Ingatlanok Baja

Találati lista:

686

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Baján megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára. Az Ingatlantájolón tovább szűkítheti a keresést Baja városrészeire, Belváros, Dunafürdő, Istvánmegye, Szentjános, Rókusváros, Józsefváros, Katonaváros, Kiscsávoly, Szállásváros, Homokváros.
Baja a Duna magyarországi szakaszának egyik legjelentősebb folyami kikötővárosa. Életében mindig is meghatározó szerepet játszott a víz. Duna-hídja jelentős közúti és vasúti átkelőhely. Környéke hazánk legszebb természeti tája közé sorolható, hiszen, Gemenc 1996 óta nemzeti park. A városba látogatókat számos program várja, hódolhatnak szenvedélyüknek a fürdőzés, horgászat, vízi sportok kedvelői, továbbá erdei kisvonatozásra, sétahajózásra is nyílik lehetőség. Nemzetközi hírű a Bajai Halfőző Fesztivál.
Találja meg álmai otthonát Baján! Téglalakást, albérletet keres? Akár a Belvárosban, a Szentháromság tér közelében is megtalálhatja. Újvárosi lakótelepen panellakások közül válogathat. Ha családjával a Dunához közel, csendes környéken képzelte el jövőjüket, számos eladó családi ház közül választhat. Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Baján.

5

Luxus családi ház Baján

Baja
7

Lakás a belvárosban

Baja, Alvég
6

Napfény lakóparkban, II.emeleti, 2 erkélyes lakás kulcsrakészen eladó.

Baja
4

Irodának, vagy bármilyen tevékenységre alkalmas ingatlan kiadó!

Baja
4

Gazdálkodásra, telephelynek is alkalmas telek, kis családi házzal.

Baja
8

Jól bejáratott üzlet, családi házzal együtt eladó.

Baja
8

Eladó családi ház, Baja

Baja
6

Eladó családi ház, Baja

Baja
8

Eladó téglalakás, Baja

Baja
5

Eladó téglalakás, Baja

Baja
10

Eladó sorház, Baja

Baja
7

Eladó sorház, Baja

Baja
4

Eladó családi ház, Baja, x

Baja, x
8

Eladó hotel, panzió, Baja

Baja
8

Eladó családi ház, Baja

Baja
3

Eladó hotel, panzió, Baja, Duna folyó közelében

Baja, Duna folyó közelében
4

Eladó családi ház, Baja

Baja

Eladó egyéb telek, Baja, Vazul utca

Baja, Vazul utca
8

Eladó téglalakás, Baja, Kossuth utca

Baja, Kossuth utca
3

Eladó családi ház, Baja, X

Baja, X