Ingatlanok Érd

Találati lista:

1753

Ezen az oldalon a Érden megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Érd a 6-os és 7-es számú főút mentén létesült Duna-parti város, melyet a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi vasútvonalak is átszelnek. Az M7-es autópálya Érd Parkvároson halad át, az M6-os autópályának három érdi csomópontja van. Érd bár kb. 50 ezer éve lakott település városi rangot csak 1972-ben kapott. Fejlődésnek csak az 1920-as évek második felét követően indult, mikor a Károlyi család fokozatosan felparcellázta több mint 3 ezer holdnyi birtokát. A viszonylag olcsó telekárak és a közeli munkahelyekre való bejárás lehetősége miatt később az ország minden részéből érkeztek betelepülők. 1972-ben létesült a buszpályaudvarként is szolgáló üzletkomplexum. A város központja az utóbbi években nyert valóban színvonalas külsőt a Budai úti üzleti-szolgáltató épületsor felépítésével. A Termál Szálló 1990. évi felépülésével az Óváros fürdőhellyé válása új turisztikai lehetőség Érd számára. Nevezetességei a Harangjáték, a Szent Mihály templom, a Minaret és a Magyar Földrajzi Múzeum, melynek kertjében minden évben megrendezik a Nyári Zenélő Udvart, Érd legkedveltebb kulturális programját. Családi házat, lakást keres? Érd Parkvárosban, Érdligeten, Újtelepen, Tusculanumban és Postástelepen is számtalan ingatlan közül válogathat. Irodát, üzletet szeretne bérelni? A város központjában biztosan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb üzlethelyiséget. A városban 9 óvoda, 9 általános iskola, 1 gimnázium és 1 szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen érdi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

11

Felső Parkváros-i 6 szobás ház eladó

Érd, Parkváros
16

Kód:2063 Érd Tusculanumban eladó 92nm-es új építésű családi ház, 708nm telken!

Érd, Tusculanum
18

Kód:2062 Érd Postástelepen eladó 90nm-es új építésű családi ház, 558nm telken!

Érd, Postástelep
19

Kód:1610 Érd Vincellér részén eladó 126nm-es családi ház, 594nm-s telken!

Érd, Vincellér

Érd Központ közelében kiadó üzlet!

Érd, Központ
6

Befektetőknek - Érden családi ház áron alul!

Érd, Ófalu
6

Érd-Sasváros jó állapotú családi ház áron alul!

Érd, Sasváros
9

Érdliget egyik legszebb részén panorámás családi ház áron alul!

Érd, Érdliget
7

Eladó családi ház, Érd, Érdliget

Érd, Érdliget
8

Eladó építési telek, Érd, Parkváros

Érd, Parkváros
31

Eladó családi ház, Érd, Érd

Érd, Érd
19

Érd Kertvárosban igényesen kivitelezett két szint + garázs pincés családi ház eladó

Érd, Kertváros
19

Érd parkváros csöndes, békés utcájában egybe nyitható két lakásos családi ház nagy telekkel eladó

Érd, Parkváros
18

Családi ház Érden, a Bajcsy-Zsilinszky úttól 500 m-re

Érd, Érd-Postástelep
8

Eladó családi ház, Érd, Érdliget

Érd, Érdliget
12

Eladó társasházi lakás, Érd, Érdliget

Érd, Érdliget

Eladó üzlet, Érd

Érd

Eladó föld, Érd

Érd
4

Eladó építési telek, Érd

Érd