Úgy jó a panel, ha erkélyes

Ingatlantájoló.hu 2019.12.02 22:05:15

Az elmúlt években hihetetlen népszerűségre tettek szert a panellakások, és ha panel, ha nem panel, az erkélyes lakások népszerűsége is évről-évre nő. Ezek után mondanunk sem kell, hogy természetesen a panellakások közül is az erkéllyel, loggiával rendelkezőket keresik a legtöbben.


 

Ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen egy betontömbben élve nyilván jobban igénylik az emberek, hogy legyen egy kis saját területük a szabad levegőn, de a loggiás lakások beépíthetőségük miatt legalább ennyire népszerűek, hiszen a jelenlegi panel négyzetméterárak mellett az is számít, ha így nyerhetünk egy kis plusz hálófülkét vagy dolgozósarkot.


Kép forrása: pixabay.com

Mai válogatásunkban ezért erkélyes, loggiás panellakásokat gyűjtöttünk össze, függetlenül attól, hogy ezt a kis plusz területet beépítették-e vagy sem. Mutatjuk is a legszebbeket az Ingatlantájoló kínálatából!

Két beépített loggiával Kelenföldön

Az épülő Etele Pláza közelében, egy panelház 9. emeletén helyezkedik el ez a kétszobás, szépen felújított lakás, melynek mindkét loggiáját beépítették. Míg a nappali loggiája inkább csak tároló funkciót lát el, a hálószobához kapcsolódó loggiában egy igazi kis télikert kapott helyet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Télikert és olvasósarok Óbudán

A III. kerületben, a Flórián térhez közel található ez a kétszobás panellakás, melynek kisebbik szobájához loggia is tartozik. A loggiát beépítették, és hasonló természetes nád és fa bútorokkal tették hangulatosabbá, mint a lakás egészét. A beépített loggián sok növény és egy könyvespolc is helyet kapott, így egyszerre télikertként és olvasósarokként is funkcionál.

Még több képért kattintson a fotóra!

Hangulatos, virágos erkéllyel a XVII. kerületben

Madárdombon található ez a 2012-ben teljeskörűen felújított, nappali + 3 hálós lakás, melynek nappalijából nyílik a fák zöld lombjára néző erkély. A kis erkélyt sok növény és egy kis asztal két székkel, mécsesekkel díszíti. Télen a budai panorámában gyönyörködhetünk.

Még több képért kattintson a fotóra!

Paradicsomi hangulatban Nyíregyházán

Néha hihetetlen, hogy milyen apróságokkal fel lehet dobni egy loggiát. Ennek a 2017-ben kompletten felújított érkerti lakásnak a loggiáján igazi paradicsomi hangulatot varázsoltak azzal, hogy a két oldalsó falat lilára festették, a korlátra pedig nádszövet korlátvédőt helyeztek. Ehhez jött a szép, terrakotta kerámia járólap, a kis kerti bútor, a növények és persze az a kis kerámia házikó az asztalon.

Még több képért kattintson a fotóra!

A nagyobb szobáért az Etele úton

A loggiát természetesen úgy is beépíthetjük, hogy így nem egy újabb helyiséget hozunk létre, hanem a már meglévővel teljesen egybenyitva, azt bővítjük. Így történt ebben a kelenföldi, kétszobás panellakásban is, ahol a kisebb szoba ezáltal ugyanakkora lett, mint a másik. Az épülő Etele Pláza közelében lévő lakás 2012-ben esett át teljes felújításon.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások