Eladó és kiadó ingatlanok Dunakeszin

Találati lista:

679

Itt találhatóak a dunakeszi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Dunakeszi a pesti síkságon, a Duna kavicsos törmelékkúpján helyezkedik el, Budapesttől 15 kilométerre. A területén áthaladó 2-es főúton és M2-es autópályán Budapestről Gödre, illetve Vácra lehet eljutni. Szintén itt halad át Magyarország első vasútvonala, mely a Nyugati-pályaudvarról indul Vácra. A város legrégibb emléke a római kori, limes erődrendszerének egyik maradványa. Másik történelmi jelentőségű építészeti emléke az Alagi-majorban található XIII. századi templomrom, mely egykor Dunakeszi középkori temploma volt. A város további nevezetes templomai a Szent Mihály templom kéttornyú épülete, a XVIII. században épített Szent István király kápolna, mely a Kegyeleti Parkban található, valamint az Alagon található Szent Imre templom, melynek tornya Zsolnay cseréppel van kirakva. A műhelytelepi lakónegyed gyönyörű szecessziós lakóházai a 20-as években épültek, közöttük foglal helyet a József Attila Művelődési Ház. Másik jelentős kiállítása a Révész István Helytörténeti Gyűjtemény, melyben a város történetét bemutató állandó kiállítás tekinthető meg. A városban számos lehetőség nyílik az aktív turizmus számára, Alagon a lovassport hagyományai több mint száz évre tekintenek vissza. A kerekezés szerelmeseit a Duna-partról induló kerékpárút egészen Szobig vezeti, a DVSE sporttelepe teniszezésre nyújt lehetőséget, a vitorlázó- és sportrepülőtér pedig a repülő sportok kedvelőit várja. Téglalakást keres Dunakeszin? A Dombligeten újonnan épült lakások között válogathat. Az Alagligeti lakóparkba szeretne költözni? Családi házakat és téglalakásokat egyaránt találhat. A városban 8 óvoda, 5 általános iskola, 2 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget dunakeszi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Dunakeszin 3 szintes csendes, panorámás családi ház

Dunakeszi, Pozsonyi utca
10

Eladó panellakás, Dunakeszi

Dunakeszi
17

Eladó panellakás, Dunakeszi, Barátság úti lakótelep

Dunakeszi, Barátság úti lakótelep
9

Eladó ikerház, Dunakeszi, Dunakeszi alsó

Dunakeszi, Dunakeszi alsó
18

Eladó családi ház, Dunakeszi, Dunai oldal

Dunakeszi, Dunai oldal
10

Eladó sorház, Dunakeszi

Dunakeszi
28

Eladó családi ház, Dunakeszi, Gyártelep

Dunakeszi, Gyártelep
33

Eladó családi ház, Dunakeszi, Gyártelep

Dunakeszi, Gyártelep
6

Eladó téglalakás, Dunakeszi, Tóváros lakópark

Dunakeszi, Tóváros lakópark
5

Eladó téglalakás, Dunakeszi, Alagliget lakópark

Dunakeszi, Alagliget lakópark
50

Eladó családi ház, Dunakeszi, Dunakeszi alsó

Dunakeszi, Dunakeszi alsó
10

Eladó téglalakás, Dunakeszi, Kacsóh Pongrác köz 1

Dunakeszi, Kacsóh Pongrác köz 1
2

Eladó ikerház, Dunakeszi

Dunakeszi
2

Eladó ikerház, Dunakeszi

Dunakeszi
14

Eladó téglalakás, Dunakeszi

Dunakeszi

Dunakeszi 1 szoba 25 nm-es garzon "CSAK" 50.000.-ft kiadó !!

Dunakeszi, Dunakeszi

Eladó ipari telek, Dunakeszi

Dunakeszi

Eladó ipari telek, Dunakeszi

Dunakeszi

Eladó raktár, Dunakeszi

Dunakeszi

Eladó iroda, irodaház, Dunakeszi

Dunakeszi