Ingatlanok Érd

Találati lista:

1764

Ezen az oldalon a Érden megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Érd a 6-os és 7-es számú főút mentén létesült Duna-parti város, melyet a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi vasútvonalak is átszelnek. Az M7-es autópálya Érd Parkvároson halad át, az M6-os autópályának három érdi csomópontja van. Érd bár kb. 50 ezer éve lakott település városi rangot csak 1972-ben kapott. Fejlődésnek csak az 1920-as évek második felét követően indult, mikor a Károlyi család fokozatosan felparcellázta több mint 3 ezer holdnyi birtokát. A viszonylag olcsó telekárak és a közeli munkahelyekre való bejárás lehetősége miatt később az ország minden részéből érkeztek betelepülők. 1972-ben létesült a buszpályaudvarként is szolgáló üzletkomplexum. A város központja az utóbbi években nyert valóban színvonalas külsőt a Budai úti üzleti-szolgáltató épületsor felépítésével. A Termál Szálló 1990. évi felépülésével az Óváros fürdőhellyé válása új turisztikai lehetőség Érd számára. Nevezetességei a Harangjáték, a Szent Mihály templom, a Minaret és a Magyar Földrajzi Múzeum, melynek kertjében minden évben megrendezik a Nyári Zenélő Udvart, Érd legkedveltebb kulturális programját. Családi házat, lakást keres? Érd Parkvárosban, Érdligeten, Újtelepen, Tusculanumban és Postástelepen is számtalan ingatlan közül válogathat. Irodát, üzletet szeretne bérelni? A város központjában biztosan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb üzlethelyiséget. A városban 9 óvoda, 9 általános iskola, 1 gimnázium és 1 szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen érdi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Érd legszebb részén családi ház eladó

Érd, Érd-liget
13

Eladó Ház, Érd

Érd, Dombosváros
4

Eladó Telek, Érd

Érd, Érd-Parkváros
18

ÉRDEN ROMANTIKUS HANGULATÚ HÁZ ELADÓ

Érd, Érdliget
10

Eladó Ház, Érd

Érd, Postás-telep
9

Eladó családi ház, Érd, Parkváros

Érd, Parkváros
10

Eladó építési telek, Érd, Érd-Liget

Érd, Érd-Liget
15

Eladó családi ház, Érd, Dunához közel

Érd, Dunához közel
15

Eladó gyümölcsös, szőlő, Érd, Dunához közel

Érd, Dunához közel
20

Eladó családi ház, Érd, Liget

Érd, Liget
6

Eladó építési telek, Érd, Parkváros M7 alatti rész

Érd, Parkváros M7 alatti rész
9

Eladó családi ház, Érd, Postástelep

Érd, Postástelep

Eladó családi ház, Érd, Érdliget

Érd, Érdliget

Eladó családi ház, Érd, Parkváros

Érd, Parkváros

Eladó ikerház, Érd, Érdliget

Érd, Érdliget
5

Eladó családi ház, Érd, Érd- Nyugat

Érd, Érd- Nyugat
20

Eladó családi ház, Érd, Riminyáki út vonzásközete

Érd, Riminyáki út vonzásközete
20

Eladó sorház, Érd, Parkváros

Érd, Parkváros
9

Eladó építési telek, Érd, Parkváros

Érd, Parkváros
9

Eladó üdülő, nyaraló, Érd, Parkváros

Érd, Parkváros