Ingatlanok Érd

Találati lista:

1285

Ezen az oldalon a Érden megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Érd a 6-os és 7-es számú főút mentén létesült Duna-parti város, melyet a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi vasútvonalak is átszelnek. Az M7-es autópálya Érd Parkvároson halad át, az M6-os autópályának három érdi csomópontja van. Érd bár kb. 50 ezer éve lakott település városi rangot csak 1972-ben kapott. Fejlődésnek csak az 1920-as évek második felét követően indult, mikor a Károlyi család fokozatosan felparcellázta több mint 3 ezer holdnyi birtokát. A viszonylag olcsó telekárak és a közeli munkahelyekre való bejárás lehetősége miatt később az ország minden részéből érkeztek betelepülők. 1972-ben létesült a buszpályaudvarként is szolgáló üzletkomplexum. A város központja az utóbbi években nyert valóban színvonalas külsőt a Budai úti üzleti-szolgáltató épületsor felépítésével. A Termál Szálló 1990. évi felépülésével az Óváros fürdőhellyé válása új turisztikai lehetőség Érd számára. Nevezetességei a Harangjáték, a Szent Mihály templom, a Minaret és a Magyar Földrajzi Múzeum, melynek kertjében minden évben megrendezik a Nyári Zenélő Udvart, Érd legkedveltebb kulturális programját. Családi házat, lakást keres? Érd Parkvárosban, Érdligeten, Újtelepen, Tusculanumban és Postástelepen is számtalan ingatlan közül válogathat. Irodát, üzletet szeretne bérelni? A város központjában biztosan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb üzlethelyiséget. A városban 9 óvoda, 9 általános iskola, 1 gimnázium és 1 szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen érdi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

17

Eladó családi ház, Érd

Érd
40

Eladó családi ház, Érd

Érd
4

Eladó egyéb telek, Érd

Érd
14

Eladó ház Érd

Érd, Tusculánum, Kakukk utca
14

Eladó ház Érd

Érd, Tusculánum, Kakukk utca
15

Érden jó adottságokkal családi ház Eladó!

Érd, Érd
4

Érden beépítetlen telek 50 %-s beépíthetőséggel ELADÓ

Érd, Érd
4

Eladó családi ház, Érd, Parkváros

Érd, Parkváros
2

Eladó Telek, Érd

Érd, Érdliget
9

Érd-Parkvárosban újépítésű 126 nm-es családi ház eladó!

Érd, Parkváros
10

Érden, Fenyves Parkvárosban 104 nm-es családi ház eladó!

Érd, Fenyves Parkváros
6

Érd, Óváros

Érd, Óváros
18

Érd-Parkváros, Parkváros

Érd, Parkváros
6

Érd, Óváros

Érd, Óváros
17

Érd-Parkváros, Parkváros

Érd, Parkváros
10

Érd, Ajnácskő utca

Érd, Parkváros
6

Érd, ÉRD PARKVÁROS

Érd, Parkváros
18

Érd, Érd Parkváros

Érd, Parkváros
11

Eladó Ház, Érd

Érd, Szirtes utca
28

Eladó Ház, Érd

Érd