Eladó és kiadó ingatlanok Keszthelyen

Találati lista:

371

Itt találhatóak a keszthelyi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és a városrészekre.
Keszthely a Balaton északnyugati végén, a Keszthelyi-öböl partján, a Zala folyó torkolatától északra helyezkedik el, a Zalai-dombság és a Keszthelyi-hegység által körülölelve. A város vonattal a Balatonszentgyörgy–Tapolca–Ukk-vasútvonalon, közúton a 71-es számú főúton, vagy a Balaton déli partja felől, Balatonszentgyörgyön keresztül közelíthető meg. Keszthely legismertebb nevezetessége a Festetics-kastély. A kastély Magyarország legigényesebben helyreállított és berendezett kastélya, kiemelkedő jelentőségű műemlék, az egész épületben múzeum működik. A kastélykertben található kocsiházban és istállóban tekinthetjük meg a Hintómúzeumot. A kastély 500 éves pincerendszerében nyílt meg a Balatoni Borok Háza, ahol borkóstolásra is lehetőség nyílik. A város római kori emléke a Keszthelyhez tartozó Fenékpuszta (Valcum) erődjének romja. Másik középkori emléke az 1390. körül épülhetett Magyarok Nagyasszonya Plébániatemplom. A gótikus templom falfestményei jelenleg Magyarország legnagyobb felületű gótikus freskói. További építészeti emlékei a Georgikon-ház, mely a Georgikon Majormúzeumnak ad otthont, a Helikon park a Helikon-emlékművel és a Szendrey Júlia emlékház. Természeti értéke a Kis-Balaton, mely különösen gazdag madárvilágával szigorúan őrzött természetvédelmi terület. A város fürdője, Szigetfürdő 1864-ben egy vízre épített fürdőház volt, 1960-ban fémből és betonból újjáépítették, az utóbbi években állították helyre eredeti faszerkezetét. Vendéglátással foglalkozik? Üzletet szeretne nyitni Keszthelyen? A város központjában eladó/kiadó éttermek, büfék és üzlethelyiségek várják. Téglalakást vásárolna? A belvárosban, vízparthoz közeli ingatlanok közül válogathat. Család házat keres? A belvárosban, vízparthoz közel, vagy akár a kertvárosban egyaránt megtalálhatja álmai otthonát. A városban 6 óvoda, 7 általános iskola, 6 középiskola, 1 zeneiskola és a Pannon Egyetem Georgikon Kara működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget keszthelyi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

7

Átrium üzletház

Keszthely
8

Keszthelyen frekventált 472 nm.-es üzlethelyiség

Keszthely
2

Eladó családi ház, Keszthely

Keszthely
6

Családi ház zöldövezetben, a hévizi termáltó közelében. Az ingatlan nagyon jó környezetben, Hévíztől

Keszthely
5

Panzió szép környezetben, a Balaton északi partján

Keszthely
15

Teljes körűen felújított, balatoni, polgári villa Keszthelyen, közel a település központjához

Keszthely
15

Keszthelyen, a városközponthoz közel, jó adottságokkal rendelkező üzletház eladó! Az üzlet bejáratot

Keszthely
20

Minőségi családi ház elegáns megoldásokkal a hévizi termáltótól 2 km-re.

Keszthely
7

Nagypolgári lakás Keszthely Fő terén.

Keszthely
8

Igényes, első osztályú családi ház Keszthely legértékesebb városrészében.

Keszthely
12

A ház 3 különálló lakásból áll, amiknek külön bejáratai vannak

Keszthely, Keszthely
19

Új építésű családi ház Keszthelyen, a Balatontól 5 perc sétatávolságra

Keszthely
28

Bauhaus stílusú, 2015-ben teljesen felújított családi ház Keszthely egyik legértékesebb városrészébe

Keszthely
27

Családi Ház Keszthely legszebb negyedében, zöldövezetben

Keszthely
2

Eladó ipari telek, Keszthely

Keszthely

Keszthelyen eladó 15646 nm ipari telek

Keszthely
11

Ápolt, szép, sorházi lakás Keszthely kertvárosi részében, zöldövezetben, Hévíztől 2 km-re

Keszthely
10

Modern stílusú felújított erkélyes lakás eladó!

Keszthely
11

Keszthely kedvelt környékén önálló családi ház Eladó!

Keszthely
17

Kereskedelmi szempontból jól hasznosítható ingatlan Keszthely belvárosában, az emeleten egy nagyon s

Keszthely