Ingatlanok Érd

Találati lista:

1056

Ezen az oldalon a Érden megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Érd a 6-os és 7-es számú főút mentén létesült Duna-parti város, melyet a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi vasútvonalak is átszelnek. Az M7-es autópálya Érd Parkvároson halad át, az M6-os autópályának három érdi csomópontja van. Érd bár kb. 50 ezer éve lakott település városi rangot csak 1972-ben kapott. Fejlődésnek csak az 1920-as évek második felét követően indult, mikor a Károlyi család fokozatosan felparcellázta több mint 3 ezer holdnyi birtokát. A viszonylag olcsó telekárak és a közeli munkahelyekre való bejárás lehetősége miatt később az ország minden részéből érkeztek betelepülők. 1972-ben létesült a buszpályaudvarként is szolgáló üzletkomplexum. A város központja az utóbbi években nyert valóban színvonalas külsőt a Budai úti üzleti-szolgáltató épületsor felépítésével. A Termál Szálló 1990. évi felépülésével az Óváros fürdőhellyé válása új turisztikai lehetőség Érd számára. Nevezetességei a Harangjáték, a Szent Mihály templom, a Minaret és a Magyar Földrajzi Múzeum, melynek kertjében minden évben megrendezik a Nyári Zenélő Udvart, Érd legkedveltebb kulturális programját. Családi házat, lakást keres? Érd Parkvárosban, Érdligeten, Újtelepen, Tusculanumban és Postástelepen is számtalan ingatlan közül válogathat. Irodát, üzletet szeretne bérelni? A város központjában biztosan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb üzlethelyiséget. A városban 9 óvoda, 9 általános iskola, 1 gimnázium és 1 szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen érdi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

17

Kód: 2756 Érd Parkvárosban felújított, saját kertes földszinti lakás

Érd, Parkváros

Érd , 2 szobás 50 nm-es szépen felújított lakás kiadó 85.000.-ft

Érd, Központ

Érd 2 szobás lakás 85.000.-ft kiadó !

Érd

Érd, 2 szobás ház kiadó 90.000.-fta bérleti díja

Érd
15

Eladó ikerház, Érd, Tárnoki út mellékutca

Érd, Tárnoki út mellékutca
18

Eladó családi ház, Érd, Parkváros

Érd, Parkváros
5

Eladó egyéb telek, Érd

Érd
19

Eladó családi ház, Érd

Érd
19

Eladó családi ház, Érd

Érd
12

Eladó családi ház, Érd

Érd
5

Felső parkváros új építésű része

Érd
5

Felső parkváros új építésű része

Érd
4

Eladó családi ház, Érd, Parkváros

Érd, Parkváros
4

Érden beépítetlen telek 50 %-s beépíthetőséggel ELADÓ

Érd, Érd
4

Eladó Ház, Érd

Érd, Óváros
4

Eladó Lakás, Érd

Érd, Érdliget
4

Eladó Lakás, Érd

Érd, Érdliget
2

Eladó Lakás, Érd

Érd, Parkváros
12

Eladó Ház, Érd

Érd, Érdliget
11

Eladó Ház, Érd

Érd, Fenyves parkváros