Eladó és kiadó ingatlanok Balatonkenesén

Találati lista:

184

Itt találhatóak a balatonkenesei ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Balatonkenese a Balaton északkeleti csücskében, a Kenesei-magasparton helyezkedik el, Balatonalmáditól 16,7 km-re. Balatonkenese leglátványosabb nevezetessége a löszfal, mely Fűzfőtől Balatonvilágosig szegélyezi a tavat és Kenesén található legmagasabb pontja, a Partfő. A 71-es útról nagyon jól látható az a kilenc barlangnyílás, melyet a nép Tatárliknak vagy Törökliknak nevez, ugyanis a tatárok és törökök támadásai elől ide menekült a nép. Ezeket a barlangokat egészen a XIX. századig lakták. Kenese építészeti nevezetessége a Református templom, mely 1568 és 1570 között épült. A kenesei Tájházban a néprajzi emlékek mellett, a kenesei Kossuth Bizottság iratai és Soós Lajos, költő emléktárgyai is megtekinthetők. A város arborétuma a Parragh kert, mely a Mezőföld erdőgazdasági tájba tartozik. Balatonkenese Akarattya városrészének egyik legendás nevezetessége az a Rákoczi fája néven ismertté vált szilfamatuzsálem, mely 1969 óta halott, és csak a csonkja látható. A legenda szerint Rákóczi fejedelem ehhez a fához kötötte a lovát, amikor kihirdette az ország akaratát. Balatonkenese legjelentősebb rendezvényei a Tátorján Fesztivál és a Kapunyitó Fesztivál. Balatonkenesén szeretné megvásárolni jövendőbeli nyaralóját, netán ide is szeretne költözni? A város központjában, vízparthoz közel, Balatonakarattyán, vagy akár a hegyoldalban, csendes utcákban eladó családi házak és üdülők várják. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonkenesei ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

24

Kiadó üdülő, nyaraló, Balatonkenese, Koppány sor

Balatonkenese, Koppány sor
2

Balatonkenesén 360 nm területű üdülőövezeti telek

Balatonkenese, Balatonkenese, Schédl Lajos utca
10

Balatonkenesén kiváló adottságú telek 150 méterre a víztől

Balatonkenese, Huba Vezér u.
5

A méret a légyeg!

Balatonkenese
11

Pihenés a nyaraló övezetben

Balatonkenese, Balatonakarattya
11

Garantáltan szeretni fogja ezt a nyaralót !

Balatonkenese
5

Jó fekvésű építési telek!

Balatonkenese
10

Családi ház Balatonkenesén !

Balatonkenese
8

Családi ház Balatonkenesén !

Balatonkenese
10

Felújítandó parasztház közel a vízparthoz

Balatonkenese
24

Balatonkenesei ház a strand közelében!

Balatonkenese
11

Szélső sorházrész Balatonkenesén eladó!

Balatonkenese, kertváros
22

Balatonkenesén a főút mellett eladó egy igényes kivitelezésű családi ház.

Balatonkenese, Fóút
8

Sürgősen eladó Balatonakarattyán 2 generációnak is alkalmas felújítás alatt álló 2 szintes családi

Balatonkenese, Balatonakarattya
13

Hallottad már a Balaton énekét?

Balatonkenese
5

Irány: a Balaton!

Balatonkenese, Balatonakarattya
5

Kellemes és hasznos!

Balatonkenese
9

Két utcára nyíló építési telek Balatonkenesén

Balatonkenese
13

Kedvező ár, felújított , stílusos ház, szép telek

Balatonkenese
8

Kedvező áron külterületi telek !

Balatonkenese