Ingatlanok Komló

Találati lista:

41

Ezen az oldalon a Komlón megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Komló városrészeire, Belváros, Béketelep, Béta akna, Dávidföld, Dávidföldikertek, Hármas akna, Határtető, Gesztenyés, Gesztenyés-Anna akna, Kenderföld, Kisbattyán, Komló-Jánosi, Kökönyös, Körtvélyes, Mecsekjánosi, Mecsekfalu, Sikonda, Somág, Szent Imre-telep, Szilvás, Újtelep, Zobákpuszta, Cseresznyák, Gadány, Kisbattyán, Kossuth akna,  Majális tér, Somág-tető, Új-telep. Amennyiben megszületett döntése, hogy kertes vagy családi házat vásároljon Komlón, érdemes keresni Dávidföldön, Mecsekfaluban. Ha lakást, vagy albérletet keres, van választék téglaépítésű lakásokban Gesztenyés, Kenderföld, Kökönyös városrészben. A város számos kulturális eseménye várja látogatóit, (pl: Bányász napok, Komlói napok) színes programok teszik emlékezetessé az itt tartózkodást. A város múzeumaiban megtekinthető a település helytörténeti a természettudományi gyűjteménye. Komló Pécstől 19 km-re fekszik, jelentős közigazgatási, gazdasági, kulturális és egészségügyi központja a megyének. A településen 12 óvoda működik, 10 általános iskola, 6 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Komlón.

Eladó téglalakás, Komló

Komló
14

Komló, Körtvélyesi 2 szobás lakás szigetelt házban

Komló, körtvélyes
12

Ritkaság a lakáspiacon

Komló, Körtvélyes
20

Eladó családi ház, Komló

Komló
10

Vadászkastély 7000m2 ősfás parkban eladó

Komló, 7300 Komló Mecsekjánosi
2

Eladó téglalakás, Komló

Komló
8

Eladó téglalakás, Komló

Komló

Eladó téglalakás, Komló

Komló
9

Eladó téglalakás, Komló

Komló

Komló Kenderföld 1+1.es szép lakás eladó

Komló, Kenderföld
11
CSOK ingatlan

Komlón , Újtelepi ikerház eladó

Komló

Eladó téglalakás, Komló

Komló

Eladó panellakás, Komló

Komló
4

Olcsòbb!!!!Csendes környèk! Mecsekjànosiba!

Komló, komlò
20

Dávidföldi családi ház eladó

Komló, Dávidföld, Bartók Béla
8

Eladó családi ház, Komló, Bartók Béla utca

Komló, Bartók Béla utca
7

Lakás Komló Körtvélyes

Komló

Eladó panellakás, Komló, Vértanúk utca 40

Komló, Vértanúk utca 40
16

Komlón kertvárosi részén nagy kertes családi ház eladó

Komló

Eladó családi ház, Komló, Bányász utca 9

Komló, Bányász utca 9