Utazzunk az időben! Mondjuk úgy a múlt század közepére!

Ingatlantájoló.hu 2019.02.18 13:51:59

Már csak azért is, mert ekkor indult hódító útjára a mid-century modern design, ami most újra visszatért a divatba. Nem is csoda, hisz ez a trend funkcionális, ugyanakkor rendkívül kényelmes, otthonos bútorokat teremtett, vidám színekben.


 

Nézzük hát a legszebb mid-century modern stílusban berendezett otthonokat az Ingatlantájoló kínálatából!ű

Egy családi házban, Diósdon

6 méteres belmagasságú előtérrel rendelkezik ez a luxus családi ház, melyből egyenesen a tágas, világos amerikai konyhás nappaliba juthatunk. A nappali + 4 hálós ház minden helyisége napfényes a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően. Az exkluzív ingatlan rengeteg extrával rendelkezik, berendezésének legkülönlegesebb darabja az emeletre vezető design lépcső és az étkezőben látható „tányérfal”.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy passzívházban, a III. kerületben

Nemcsak régi, hanem újonnan épült lakásokban is előszeretettel alkalmazzák ezt a stílust. Ez a Testvérhegyen épült passzívház is ilyen bútorokat kapott, az ingatlan ráadásul akár teljes berendezéssel együtt is megvásárolható. Ha mindezek után még azt is elmondjuk, hogy zöldtetővel, szaunával és körpanorámás terasszal is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy patinás házban, az Oktogonnál

A VI. kerületben, az Eötvös utcában egy társasház 2. emeletén található ez a szépen felújított, 2 + 2 szobás lakás. A napfényes, utcai nézetű lakás felújításánál minőségi anyagokat használtak, ritkaság, de felszíni parkoló használatára is lehetőség van.

Még több képért kattintson a fotóra!

Luxuslakás teljes berendezéssel néhány lépésre az Operától

Szintén a VI. kerületben, a Dessewffy utcában található ez a nappali + 3 hálós, felújított lakás, melynek új enteriőrjét belsőépítész tervezte. A luxuslakás rengeteg extrával: Porcelanosa csempékkel, design kandallóval, fólia mennyezetekkel rendelkezik, hogy csak néhányat említsünk, és teljes mid-century modern berendezése a vételár részét képezi.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások