Gyöngyösi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

191

Ezen az oldalon a Gyöngyösön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Gyöngyös a Mátra és az Alföld találkozásánál fekszik, a Mátra kapuja. A várost négy patak is átszeli, a Gyöngyös-patak, a Külső-Mérges-patak, a Belső-Mérges-patak és a Tarján-patak. Közúton az M3-as autópályán és a 3-as főúton közelíthető meg. Gyöngyös sokrétű turisztikai adottságait a Mátra adja. Megtalálhatjuk itt a változatos természeti tájat, az építészeti, kulturális értékeket és a termálvizeket egyaránt. Gyöngyös legjelentősebb nevezetessége a Mátra Múzeum, az itt kiállított mamutcsontváz az intézmény „védjegye\" és egyben a város egyik jelképe is. További jelentős látnivalói a Ferences rendház és templom, melyben műemlékkönyvtár látogatható, a barokk stílusban épült Szent Bertalan templom, melyben az Egyházi kincstár tekinthető meg és a Huszár Lajos Éremtár. Természeti értékei közül említésre méltó a Gyöngyös-Mátrafüred között húzódó Sár-hegyi tanösvény, a Sár-hegy kopár csúcsa, a Cseplye-tető, melynek kilátójából a városra lehet látni és Méheskert a Sárhegyen. A gyerekek kedvence a Gyöngyös-Mátrafüred és Gyöngyös-Szalajkaház vonalon közlekedő kisvasút és az állatkert, mely Magyarország egyetlen magánkézben lévő állatkertje. A város lakóinak és az idelátogatók kikapcsolódását szolgálja a Városi Sportcsarnok és a Gyöngyösi Uszoda és Termálstrand, melynek vizét gyógyvízzé nyilvánították. Lakást keres Gyöngyösön? A központban téglalakások között, a lakótelepeken panellakások között válogathat. Gyöngyösön szeretné elindítani vállalkozását? Számos eladó/kiadó üzletet talál a városban, frekventált helyen. A városban 9 óvoda, 7 általános iskola, melyből 1 autista segítő központ, 5 középiskola és a Károly Róbert főiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen gyöngyösi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Eladó üzlet, Gyöngyös, x

Gyöngyös, x

Iskola úti 3 szobás lakás!

Gyöngyös, Iskola, Iskola út 16
12

Eladó üzlet, Gyöngyös, Orczy Kastély mögött

Gyöngyös, Orczy Kastély mögött

Kiadó iroda, irodaház, Gyöngyös

Gyöngyös
10

Eladó lakás, Gyöngyös, Mátrai úti LTP, Spar környéke

Gyöngyös, Mátrai úti LTP, Spar környéke
8

Eladó társasházi lakás, Gyöngyös, Belváros

Gyöngyös, Belváros
9

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Csendes

Gyöngyös, Csendes
9

Eladó családi ház, Gyöngyös, Belváros

Gyöngyös, Belváros
6

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Buszmegálló

Gyöngyös, Buszmegálló
7

Eladó üzlet, Gyöngyös, Róbert K. út 9

Gyöngyös, Róbert K. út 9
9

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Múzeum környéke

Gyöngyös, Múzeum környéke
9

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Ringsted út környéke

Gyöngyös, Ringsted út környéke
9

Eladó családi ház, Gyöngyös, Piac

Gyöngyös, Piac
7

Eladó családi ház, Gyöngyös, Hunyady utca 23

Gyöngyös, Hunyady utca 23
11

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Gárdonyi Géza utca 2

Gyöngyös, Gárdonyi Géza utca 2
7

Eladó családi ház, Gyöngyös, Mérges utca 32

Gyöngyös, Mérges utca 32
5

Gyöngyös, RÉSZLETRE, áron alul eladó kétlakásos családi ház!

Gyöngyös, Északi városrész
5

Eladó lakás (nem panel), Gyöngyös, 42 nm, 8.3 millió Ft

Gyöngyös, Ringsted úti lakótelep
5

Eladó lakás (nem panel), Gyöngyös, 53 nm, 7.49 millió Ft

Gyöngyös, Déli városrész, Szövetkezet út
5

Eladó családi ház, Gyöngyös, 65 nm, 6.99 millió Ft

Gyöngyös, Felsőváros