Vegyél lakást a világ egyik legmenőbb környékén! Még csak nem is kell messzire menned érte

Ingatlantájoló.hu 2019.09.20 18:09:45

Milyen lenne a világ egyik legmenőbb környékén lakást venni és egyáltalán mi dönti el, hogy egy környék mennyire menő vagy sem? Mindenesetre van olyan menő környék a világon, ahol azért annyira nem tűnik elérhetetlen álomnak egy lakás vásárlása. Mutatjuk a részleteket!


 

A Time Out magazin 27 ezer ember megkérdezésével készített egy felmérést a világ legmenőbb városi negyedeiről, és az így kialakult 50-es listára egy budapesti utca, a XI. kerületi Bartók Béla út is felkerült. S bár a jelenlegi budapesti ingatlanárak mellett még mindig nem mindenki engedheti meg magának, hogy itt vegyen lakást, ez az álom még mindig jóval elérhetőbbnek tűnik, mint mondjuk a lista első helyén szereplő Arroiosban (Lisszabon) vagy a második helyen szereplő Shimokitazawa-negyedben (Tokió) ingatlant vásárolni.

A felmérés során egyébként arra voltak kíváncsiak a kiadvány szerkesztői, hogy mennyire pezsgő a kulturális élet, mennyire izgalmas a gasztronómiai kínálat, illetve az is szempont volt, hogy olyan környékek kerüljenek a listára, melyek még nincsenek tömve turistákkal, így a helyiek is jól érzik magukat. A válaszadók pedig az Eleven Tavaszt, a kerület fesztiválját, a Gellért fürdőt, a Hadik Kávéházat, a Szatyor bárt és a Béla nevű hely fetával kínált lecsóját emelték ki vonzerőként.

Kép forrása: welovebudapest.com

Mondanunk sem kell, hogy az utolsó két szempont miatt a bulinegyednek esélye sem volt felkerülni a listára, de kérdéses, hogy ezek után vajon nem válik-e majd néhány év múlva a Bartók Béla út is bulinegyeddé?

Addig is egy biztos: itt érdemes lakást venni. Mutatjuk is a legjobb ajánlatokat!

Egy nagy és egy kis lakás egymás mellett a Móricz Zsigmond körtér közelében

Még több képért kattintson a fotóra!

Kis lakás egyedi megoldásokkal a Gellérthegy lábánál

Még több képért kattintson a fotóra!

Panorámával a Sashegyre pár a Kosztolányi Dezső tér közelében

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások