Eladó és kiadó ingatlanok Fóton

Találati lista:

386

Itt találhatóak a fóti ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Fót a Gödöllői-dombság lábánál található település, vasúton legkönnyebben a Budapest-Vác vonalon érhető el, közúton, az M2-es autópályán és az M0-ás körgyűrűn közelíthető meg. A budapesti agglomerációban kiváló közlekedési adottságokkal rendelkező város a reformkor óta rendszeresen a kulturális és szellemi élet központja volt. A Vörösmarty kunyhót 1837-ben építtette Fáy András, a legenda szerint itt született Vörösmarty: Fóti dalt című verse. Az 1960-70-es években Németh Kálmán szobrászművész, restaurátor kisalagi háza volt a kulturális, szellemi élet központja. Az épület ma a művész munkáit bemutató emlékhelyként működik. Legismertebb nevezetessége a Katolikus Szeplőtelen fogantatás templom, melyet Károlyi István építtetett 1845 és 1855 között. A templom a magyar klasszicista építészet egyik legjelentősebb alkotása. Szintén Ybl Miklós tervei alapján, romantikus stílusban építtette Károlyi István a Károlyi-kastélyt, melyet egy ötven hektáros angolpark vesz körül. Az épület jelenleg a Fóti Gyermekvárosnak ad otthont. Családi házat vásárolna Fóton? Keresgéljen akár a központban, akár Fótújfaluban, Kisalagon vagy a Fótligeti-lakóparkban, az Öreghegyen, István hegyen, vagy Barackosban, itt biztosan megtalálja álmai otthonát. Téglalakást keres? A belvárosban, a kertvárosban, Kisalagon, vagy a Szent Benedek lakóparkban is megtalálhatja. Építési telket keres? Keresgéljen az Öreghegyen vagy Barackosban. A Királydombra szeretne költözni? Itt új építésű ikerházak, sorházak, családi házak várják. A városban 5 óvoda, 5 általános iskola, 3 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget fóti ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Eladó építési telek, Fót

Fót

Ipari telek eladó Fót fejlesztési terület 4 725 m2

Fót
8

Eladó építési telek, Fót, Fót

Fót, Fót
13

Eladó téglalakás, Fót, Fót

Fót, Fót
19

Eladó családi ház, Fót

Fót
6

Eladó hétvégi ház, Fót

Fót
12

Eladó házrész, Fót

Fót
12

Eladó családi ház, Fót

Fót
14

Eladó családi ház, Fót

Fót
14

Eladó családi ház, Fót

Fót
12

Eladó családi ház, Fót

Fót
3

Eladó Sorház, Fót, Fótújfalu, Kossuth Lajos utca , 111nm, 39500000 Ft

Fót, Fótújfalu, Kossuth Lajos utca
15

Akciós építési telkek Fóton

Fót, Királydomb, Erzsébet királyné u
3

Eladó Fóton tégla építésü lakás

Fót

Fótújfalun lakóövezeti telek (ketté bontható) eladó

Fót, Fótújfalu
13

Csodaszép, világos tetőtéri lakás Fóton eladó! Azonnal beköltözhető!

Fót, Fótújfalu
13

Eladó ikerház, Fót, Fót

Fót, Fót
11

Eladó családi ház, Fót

Fót
6

Eladó Társasházi lakás, Fót, Királydomb, 84nm, 32000000 Ft

Fót, Királydomb
6

Eladó Sorház, Fót, Királydomb, 94nm, 33000000 Ft

Fót, Királydomb