Eladó és kiadó ingatlanok Keszthelyen

Találati lista:

340

Itt találhatóak a keszthelyi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és a városrészekre.
Keszthely a Balaton északnyugati végén, a Keszthelyi-öböl partján, a Zala folyó torkolatától északra helyezkedik el, a Zalai-dombság és a Keszthelyi-hegység által körülölelve. A város vonattal a Balatonszentgyörgy–Tapolca–Ukk-vasútvonalon, közúton a 71-es számú főúton, vagy a Balaton déli partja felől, Balatonszentgyörgyön keresztül közelíthető meg. Keszthely legismertebb nevezetessége a Festetics-kastély. A kastély Magyarország legigényesebben helyreállított és berendezett kastélya, kiemelkedő jelentőségű műemlék, az egész épületben múzeum működik. A kastélykertben található kocsiházban és istállóban tekinthetjük meg a Hintómúzeumot. A kastély 500 éves pincerendszerében nyílt meg a Balatoni Borok Háza, ahol borkóstolásra is lehetőség nyílik. A város római kori emléke a Keszthelyhez tartozó Fenékpuszta (Valcum) erődjének romja. Másik középkori emléke az 1390. körül épülhetett Magyarok Nagyasszonya Plébániatemplom. A gótikus templom falfestményei jelenleg Magyarország legnagyobb felületű gótikus freskói. További építészeti emlékei a Georgikon-ház, mely a Georgikon Majormúzeumnak ad otthont, a Helikon park a Helikon-emlékművel és a Szendrey Júlia emlékház. Természeti értéke a Kis-Balaton, mely különösen gazdag madárvilágával szigorúan őrzött természetvédelmi terület. A város fürdője, Szigetfürdő 1864-ben egy vízre épített fürdőház volt, 1960-ban fémből és betonból újjáépítették, az utóbbi években állították helyre eredeti faszerkezetét. Vendéglátással foglalkozik? Üzletet szeretne nyitni Keszthelyen? A város központjában eladó/kiadó éttermek, büfék és üzlethelyiségek várják. Téglalakást vásárolna? A belvárosban, vízparthoz közeli ingatlanok közül válogathat. Család házat keres? A belvárosban, vízparthoz közel, vagy akár a kertvárosban egyaránt megtalálhatja álmai otthonát. A városban 6 óvoda, 7 általános iskola, 6 középiskola, 1 zeneiskola és a Pannon Egyetem Georgikon Kara működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget keszthelyi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

20

Eladó családi ház, Keszthely

Keszthely
9

Eladó családi ház, Keszthely

Keszthely
20

Eladó családi ház, Keszthely

Keszthely
9

Eladó családi ház, Keszthely

Keszthely
12

Keszthelyen 2000-ben felújított 85 nm lakóterú családi ház

Keszthely
8

Keszthelyen 2018-ban felújított 50 nm emeleti 2 szobás lakás eladó

Keszthely
11

Keszthelyen azonnal költőzhető egyszintes teljesen felújított családi ház

Keszthely, Belváros, Szent József utca
7

Keszthelyen 2015-ben épült 2 lakásos társasház 110 nm emeleti része eladó

Keszthely
10

Keszthely belvárosában 2014-ben felújított 80 nm családi ház eladó

Keszthely, belváros
15

Keszthely kertvárosában 2000-ben épült 160 nm családi ház

Keszthely, kertváros
3

Keszthelyen belvárosi panzió teniszpályával eladó!

Keszthely, Belvárosi, Felújított, gazdaságos fűtéssel!
11

KESZTHELY ÉSZAKI VÁROSRÉSZÉBEN HÁROM SZOBÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

Keszthely
11

KESZTHELY ÉSZAKI VÁROSRÉSZÉBEN HÁROM SZOBÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

Keszthely
11

KESZTHELY BELVÁROSÁBAN KÉT GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ TELEK ÁRON ELADÓ!

Keszthely
12

KESZTHELYEN NAGYPOLGÁRI CSALÁDI HÁZ A BELVÁROSBAN ELADÓ! 

Keszthely, Belváros
12

KESZTHELYEN CSALÁDI HÁZ ELADÓ! KÉT ÉPÜLET EGY TELKEN, KIVÁLÓ LEHETŐSÉG KIADÁSRA, KÉT GENERÁCIÓNAK EGYARÁNT!

Keszthely
5

KESZTHELY KERTVÁROSÁBAN, MEGOSZTHATÓ BELTERÜLETI TELEK ELADÓ!

Keszthely
5

KESZTHELY BELVÁROSÁBAN, A PARK MELLETT, ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

Keszthely