Eladó és kiadó ingatlanok Törökbálinton

Találati lista:

310

Itt találhatóak a törökbálinti ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Törökbálint Budapest központjától mindössze 15 kilométerre, a Tétényi-fennsík erdős völgyében fekszik. Kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, az M7-es autópályához már 1964-ben csatlakozott, az M1-es autópálya 1977 óta, az M0-s körgyűrű pedig 1994-től érinti Törökbálintot. Vasúton a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon érhető el. Legjelentősebb építészeti emléke a Majláth-Kastély, melyet a jezsuita rend 1701-ben épített rendházként, majd a rend feloszlatásakor 1773-ban a kormány lefoglalta a szerveződő tanulmányi alap javára, majd 1920-tól tüdőszanatóriumként működik. Másik jelentős építészeti emléke a Római katolikus templom, mely a szájhagyomány szerint Árpád-kori alapítású. Új kori építészeti nevezetessége a Walla-kastély, melyet Walla József, iparosból nagypolgárrá lett mozaiklap- és cementgyáros építtetett 1902-ben. A törökbálinti Falumúzeum német segítséggel nyílt meg 1996-ban, a régi Pertl vendéglő épületében, benne helytörténeti és néprajzi kiállítás látható. Aki inkább a természetet kedveli, az is talál kikapcsolódást Törökbálinton, a Hosszúréti-patak egyik ágának duzzasztásával horgásztavat alakítottak ki a város határában. Családi házat keres Törökbálinton? Tükörhegyen, a központban, vagy akár Ófaluban biztosan megtalálja álmai otthonár. Üdülőtelket, építési telket keres az Anna hegyen? Itt biztosan megtalálja. Tükörhegyre szeretne költözni? Építési telkek és luxus családi házak között válogathat. A városban 6 óvoda, 2 általános iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget törökbálinti ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Törökbálint ,1 szobás 30 nm-es szép lakás kiadó 75.000.-ft !!

Törökbálint
2

PANORÁMÁS ÉPÍTÉSI TELEK TÖRÖKBÁLINTON

Törökbálint, Ó-falu
8

100 m2-es lakás Törökbálinton

Törökbálint, Mávtelep
21

MŰHELYÉS LAKÁS EGY HELYEN

Törökbálint, AUCHAN
21

LAKÁS ÉS MŰHELY EGY HELYEN

Törökbálint
21

LAKÁS ÉS MŰHELY EGY HELYEN

Törökbálint
14

Eladó Ház, Törökbálint

Törökbálint, Újtelep

Eladó házrész, Törökbálint, Központban

Törökbálint, Központban
14

Eladó házrész, Törökbálint, jó közlekedés

Törökbálint, jó közlekedés
5

Eladó építési telek, Törökbálint, Központhoz közel

Törökbálint, Központhoz közel
8

Eladó téglalakás, Törökbálint, jó közlekedés

Törökbálint, jó közlekedés
12

Eladó építési telek, Törökbálint, Idamajor

Törökbálint, Idamajor
15

Eladó családi ház, Törökbálint, jó közlekedés

Törökbálint, jó közlekedés
14

Eladó házrész, Törökbálint, jó közlekedés

Törökbálint, jó közlekedés
8

Eladó ikerház, Törökbálint, jó közlekedés

Törökbálint, jó közlekedés
13

Eladó házrész, Törökbálint, központ

Törökbálint, központ
18

Eladó családi ház, Törökbálint, Tóhoz közeli rész

Törökbálint, Tóhoz közeli rész
12

Eladó családi ház, Törökbálint, Tóhoz közeli rész

Törökbálint, Tóhoz közeli rész
24

Eladó családi ház, Törökbálint, Újtelep

Törökbálint, Újtelep
8

Eladó családi ház, Törökbálint, Annahegy

Törökbálint, Annahegy