Eladó és kiadó ingatlanok Balatonkenesén

Találati lista:

177

Itt találhatóak a balatonkenesei ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Balatonkenese a Balaton északkeleti csücskében, a Kenesei-magasparton helyezkedik el, Balatonalmáditól 16,7 km-re. Balatonkenese leglátványosabb nevezetessége a löszfal, mely Fűzfőtől Balatonvilágosig szegélyezi a tavat és Kenesén található legmagasabb pontja, a Partfő. A 71-es útról nagyon jól látható az a kilenc barlangnyílás, melyet a nép Tatárliknak vagy Törökliknak nevez, ugyanis a tatárok és törökök támadásai elől ide menekült a nép. Ezeket a barlangokat egészen a XIX. századig lakták. Kenese építészeti nevezetessége a Református templom, mely 1568 és 1570 között épült. A kenesei Tájházban a néprajzi emlékek mellett, a kenesei Kossuth Bizottság iratai és Soós Lajos, költő emléktárgyai is megtekinthetők. A város arborétuma a Parragh kert, mely a Mezőföld erdőgazdasági tájba tartozik. Balatonkenese Akarattya városrészének egyik legendás nevezetessége az a Rákoczi fája néven ismertté vált szilfamatuzsálem, mely 1969 óta halott, és csak a csonkja látható. A legenda szerint Rákóczi fejedelem ehhez a fához kötötte a lovát, amikor kihirdette az ország akaratát. Balatonkenese legjelentősebb rendezvényei a Tátorján Fesztivál és a Kapunyitó Fesztivál. Balatonkenesén szeretné megvásárolni jövendőbeli nyaralóját, netán ide is szeretne költözni? A város központjában, vízparthoz közel, Balatonakarattyán, vagy akár a hegyoldalban, csendes utcákban eladó családi házak és üdülők várják. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonkenesei ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

Eladó külterületi telek, Balatonkenese, Balatonkenese

Balatonkenese, Balatonkenese
20

Gázfűtéses, kiváló állagú faház, gyönyörű zöld környezetben eladó Balatonkenesén

Balatonkenese
32

Balatonkenese nyaralóövezetében gázcirkós kiváló ingatlan

Balatonkenese
4

A méret a légyeg!

Balatonkenese
2

Csendes környék, barátságos utca!

Balatonkenese
9

Építési telek Balatonkenesén !

Balatonkenese
9

Nyaraló reális áron !

Balatonkenese
10

A balatontól 500 m-re, balatonkenese üdülő övezetének, csendes utcájában, 351 nm s

Balatonkenese
20

Balatonakarattya - kétgenerációs családi ház szép környezetben

Balatonkenese
22

Balatonkenesén a főút mellett eladó egy igényes kivitelezésű családi ház.

Balatonkenese, Fóút
10

Balatonkenesén kiváló adottságú telek 150 méterre a víztől

Balatonkenese, Huba Vezér u.
14

"Színezd újra..."

Balatonkenese, Balatonakarattya
5

"Gazdálkodj okosan"

Balatonkenese
4

Hatalmas telek Balatonkenesén!

Balatonkenese
11

Új építésű ház Balatonkenesén!

Balatonkenese
16

Minden igényt kielégító családi ház eladó

Balatonkenese
7

"Színezd újra!"

Balatonkenese
22

Álom luxuskivitelben !

Balatonkenese
11

Strandkapcsolatos panzió 3 az 1-ben!

Balatonkenese
12

a Balaton Riviéra gyöngyszeme legyen az Öné!

Balatonkenese