Ingatlanok Budapest II. kerület

Találati lista:

4660

Ezen az oldalon a Budapest II. kerületében megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Budapest II. kerületének városrészeire, Adyliget, Budakeszierdő, Budaliget, Csatárka, Erzsébetliget, Erzsébettelek, Felhévíz, Gercse, Hársakalja, Hűvösvölgy, Kővár, Kurucles, Lipótmező, Máriaremete, Nyék, Országút, Pálvölgy, Pasarét, Pesthidegkút, Pesthidegkút-Ófalu, Petneházy-rét, Remetekertváros, Rézmál, Rózsadomb, Szemlőhegy, Széphalom, Szépilona, Szépjuhászné, Szépvölgy, Törökvész, Újlak, Vérhalom, Víziváros, Zöldmál. A kerület domborzatát tekintve dombos, hegyes gyönyörű panorámával, viszonylag igen közel a belvároshoz. Valószínűsíthető, hogy ezen tényezők is közrejátszottak abban, hogy Budapest legelőkelőbb városrészévé váljon. Ha a kerületben keres ingatlant, országos szinten a legdrágább négyzetméterárakkal találkozhat. Legnagyobb közlekedési csomópontja a Széll Kálmán tér, számos buszjárat, villamos és a 2-es metró vonal is itt halad át. Ha közlekedés szempontjából frekventált helyen keres albérletet, kiadó lakást a kerület áraihoz képest viszonylag kedvező áron, érdemes a Széll Kálmán tér közelében keresni. A környéken található a Mamut bevásárlóközpont. A kerületben 10 óvoda, 11 általános iskola, 6 gimnázium működik állami finanszírozásban, továbbá a lakosság speciális igényeinek megfelelően igen magas a magániskolák száma a budapesti átlaghoz képest. A városrész számos látnivalót tartogat az idelátogatók számára, például Gül Baba türbéje, Millenáris Park, Mechwart liget, Lukács fürdő, Pál-Völgyi cseppkőbarlang, Máriaremetei kegytemplom. Hűvösvölgyben panorámás családi házak, gyönyörűen parkosított kertekkel várják az ingatlanok után érdeklődőket, nagy előnye a városrésznek, hogy tömegközlekedés szempontjából igen kedvező. Emiatt érdemes az eladó-, kiadó lakáskínálatot is megtekinteni. Ha nyugodt, csendes városrészben szeretne költözni, Budakeszi, Nagykovácsi, Remeteszőlős városrészben érdemes családi házat keresni.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Budapest II. kerületében a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

II.Kutvölgyi úthoz közel csendes mellékutcában eladó ház

Budapest II. kerület, Kurucles, II.Zalai utca
12

II. 79 m2-es lakás kiadó!

Budapest II. kerület, Törökvész, Guyon Richárd utca
15

II. Családi ház kiadó!

Budapest II. kerület, Budaliget, Tárkony utca
5

KIADÓ 200 nm-es SZÓRAKOZÓHELY II.kerületben!

Budapest II. kerület, Felhévíz II. ker.
10

Eladó családi ház, II. kerület, 248 nm, 89 millió Ft

Budapest II. kerület, Hársakalja, Járóka
20

Panorámás ház eladó

Budapest II. kerület, Budaliget
25

Luxus ház eladó

Budapest II. kerület, Adyliget
12

Eladó téglalakás, Budapest II. kerület, Szépilona

Budapest II. kerület, Szépilona

II/A. kerület, Budaliget- telek

Budapest II. kerület, Budaliget

II/A. kerület, Budaligeten, Francia iskolàhoz közel telek eladó

Budapest II. kerület, Budaliget
6

Bővíthető családi házrész Hűvösvölgy közelében

Budapest II. kerület, Pesthidegkút-Ófalu

Eladó építési telek, Budapest II. kerület

Budapest II. kerület
18

Eladó sorház, Budapest II. kerület, Vörösmarty utca

Budapest II. kerület, Vörösmarty utca
14

Kiadó téglalakás, Budapest II. kerület, Dutka Ákos utca

Budapest II. kerület, Dutka Ákos utca
16

Eladó téglalakás, Budapest II. kerület, Csíbor utca 7.

Budapest II. kerület, Csíbor utca 7.
13

Eladó téglalakás, Budapest II. kerület, Frankel Leó utca 3.

Budapest II. kerület, Frankel Leó utca 3.
15

Eladó téglalakás, Budapest II. kerület, Boróka utca

Budapest II. kerület, Boróka utca
15

Eladó téglalakás, Budapest II. kerület, Hűvösvölgyi út 35.

Budapest II. kerület, Hűvösvölgyi út 35.