Eladó és kiadó ingatlanok Csopakon

Találati lista:

107

Itt találhatóak a csopaki ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Csopak a Veszprémet a Balatonnal összekötő festői Nosztori-völgy bejáratánál helyezkedik el, területén folyik a Séd-patak. A Balatonfüred és Paloznak között fekvő település a 71-es főúton, illetve a 8-as főútról Veszprémnél letérve a 73-as főúton közelíthető meg. Csopak ma még elsősorban boráról híres település, de vízparti üdülőtelepe is egyre jobban kiépül. A Csopaki borvidék része, a Csopak-Paloznak-Lovas Hegyközség 1995-ben alakult. Több középkori nevezetességgel is büszkélkedhet, a Szent Miklós templom a XIII. században épült, ma már csak a romjai láthatók, a Csonkatorony a középkori Szent István király tiszteletére épült templom tornya, melyet az 1880-as években lebontottak. A Nosztori-völgybe vezető úton három malom is található, melyek közül kettő biztosan több mint 700 éves. További nevezetessége a Ranolder János veszprémi püspök által 1861-ben építtetett Ranolder kastély. A Csopaki Művésztelep művészei minden nyáron 10 napon keresztül alkotnak, munkáikat a Csopak Galériában állítják ki. A község legjelentősebb rendezvénye a Csopaki Napok, ekkor kerül megrendezésre minden évben a Viking Sport Egyesület által a Csopaki Futás is. Balatonparti vagy hegyoldalban fekvő ingatlan keres Csopakon? Akár pihenni, akár borászkodni szeretne, üdülők, nyaralók, apartmanházként is használható családi házak, építési telkek és földek várják a vízparton és a balatoni panorámával rendelkező, szőlővel beültetett lankákon is. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget csopaki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

21

Minőség, hangulat, nyugalom!

Csopak
4

Befektetők figyelem !

Csopak
17

Itt jól fogja magát érezni

Csopak
10

Csopakon nádtetősházikó eladó

Csopak
5

Csopak központjában, erkélyes, minigarzon eladó!

Csopak, központ
12

A kastély csodálatos környezetben van a Balaton északi partján, Balatonfüred közelében

Csopak
10

Nyaralóapartman Csopakon eladó!

Csopak, Partközeli
8

Csopak belterületi telek!

Csopak
10

Nyaraló a 71-es út alatt!

Csopak
10

Balatoni ritkaság - befektetők figyelem!

Csopak
9

Panorámás szőlő terület

Csopak
16

Csendes utcában kis családi ház

Csopak
9

Központi ritkaság

Csopak
9

Építkezne vagy vállalkozna?...

Csopak
11

A strand csak 500 méter

Csopak
15

Csendes, jó levegőjű környéken!

Csopak
8

Vegyen telket jó áron Csopakon....

Csopak
19

Akár nyaraló, akár családi ház......

Csopak
7

Csopaki telek csodálatos panorámával!

Csopak
15

Meghökkentően szép környezetben !

Csopak