Eladó és kiadó ingatlanok Balatonkenesén

Találati lista:

172

Itt találhatóak a balatonkenesei ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Balatonkenese a Balaton északkeleti csücskében, a Kenesei-magasparton helyezkedik el, Balatonalmáditól 16,7 km-re. Balatonkenese leglátványosabb nevezetessége a löszfal, mely Fűzfőtől Balatonvilágosig szegélyezi a tavat és Kenesén található legmagasabb pontja, a Partfő. A 71-es útról nagyon jól látható az a kilenc barlangnyílás, melyet a nép Tatárliknak vagy Törökliknak nevez, ugyanis a tatárok és törökök támadásai elől ide menekült a nép. Ezeket a barlangokat egészen a XIX. századig lakták. Kenese építészeti nevezetessége a Református templom, mely 1568 és 1570 között épült. A kenesei Tájházban a néprajzi emlékek mellett, a kenesei Kossuth Bizottság iratai és Soós Lajos, költő emléktárgyai is megtekinthetők. A város arborétuma a Parragh kert, mely a Mezőföld erdőgazdasági tájba tartozik. Balatonkenese Akarattya városrészének egyik legendás nevezetessége az a Rákoczi fája néven ismertté vált szilfamatuzsálem, mely 1969 óta halott, és csak a csonkja látható. A legenda szerint Rákóczi fejedelem ehhez a fához kötötte a lovát, amikor kihirdette az ország akaratát. Balatonkenese legjelentősebb rendezvényei a Tátorján Fesztivál és a Kapunyitó Fesztivál. Balatonkenesén szeretné megvásárolni jövendőbeli nyaralóját, netán ide is szeretne költözni? A város központjában, vízparthoz közel, Balatonakarattyán, vagy akár a hegyoldalban, csendes utcákban eladó családi házak és üdülők várják. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonkenesei ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Eladó építési telek, Balatonkenese, Balatonkenese

Balatonkenese, Balatonkenese

Balatonakarattyán,411m2 telken 98m2-es családi ház eladó.

Balatonkenese
20

Gázfűtéses, kiváló állagú faház, gyönyörű zöld környezetben eladó Balatonkenesén

Balatonkenese
32

Balatonkenese nyaralóövezetében gázcirkós kiváló ingatlan

Balatonkenese
10

Romantikus hangulatú ház keresi kreatív tulajdonosát!

Balatonkenese
10

Pihenés a nyaraló övezetben

Balatonkenese, Balatonakarattya
2

Csendes környék, barátságos utca!

Balatonkenese
28

Családi ház Balatonkenesén !

Balatonkenese
9

Építési telek Balatonkenesén !

Balatonkenese
9

Ikerház csendes környezetben Balatonkenesén !

Balatonkenese
17

Eladó üdülő, nyaraló, Balatonkenese, Balatonkenese

Balatonkenese, Balatonkenese
7

Balatonkenesei vendéglátóegység jó vendégkörrel eladó

Balatonkenese, Balatonkenese
10

Balatonkenesén kiváló adottságú telek 150 méterre a víztől

Balatonkenese, Huba Vezér u.
5

"Gazdálkodj okosan"

Balatonkenese
15

Két családnak is tökéletes...

Balatonkenese
4

Jó fekvésű építési telek!

Balatonkenese
12

a Balaton Riviéra gyöngyszeme legyen az Öné!

Balatonkenese
19

Kiváló befektetési lehetőség Balatonkenesén!

Balatonkenese
10

Hétvégi ház

Balatonkenese, Balatonakarattya
20

Eladó Ház, Balatonkenese

Balatonkenese