Ingatlanok Gárdony

Találati lista:

282

Ezen az oldalon a Gárdonyban megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Gárdony városrészeire, Agárd, Dinnyés, Csiripuszta. Gárdony Budapesttől mindössze 50 km-re fekszik, autópályán, vasúton rendkívül könnyen megközelíthető, akár Székesfehérvár felől, akár Budapest felől érkezik a városba. A város helyi közlekedése is fejlett, a településen helyi autóbuszok járnak. Gárdony országunk egyik legnépszerűbb üdülővárosa, hiszen a Velencei-tó déli partján fekszik. Ingatlankínálatunkban nagy számban találhat családi házakat, melyek kiváló befektetésnek bizonyulhatnak, hiszen évről évre egyre népszerűbb nyaralóhely a Velencei-tó környéke. Vegyen a termálfürdő és a tó közelében nyaralót, akár befektetésnek üdülőingatlant, mindenképpen jól jár. Nagyon sokan költöznek manapság a városba, az 5. legkedveltebb célpont ma Magyarországon, mely köszönhető csendes, tóparti fekvésének. Fontos nevezetességei a Rönkvár, a Gárdonyi Géza emlékház, az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő, mely sok turistát vonz, de nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget nyújt a helyi lakosság számára is.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen gárdonyi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Gárdonyi kis ház, központi helylen eladó!

Gárdony, Központ
9

Eladó téglalakás, Gárdony, Kossuth utca 50

Gárdony, Kossuth utca 50
20

Parkerdő közelében

Gárdony, Agárd
14

központtól 10 perces sétára

Gárdony
9

Zártkerti ingatlan

Gárdony
13

Számozott utca

Gárdony
13

Nyugodt csendes nyaraló övezet állandó lakosokkal

Gárdony
15

Vízpart, központ 10-15 perc gyalogosan

Gárdony
18

Hársfa sor

Gárdony
13

iskolától, óvodától 10 perces sétára

Gárdony
16

számozott utcák alsó régiójában

Gárdony
10

Központ közeli családi házas

Gárdony
10

Alkotás utca

Gárdony
8

Gárdony központi részén 80 nm-es családi ház eladó

Gárdony
14

Velencei tó mellett panzió eladó!

Gárdony
15

Gárdonyban eladó 2009-ben épült ikerház

Gárdony
16

Eladó Ház, Gárdony

Gárdony, üdülő övezet
16

Eladó Ház, Gárdony

Gárdony
10

Eladó családi ház, Gárdony, -

Gárdony, -
14

Eladó családi ház, Gárdony

Gárdony