Ingatlanok Budapest II. kerület

Találati lista:

4538

Ezen az oldalon a Budapest II. kerületében megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Budapest II. kerületének városrészeire, Adyliget, Budakeszierdő, Budaliget, Csatárka, Erzsébetliget, Erzsébettelek, Felhévíz, Gercse, Hársakalja, Hűvösvölgy, Kővár, Kurucles, Lipótmező, Máriaremete, Nyék, Országút, Pálvölgy, Pasarét, Pesthidegkút, Pesthidegkút-Ófalu, Petneházy-rét, Remetekertváros, Rézmál, Rózsadomb, Szemlőhegy, Széphalom, Szépilona, Szépjuhászné, Szépvölgy, Törökvész, Újlak, Vérhalom, Víziváros, Zöldmál. A kerület domborzatát tekintve dombos, hegyes gyönyörű panorámával, viszonylag igen közel a belvároshoz. Valószínűsíthető, hogy ezen tényezők is közrejátszottak abban, hogy Budapest legelőkelőbb városrészévé váljon. Ha a kerületben keres ingatlant, országos szinten a legdrágább négyzetméterárakkal találkozhat. Legnagyobb közlekedési csomópontja a Széll Kálmán tér, számos buszjárat, villamos és a 2-es metró vonal is itt halad át. Ha közlekedés szempontjából frekventált helyen keres albérletet, kiadó lakást a kerület áraihoz képest viszonylag kedvező áron, érdemes a Széll Kálmán tér közelében keresni. A környéken található a Mamut bevásárlóközpont. A kerületben 10 óvoda, 11 általános iskola, 6 gimnázium működik állami finanszírozásban, továbbá a lakosság speciális igényeinek megfelelően igen magas a magániskolák száma a budapesti átlaghoz képest. A városrész számos látnivalót tartogat az idelátogatók számára, például Gül Baba türbéje, Millenáris Park, Mechwart liget, Lukács fürdő, Pál-Völgyi cseppkőbarlang, Máriaremetei kegytemplom. Hűvösvölgyben panorámás családi házak, gyönyörűen parkosított kertekkel várják az ingatlanok után érdeklődőket, nagy előnye a városrésznek, hogy tömegközlekedés szempontjából igen kedvező. Emiatt érdemes az eladó-, kiadó lakáskínálatot is megtekinteni. Ha nyugodt, csendes városrészben szeretne költözni, Budakeszi, Nagykovácsi, Remeteszőlős városrészben érdemes családi házat keresni.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Budapest II. kerületében a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Nyugalomra, és természetközelségre vágyók figyelem! Eladó egy örök panorámás, igazi otthon!

Budapest II. kerület, Adyliget
20

Igényesen felújított lakáseladó Budán!

Budapest II. kerület, Országút, Lövőházutca
2

Forgalmas részen nagy üzlet kiadó

Budapest II. kerület, Margit körút
6

Kiadó berendezett szépségszalon a Margit körúton

Budapest II. kerület, Rózsadomb, Margit körút
20

Kiadó családi ház máriaremetén

Budapest II. kerület, Máriaremete, Mikes Kelemen utca
16

Kiadó családi ház

Budapest II. kerület, Széphalom, Kossuth Lajos utca
12

Kiadó családi ház

Budapest II. kerület, Máriaremete, Zrínyi utca
12

Eladó téglalakás, Budapest II. kerület, Szépilona

Budapest II. kerület, Szépilona

II/A. kerület, Budaliget- telek

Budapest II. kerület, Budaliget

II/A. kerület, Budaligeten, Francia iskolàhoz közel telek eladó

Budapest II. kerület, Budaliget
5

Eladó családi ház, Budapest II. kerület

Budapest II. kerület
14

Eladó téglalakás, Budapest II. kerület

Budapest II. kerület
13

II/a, Hűvösvölgyben családi ház eladó

Budapest II. kerület, Hűvösvölgy
15

Eladó családi ház, Budapest II. kerület, Adyliget

Budapest II. kerület, Adyliget
2

BUdaliget csendes utcájában eladó építési telek

Budapest II. kerület, Budaliget
8

II, Szépvölgyben panorámás emeleti lakás kiadó

Budapest II. kerület, Szépvölgy
15

II/a, Pesthidegkút-Ófaluban családi ház eladó

Budapest II. kerület, Pesthidegkút-Ófalu
17

Máriaremetén családi ház eladó

Budapest II. kerület, Máriaremete
13

Rózsadombon lakás kiadó

Budapest II. kerület, Rózsadomb
11

II/a, Máriaremetén belső kétszintes lakás eladó

Budapest II. kerület, Remetekertvárosban