Budaörsi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

895

Ezen az oldalon a Budaörsön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Budaörs Budapest közvetlen szomszédságában helyezkedik el, a főváros nyugati kapujának is nevezik. A város kereskedelmi negyedénél halad át a fővárost Béccsel, illetve a Balatonnal összekötő, M1-M7-es autópályák közös szakasza. Budapestről közúton és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen elérhető a város. Ennek valamint az idetelepült bevásárlóközpontoknak köszönhetően dinamikus fejlődésnek indult a rendszerváltást követően. 2006-ban a Központi Statisztikai Hivatal a legfejlettebb városnak minősítette. 2005-ben elnyerte a legvállalkozóbarátabb város címet. A bevásárlóközpontok széles kínálata mellett az ipari park is számos vállalkozásnak nyújt telephelyet. A város egyre inkább az innovatív cégek letelepítésére, a K+F részarányának növelésére törekszik. Festői szépségű környezetben helyezkedik el a Kőhegy lábánál. Az Óváros hangulatos utcái, a borospincék, a Kálvária-domb a felújított stációkkal és a barokk katolikus templom Budaörs nevezetességei. Az Ótemetőben régi, faragott gótkeresztes sírkövek őrzik a német nemzetiségi múltat. A Budaörsi Városi Uszoda és Sportcsarnok rövidpályás úszóversenyek megrendezésére és az edzéseken, mérkőzéseken túl konferenciák, színi előadások, bálok és koncertek megrendezésére is lehetőséget teremt. Lakást keres Budaörsön? A város központjában számtalan lehetőség közül válogathat. Panellakást szeretne vásárolni? A budaörsi lakótelepen biztosan megtalálja az Önnek megfelelő ingatlant. Családi házat vásárolna kertvárosi környezetben, mégis közel a fővároshoz? Budaörs családi házai Önre várnak. A városban 11 óvoda, 5 általános iskola, 2 művészeti iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen budaörsi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

Új építésű családi ház ELADÓ Budaörsön.

Budaörs

Budaörs közponjában 1 szobás garzon 50.000.-ft kiadó !!

Budaörs, Budaörs
14

48 négyzetméteres, 2 szobás, eladó lakás

Budaörs, Budaörs Lévai utca
12

Eladó Ikerház, Budaörs, Törökugrató, 95nm, 68000000 Ft

Budaörs, Törökugrató
12

Budaörs lakótelepén 48 nm -es lakás eladó!!!

Budaörs, lakótelep

Budaörs közponjában 1 szobás garzon 50.000.-ft kiadó !!

Budaörs, Budaörs

Budaörsön 3 szobás 100 nm-es családiház 50.000.-ft kiadó !!

Budaörs, Budaörs
9

Eladó Lakás, Budaörs

Budaörs, Központ
5

Budaörs, TÖRÖKUGRATÓN családi ház eladó

Budaörs, Törökugrató dűlő
19

LAKÓHÁZ ÉS ÜZLET BUDAÖRSÖN

Budaörs
8

Budaörsi panel lakás

Budaörs, Szivárvány utca
4

Eladó építési telek, Budaörs, Auchan híd környéke

Budaörs, Auchan híd környéke
4

Eladó építési telek, Budaörs, Auchan híd környéke

Budaörs, Auchan híd környéke
12

Budaörsön Szüret utcánál 900nm telek Építeni is lehet rá 9,9M.Ft

Budaörs, Budaörs, Szüret
7

Budaörsön 900 nm-es telek bontandó épületekkel eladó!

Budaörs
19

Eladó 2 + 2 félszobás családiház nagy kerttel budaörs legszebb részén, a törökugrató lábánál!

Budaörs
32

Kiadó, teljeskörűen felújított, privát irodák 2-12 fő méretekben a budaörsi terraparkban!

Budaörs
4

Eladó Üzlethelyiség, Budaörs

Budaörs
7

Eladó Ház, Budaörs

Budaörs
13

Eladó ház, 2040 Budaörs, Károly király út környéke

Budaörs, Csata utca