Licitálj és legyen
a Te hirdetésed az első!

Legyen a Te hirdetésed az első pozícióban!

Az Ingatlantájoló megújult találati listájában lehetőséget biztosítunk arra, hogy licitálással az első pozíciók egyikébe helyezd ingatlanhirdetésedet! Csak a Te stratégiádon és kredit egyenlegeden múlik, hogy akár az első helyezést érd el a licitálás során.

Érj el több érdeklődőt licitálással!

Hirdetésed annál több megtekintést kap és ezáltal érdeklődő telefonhívásokat és üzeneteket, minél előrébb helyezkedik el az ingatlant keresők találati listájában. Tudtad, hogy a keresők többsége legfeljebb a találati lista második oldalára navigálnak el? Kerüljön hirdetésed az első pozíciók egyikébe és garantáltan több adatlapi megtekintésre és érdeklődőre számíthatsz!

Négy egyszerű lépés, hogy több érdeklődőt érj el!

GYIK
1

Hirdetői fiókodba belépve válaszd a bal oldali menüpontban a kreditvásárlás opciót és töltsd fel egyenlegedet.

GYIK
2

Aktív hirdetéseid listájában válaszd ki hirdetéseidnél a „licitálás” opciót.

GYIK
3

Hirdetéseid kezelésénél láthatod, mekkora kreditmennyiségre van szükséged a találati lista első három oldalának kiemelt helyei valamelyikében történő megjelenéshez.

GYIK
4

Add meg mekkora napi kreditmennyiséggel kívánsz licitálni, vagy válaszd ki a kívánt találati lista oldal pozíciót és a megfelelő kreditmennyiség birtokában állítsd be a napi licitmennyiséget, hogy a lehető legtöbb érdeklődőt érd el hirdetéseddel!

Gyakran Ismételt Kérdések

A licit segítségével lehetőséged van arra, hogy hirdetésedet a találati lista oldalak valamelyik kiemelt pozíciójába helyezd el, ahol több kereső látja azt. Hirdetésed így több megtekintést, ezáltal több érdeklődő telefonhívást és üzenetet kap.

A hirdetésedet kredittel tudod kiemelni. Minél több kreditet teszel rá, azaz licitálsz a hirdetésedre, annál előrébb kerül a találati listában. A beállított licit értéket minden nap levonjuk a kredit egyenlegedből. A kredit egyenleget a fiókodba belépve, felül láthatod. Ha elfogy a kredit egyenleged, akkor leáll a kiemelésed. A kredit egyenlegedet bármikor feltöltheted bankkártyás kreditvásárlással azonnal, vagy banki átutalással.

Egy kredit 2 Forint + ÁFA (bruttó 2,54 Ft).

Nem. Licitáláskor az erre szánt összeget kreditben kell megadnod, amit fiókodba belépve a Kredit vásárlás menüpontban vagy a Kreditegyenleg feltöltése gombra kattintva tudsz megvásárolni.

Kreditet a fiókodba belépve a Kredit vásárlás menüpontban vagy a Kreditegyenleg feltöltése gombra kattintva tudsz megvásárolni. A kalkulációt követően a krediteket bankkártyával vagy banki átutalással lehet kifizetni. Bankkártyával történő fizetés esetén a megvásárolt kredit a sikeres fizetés után azonnal jóváírásra kerül a kreditegyenlegen, míg átutalással ennek 1-2 munkanap az átfutási ideje.

A pozíciók nem fix díjasok. Az ahhoz szükséges kredit mennyiség, hogy hirdetésed a kiválasztott pozícióba kerüljön, mindig a licitáló hirdetők számától és az általuk megadott ajánlatok nagyságától függ. A licit beállításakor láthatod, hogy az adott időpontban mekkora licitre van szükség az első három oldal legjobb pozíciójának eléréséhez és megmutatjuk azt is, hogy hirdetések hová kerülne licit nélkül vagy a már korábban beállított licit érték mellett.

Az aktuális kredit egyenlegedet a fiókodba belépve azonnal láthatod az oldal tetején. A bal oldalon található Kredit történet menüpontban pedig nyomon követheted a kredit egyenleg változását, akár egy évre visszamenőleg.

Nem, mert más hirdetők bármikor rálicitálhatnak az aktuális ajánlatra, hogy ezzel kedvezőbb pozícióba kerüljenek. A hirdetések sorrendje minden keresésnél frissül az adott pillanatban érvényes ajánlatoknak megfelelően.

A beállított licit az adott napon a megadás időpontjától 23 óra 59 percig, a következő naptól pedig 0 óra 1 perctől 23 óra 59 percig érvényes. A beállított kredit mennyiséget minden nap levonjuk és hirdetésedet a megadott kreditmennyiségnek megfelelő helyre soroljuk, amíg a licitet le nem állítod vagy el nem fogy a kredit egyenleged. Ha a licitet leállítod, a licit értéket azonnal töröljük.

Ha a hirdetésednél a Licitálok/Státusz gombra kattintasz, akkor a megjelenő ablakban láthatod, hogy a hirdetésed az általad beállított kredit értékkel éppen melyik pozícióban szerepel az alapértelmezett szűrési feltételek szerint.

A vásárlástól számítva egy évig.

Nem, a hirdetés továbbra is aktív marad a megrendelt hirdetési időszakra, azonban a megadott licit leállításra kerül, így a hirdetés pozíciója hátrébb sorolódik a találati listában. Érdemes mindig a megfelelő kreditmennyiségről előre gondoskodni, hogy a mindennapi licitben részt tudjon venni a hirdetés.

Ez úgy lehetséges, hogy megajándékoztunk egy induló kreditmennyiséggel, hogy kipróbálhasd az új szolgáltatásainkat. A kapott kreditekkel szabadon gazdálkodhatsz.

A következő szűrési feltételt értjük ez alatt: ajánlat típusa: eladó/kiadó, ingatlan típusa: lakás/ház stb., az ingatlan ára +-10%. Példa: a meghirdetett ingatlanod egy eladó Budapest IX. kerületi 30 M Ft os lakás, akkor az alapértelmezett szűrési feltétel: eladó+Budapest IX. kerület+27-33 M Ft ig beállított szűrés.

A hirdetések licit érték szerinti csökkenő sorrendje, ami a szűrési feltételek beállítása után jelenik meg. Azaz az alapértelmezett találati lista az, amelyet egy adott helyen, méretben, árban kereső felhasználó első körben megkap. Anélkül, hogy például ár vagy méret szerint sorba rendezné a kapott találatokat.

Az ingatlantajolo.hu oldalon a találati listát lehetőség van kiválasztható szempontok szerint sorba rendezni. Ez lehet az ingatlan ára, alapterülete, a telek mérete vagy a hirdetés frissessége (dátuma) szerinti sorbarendezés, amit a találati lista jobb felső részén lehet beállítani.

Az ingatlantajolo.hu oldalon a találati listát lehetőség van területi szempontok szerint sorba rendezni. Ez lehet megye, város, vagy Budapest esetében kerület szintű is, amit a találati lista bal oldalán találhatómenüsávjában lehet beállítani.

Vásárlásodról - legyen az kredit vásárlás, előfizetés valamelyik díjcsomagra vagy egyéb szolgáltatás vásárlása - a Magyarországon hatályos jogszabályok szerint számlát kell kiállítani, ami csak a számlázási adataid megadása esetén lehetséges. Jogi személyek esetén - tehát ha pl. vállalkozásként vagy egyéni vállalkozóként hirdetsz nálunk - a számlán az adószám feltüntetése is kötelező.

Az Ingatlantájoló találati listájában csak licittel lehet ezek után előre kerülni. Viszont az előfizetési csomagok és a külön vásárolható, a hirdetés hatékonyságát javító szolgáltatások, mint pl. a fotók, a felirat, a prémium hirdetésfigyelő, az index.hu oldalra történő kiemelés, az index.hu oldalon megjelenő cikk továbbra is elérhetők.

Nem, jelenleg a licit értéket csak az alapértelmezett szűrési feltételnek megfelelő helyezésekre lehet megadni, de az így beállított értéket minden keresésnél figyelembe vesszük, így hirdetésed akkor is előbbre kerül a találati listákon, ha a keresők esetleg ettől eltérő szűrési feltételeket állítanak be.