Toszkán otthonok hideg téli napokra!

Ingatlantájoló.hu 2019.01.28 14:57:22

A hideg téli időben mindannyian melegebb vidékekre vágyunk, például a napfényes Toszkánába. Ha nem is juthatunk el oda, érdemes toszkán stílusban berendezett otthonokat nézegetni a hangulat kedvéért, vagy akár inspirációnak, ha mi is ebben a stílusban rendeznénk be lakásunkat.


 

Múlt heti cikkünkben bemutattuk a legszebb provence-i stílusú otthonokat, most kalandozzunk el Toszkánába és ismerjük meg az olasz mediterrán stílust is. A toszkán stílusra a tágas terek jellemzőek, amiket nagy nehéz bútorokkal, élénk narancs, vörös és föld színekkel töltenek meg, az anyag használatra a minőségi anyagok és az elegancia jellemző. Nézzük hát a legszebb toszkán stílusú otthonokat az Ingatlantájoló kínálatából.

Lenyűgöző villa rengeteg extrával Budaörsön

Budaörs XI. kerülethez közelebb eső részén, Naphegyen található ez a csodás villa, amelyben egy kisebb apartman is helyet kapott. A nagyobbik lakás nappaliján és étkező-konyháján kívül 4 hálószobával, dolgozószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik. Az ingatlan ezeken felül olyan extrákkal büszkélkedhet, mint a wellness részleg, a lift, az intelligens otthon vezérlés, a pánikszoba vagy a 102 nm-es több autó parkolására is alkalmas garázs, csak hogy néhányat említsünk a legfontosabbak közül.

Még több képért kattintson a fotóra!

Minőségi Olaszországból származó bútorokkal Ürömön

A Nagy-Kevély hegyre és a Pilis hegységre panorámás ez az álomszép családi ház, mely Üröm-Csillaghegy határán, a Rókahegyen található. Az egyedi tervezésű és kivitelezésű otthon magas minőségű, természetes anyagokból készült, és olyan extrákkal rendelkezik, mint a jakuzzi, szauna, szolárium, a fűthető kültéri medence. Bútorai, melyeknek nagy része Olaszországból származik, a vételár részét képezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Mesés luxusotthon Gödöllőn

Gödöllő Blaha városrészben található ez a nappali + 4 hálószobás luxusotthon mely természetes, minőségi anyagokból épült. A házban bár, bortároló, fitnesz helyiség és szauna kertjében egyedi kialakítású medence és jakuzzi is található.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások