Ezen az oldalon a Gyöngyösön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Gyöngyös a Mátra és az Alföld találkozásánál fekszik, a Mátra kapuja. A várost négy patak is átszeli, a Gyöngyös-patak, a Külső-Mérges-patak, a Belső-Mérges-patak és a Tarján-patak. Közúton az M3-as autópályán és a 3-as főúton közelíthető meg. Gyöngyös sokrétű turisztikai adottságait a Mátra adja. Megtalálhatjuk itt a változatos természeti tájat, az építészeti, kulturális értékeket és a termálvizeket egyaránt. Gyöngyös legjelentősebb nevezetessége a Mátra Múzeum, az itt kiállított mamutcsontváz az intézmény „védjegye\" és egyben a város egyik jelképe is. További jelentős látnivalói a Ferences rendház és templom, melyben műemlékkönyvtár látogatható, a barokk stílusban épült Szent Bertalan templom, melyben az Egyházi kincstár tekinthető meg és a Huszár Lajos Éremtár. Természeti értékei közül említésre méltó a Gyöngyös-Mátrafüred között húzódó Sár-hegyi tanösvény, a Sár-hegy kopár csúcsa, a Cseplye-tető, melynek kilátójából a városra lehet látni és Méheskert a Sárhegyen. A gyerekek kedvence a Gyöngyös-Mátrafüred és Gyöngyös-Szalajkaház vonalon közlekedő kisvasút és az állatkert, mely Magyarország egyetlen magánkézben lévő állatkertje. A város lakóinak és az idelátogatók kikapcsolódását szolgálja a Városi Sportcsarnok és a Gyöngyösi Uszoda és Termálstrand, melynek vizét gyógyvízzé nyilvánították. Lakást keres Gyöngyösön? A központban téglalakások között, a lakótelepeken panellakások között válogathat. Gyöngyösön szeretné elindítani vállalkozását? Számos eladó/kiadó üzletet talál a városban, frekventált helyen. A városban 9 óvoda, 7 általános iskola, melyből 1 autista segítő központ, 5 középiskola és a Károly Róbert főiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen gyöngyösi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Csendes

Gyöngyös, Csendes
3

Eladó üzlet, Gyöngyös, x

Gyöngyös, x
5

Eladó lakás (nem panel), Gyöngyös, 46 nm, 8.7 millió Ft

Gyöngyös, Malom étterem közelében
5

Eladó lakás (nem panel), Gyöngyös, 42 nm, 8.3 millió Ft

Gyöngyös, Ringsted úti lakótelep
5

Eladó családi ház, Gyöngyös, 62 nm, 14.1 millió Ft

Gyöngyös, Belváros közeli
5

Eladó lakás (nem panel), Gyöngyös, 53 nm, 7.49 millió Ft

Gyöngyös, Déli városrész, Szövetkezet út
5

Eladó családi ház, Gyöngyös, 90 nm, 19.8 millió Ft

Gyöngyös, Belváros
5

Eladó lakás (nem panel), Gyöngyös, 51 nm, 10 millió Ft

Gyöngyös, Ringtsed utca
5

Eladó családi ház, Gyöngyös, 65 nm, 6.99 millió Ft

Gyöngyös, Felsőváros
5

Eladó lakás (nem panel), Gyöngyös, 48 nm, 7.2 millió Ft

Gyöngyös, Pesti út
5

Göngyös, Északi városrész

Gyöngyös, Északi városrész
5

Gyöngyös, Városkert út

Gyöngyös, Városkert út
5

Gyöngyös, Polgármesteri hivatal közelében

Gyöngyös, Polgármesteri hivatal közelében
5

Gyöngyös, Ringstend utca

Gyöngyös, Ringstend utca
5

Gyöngyös, Aranysas utca

Gyöngyös, Aranysas utca
5

Gyöngyös, Ringstend utca

Gyöngyös, Ringstend utca
5

Gyöngyös, Ifjúság utca

Gyöngyös, Ifjúság utca, Ifjúság út
5

Gyöngyös, Déli városrész

Gyöngyös, Déli városrész
5

Gyöngyös, Szövetkezet út közelében

Gyöngyös, Szövetkezet utca küzelében
5

Gyöngyös, Aranysas utca

Gyöngyös, Aranysas utca