Ingatlanok Érd

Találati lista:

1743

Ezen az oldalon a Érden megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Érd a 6-os és 7-es számú főút mentén létesült Duna-parti város, melyet a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi vasútvonalak is átszelnek. Az M7-es autópálya Érd Parkvároson halad át, az M6-os autópályának három érdi csomópontja van. Érd bár kb. 50 ezer éve lakott település városi rangot csak 1972-ben kapott. Fejlődésnek csak az 1920-as évek második felét követően indult, mikor a Károlyi család fokozatosan felparcellázta több mint 3 ezer holdnyi birtokát. A viszonylag olcsó telekárak és a közeli munkahelyekre való bejárás lehetősége miatt később az ország minden részéből érkeztek betelepülők. 1972-ben létesült a buszpályaudvarként is szolgáló üzletkomplexum. A város központja az utóbbi években nyert valóban színvonalas külsőt a Budai úti üzleti-szolgáltató épületsor felépítésével. A Termál Szálló 1990. évi felépülésével az Óváros fürdőhellyé válása új turisztikai lehetőség Érd számára. Nevezetességei a Harangjáték, a Szent Mihály templom, a Minaret és a Magyar Földrajzi Múzeum, melynek kertjében minden évben megrendezik a Nyári Zenélő Udvart, Érd legkedveltebb kulturális programját. Családi házat, lakást keres? Érd Parkvárosban, Érdligeten, Újtelepen, Tusculanumban és Postástelepen is számtalan ingatlan közül válogathat. Irodát, üzletet szeretne bérelni? A város központjában biztosan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb üzlethelyiséget. A városban 9 óvoda, 9 általános iskola, 1 gimnázium és 1 szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen érdi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

2

Érden jó közlekedéssel a központhoz közel !

Érd
6

Kedvező áron, közel mindenhez, mégis nyugodt környezetben.

Érd
15

Eladó Családi ház, Érd, Érdliget, 263nm, 55900000 Ft

Érd, Érdliget
2

Befektetési ajánlat - Érd-Ófalu frekventált részén családi ház eladó!

Érd, Ófalu
9

Érdligeten 3 szobás családi ház tetőtér beépítéssel eladó

Érd, Érdliget, Balatoni út
7

Befektetőknek - Érden családi ház áron alul!

Érd, Sasváros
10

Érdliget frekventált részén panorámás családi ház eladó!

Érd, Érdliget
10

6473 - Eladó gyorsan költözhető 4 szobás dupla garázsos ház !

Érd
14

6037- Eladó 3 szoba+ 2 nappalis családi ház,extra méretű szuterénnel!

Érd
12

Kód:2110 Érd Vincelléren eladó 42nm-es félszuterén, n+2 szobás új tégla lakás!

Érd, Vincellér
9

Kód:2109 Érd Vincelléren eladó 43nm-es félszuterén, n+2 szobás új tégla lakás!

Érd, Vincellér
12
CSOK ingatlan

Érden, saroktelek eladó

Érd, Parkváros

Érden 30 nm-es kis lakás kiadó 50.000.-ft

Érd, Érd

Érd, Cseresznyefa u 30 nm-es garzon 50.000.-ft kiadó !

Érd, Érd
2

Eladó építési telek, Érd, Ófalu

Érd, Ófalu
8

Eladó építési telek, Érd, Parkváros

Érd, Parkváros
16

Eladó egyéb telek, Érd, Kerülő utca 26 HRSZ 23580/1

Érd, Kerülő utca 26 HRSZ 23580/1
4

Eladó családi ház, Érd

Érd

Eladó építési telek, Érd, Parkváros

Érd, Parkváros
7

Eladó műhely, Érd

Érd