Eladó és kiadó ingatlanok Fóton

Találati lista:

392

Itt találhatóak a fóti ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Fót a Gödöllői-dombság lábánál található település, vasúton legkönnyebben a Budapest-Vác vonalon érhető el, közúton, az M2-es autópályán és az M0-ás körgyűrűn közelíthető meg. A budapesti agglomerációban kiváló közlekedési adottságokkal rendelkező város a reformkor óta rendszeresen a kulturális és szellemi élet központja volt. A Vörösmarty kunyhót 1837-ben építtette Fáy András, a legenda szerint itt született Vörösmarty: Fóti dalt című verse. Az 1960-70-es években Németh Kálmán szobrászművész, restaurátor kisalagi háza volt a kulturális, szellemi élet központja. Az épület ma a művész munkáit bemutató emlékhelyként működik. Legismertebb nevezetessége a Katolikus Szeplőtelen fogantatás templom, melyet Károlyi István építtetett 1845 és 1855 között. A templom a magyar klasszicista építészet egyik legjelentősebb alkotása. Szintén Ybl Miklós tervei alapján, romantikus stílusban építtette Károlyi István a Károlyi-kastélyt, melyet egy ötven hektáros angolpark vesz körül. Az épület jelenleg a Fóti Gyermekvárosnak ad otthont. Családi házat vásárolna Fóton? Keresgéljen akár a központban, akár Fótújfaluban, Kisalagon vagy a Fótligeti-lakóparkban, az Öreghegyen, István hegyen, vagy Barackosban, itt biztosan megtalálja álmai otthonát. Téglalakást keres? A belvárosban, a kertvárosban, Kisalagon, vagy a Szent Benedek lakóparkban is megtalálhatja. Építési telket keres? Keresgéljen az Öreghegyen vagy Barackosban. A Királydombra szeretne költözni? Itt új építésű ikerházak, sorházak, családi házak várják. A városban 5 óvoda, 5 általános iskola, 3 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget fóti ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

FÓTON 50 NM-ES CSALÁDIHÁZ CSALÁDNAK 80.000.-FT KIADÓ !!!

Fót, FÓT

Fóton 50 nm-es 2 szobás ház "CSALÁDNAK, ÁLLATTAL" 80.000.-FT KIADÓ !!

Fót, Fót
18

Eladó családi ház, Fót, Fót

Fót, Fót
15

Eladó családi ház, Fót, Fót, Juhász Gyula utca

Fót, Fót, Juhász Gyula utca
6

Kiadó iroda, irodaház, Fót

Fót
7

Eladó családi ház, Fót

Fót
7

Eladó építési telek, Fót

Fót
14

Eladó családi ház, Fót

Fót
4

Eladó külterületi telek, Fót

Fót
6

Eladó külterületi telek, Fót

Fót
8

Eladó külterületi telek, Fót

Fót
10

Eladó családi ház, Fót

Fót
14

Eladó családi ház, Fót

Fót
3

Eladó családi ház, Fót, Kossuth Lajos utca 14

Fót, Kossuth Lajos utca 14
3

Eladó építési telek, Fót

Fót
2

Eladó külterületi telek, Fót, Fót

Fót, Fót
5

Pest megye, Fót - Eladó

Fót
9

Eladó téglalakás, Fót, Fót

Fót, Fót
12

Eladó családi ház, Fót

Fót
10

Eladó családi ház, Fót, Fót

Fót, Fót