Újra eladó Jennifer Aniston és Brad Pitt egykori Beverly Hills-i otthona!

Ingatlantájoló.hu 2019.04.13 14:39:35

Utoljára 2006-ban volt piacon, mikor az egykori sztárpár hirdette a válásuk idején, most újra eladó, és 56 millió dollárt kérnek érte.


 

A majdnem 5000 nm-es telken álló, mesés ház a 30-as években épült a színész házaspár Frederic March és Florence Eldridge számára. Az épületet Wallace Neff tervezte, aki Dél-Kalifornia építészetének aranykorában az egyik legnevesebb építésznek számított.

Aniston és Pitt egy évvel házasságkötésük után, 2001-ben vásárolta az ingatlant és az 5 évből, amíg a tulajdonukban állt, több mint 3 év felújítással telt el.

A felújítást egyébként Aniston saját bevallása szerint élvezte, mint ahogy az azóta vásárolt ingatlanainak felújítását is. Elmondása szerint ugyanis, ha nem színésznő lenne, akkor biztosan a belsőépítész pályát választotta volna, volt férje, Brad Pitt pedig rajong az építészetért.

A felújítás során az ingatlan olyan extrákkal gazdagodott, mint a fűtött márványpadló a konyhában, vagy a 200 éves francia kastélyból hozatott fapadló, ami a bárban kapott helyet.

De jelenlegi tulajdonosa sem fukarkodott az újdonságokkal, hiszen az elmúlt 13 évben az ingatlan egy teniszpályával és egy vendég lofttal is gazdagodott.

A ház egyébként rendelkezik egy menő nyolcszögletű toronnyal, egy hatalmas étkezővel, és egy bárral, amelyben még az eredeti kandalló található. Az elmúlt évek felújításának köszönhetően a birtok kortárs stílusban várja új tulajdonosát, hatalmas amerikai konyhával és egy nappalival, ami egyenesen a medencére nyílik.

Külföldi képek forrása: curbed.com

Mesés eladó villákat természetesen Magyarországon is találni. Íme, néhány a legszebbek közül:

Luxusvilla Törökvészen

Még több képért kattintson a fotóra!

A Zsolnay villa Pécsett

Még több képért kattintson a fotóra!

Örökpanorámás kastély Balatonszepezden

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások