Eladó és kiadó ingatlanok Dunakeszin

Találati lista:

702

Itt találhatóak a dunakeszi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Dunakeszi a pesti síkságon, a Duna kavicsos törmelékkúpján helyezkedik el, Budapesttől 15 kilométerre. A területén áthaladó 2-es főúton és M2-es autópályán Budapestről Gödre, illetve Vácra lehet eljutni. Szintén itt halad át Magyarország első vasútvonala, mely a Nyugati-pályaudvarról indul Vácra. A város legrégibb emléke a római kori, limes erődrendszerének egyik maradványa. Másik történelmi jelentőségű építészeti emléke az Alagi-majorban található XIII. századi templomrom, mely egykor Dunakeszi középkori temploma volt. A város további nevezetes templomai a Szent Mihály templom kéttornyú épülete, a XVIII. században épített Szent István király kápolna, mely a Kegyeleti Parkban található, valamint az Alagon található Szent Imre templom, melynek tornya Zsolnay cseréppel van kirakva. A műhelytelepi lakónegyed gyönyörű szecessziós lakóházai a 20-as években épültek, közöttük foglal helyet a József Attila Művelődési Ház. Másik jelentős kiállítása a Révész István Helytörténeti Gyűjtemény, melyben a város történetét bemutató állandó kiállítás tekinthető meg. A városban számos lehetőség nyílik az aktív turizmus számára, Alagon a lovassport hagyományai több mint száz évre tekintenek vissza. A kerekezés szerelmeseit a Duna-partról induló kerékpárút egészen Szobig vezeti, a DVSE sporttelepe teniszezésre nyújt lehetőséget, a vitorlázó- és sportrepülőtér pedig a repülő sportok kedvelőit várja. Téglalakást keres Dunakeszin? A Dombligeten újonnan épült lakások között válogathat. Az Alagligeti lakóparkba szeretne költözni? Családi házakat és téglalakásokat egyaránt találhat. A városban 8 óvoda, 5 általános iskola, 2 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget dunakeszi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Kiadó téglalakás, Dunakeszi, Meggyes

Dunakeszi, Meggyes
13

Eladó családi ház, Dunakeszi

Dunakeszi
3

Eladó Családi ház, Dunakeszi, Alag, 120nm, 43900000 Ft

Dunakeszi, Alag
2

Teremgarázs beálló kiadó

Dunakeszi, Dunakeszi, Kápolna út, Verseny út sarkán
33

Eladó családi ház, Dunakeszi, Gyártelep

Dunakeszi, Gyártelep
8

Eladó családi ház, Dunakeszi

Dunakeszi
11

Eladó téglalakás, Dunakeszi, Konrád Ignác utca

Dunakeszi, Konrád Ignác utca
6

Eladó családi ház, Dunakeszi, Martinovics utca

Dunakeszi, Martinovics utca
10

Eladó téglalakás, Dunakeszi, Madách Imre utca

Dunakeszi, Madách Imre utca
8

Eladó panellakás, Dunakeszi

Dunakeszi
6

Eladó panellakás, Dunakeszi

Dunakeszi

Eladó építési telek, Dunakeszi

Dunakeszi
4

Eladó családi ház, Dunakeszi

Dunakeszi
2

Eladó ipari telek, Dunakeszi

Dunakeszi
2

Eladó ipari telek, Dunakeszi

Dunakeszi
15

Eladó téglalakás, Dunakeszi, Tóváros, Tóváros

Dunakeszi, Tóváros, Tóváros
12

Eladó téglalakás, Dunakeszi, Mansfeld Péter utca

Dunakeszi, Mansfeld Péter utca
13

Eladó téglalakás, Dunakeszi, Napraforgó tér

Dunakeszi, Napraforgó tér
10

Eladó Ikerház, Dunakeszi

Dunakeszi, Bródy Sándor utca
9

rendőrség környéke

Dunakeszi