Eladó és kiadó ingatlanok Csopakon

Találati lista:

106

Itt találhatóak a csopaki ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Csopak a Veszprémet a Balatonnal összekötő festői Nosztori-völgy bejáratánál helyezkedik el, területén folyik a Séd-patak. A Balatonfüred és Paloznak között fekvő település a 71-es főúton, illetve a 8-as főútról Veszprémnél letérve a 73-as főúton közelíthető meg. Csopak ma még elsősorban boráról híres település, de vízparti üdülőtelepe is egyre jobban kiépül. A Csopaki borvidék része, a Csopak-Paloznak-Lovas Hegyközség 1995-ben alakult. Több középkori nevezetességgel is büszkélkedhet, a Szent Miklós templom a XIII. században épült, ma már csak a romjai láthatók, a Csonkatorony a középkori Szent István király tiszteletére épült templom tornya, melyet az 1880-as években lebontottak. A Nosztori-völgybe vezető úton három malom is található, melyek közül kettő biztosan több mint 700 éves. További nevezetessége a Ranolder János veszprémi püspök által 1861-ben építtetett Ranolder kastély. A Csopaki Művésztelep művészei minden nyáron 10 napon keresztül alkotnak, munkáikat a Csopak Galériában állítják ki. A község legjelentősebb rendezvénye a Csopaki Napok, ekkor kerül megrendezésre minden évben a Viking Sport Egyesület által a Csopaki Futás is. Balatonparti vagy hegyoldalban fekvő ingatlan keres Csopakon? Akár pihenni, akár borászkodni szeretne, üdülők, nyaralók, apartmanházként is használható családi házak, építési telkek és földek várják a vízparton és a balatoni panorámával rendelkező, szőlővel beültetett lankákon is. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget csopaki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

7

Csopak belterületi telek!

Csopak
14

Csendes, jó levegőjű környéken!

Csopak
7

Vegyen telket jó áron Csopakon....

Csopak
16

A strand csak 500 méter

Csopak
8

Csopakon kicsi retró házikó eladó!

Csopak
23

Panorámás családi ház

Csopak
12

A kastély csodálatos környezetben van a Balaton északi partján, Balatonfüred közelében

Csopak
9

Nyaraló a 71-es út alatt!

Csopak
3

Befektetők figyelem !

Csopak
16

Itt jól fogja magát érezni

Csopak
15

Csendes utcában kis családi ház

Csopak
11

Panorámás csopaki nyaraló, gondozott szőlővel!

Csopak
14

Kempingezni jó......

Csopak
18

Akár nyaraló, akár családi ház......

Csopak
9

Balatoni ritkaság - befektetők figyelem!

Csopak
8

Panorámás szőlő terület

Csopak
8

Építkezne vagy vállalkozna?...

Csopak
5

Csopakon öreg pincés zártkert áron alul eladó!

Csopak
7

Csopaki telek csodálatos panorámával!

Csopak
17

Nyaraljon Csopakon!

Csopak