Szuper vízparti ingatlanok az ország egész területéről!

Ingatlantájoló.hu 2018.04.16 13:47:53

A késői tél után szokatlanul meleg, nyári idővel érkezett a tavasz, így sokan elkezdtek nyaraló után nézelődni. De a nyaraló természetesen akkor az igazi, ha saját vízparttal is rendelkezik. Jöjjenek hát a legszebb vízparti ingatlanok nemcsak a Balaton partjáról!


 

Egy vízparti ingatlan tulajdonosának lenni csodálatos dolog lehet, akár üdülőként használjuk az épületet, akár állandó lakhelyünket helyezzük át ide. A Balaton partján nehéz közvetlen vízparti üdülőt találni, de az országban számos helyen találhatunk vízparti ingatlanokat tavak, holtágak, horgásztavak mellet. Mutatjuk a legszebbeket!

Családi ház két kiadható apartmannal Fadd-Domboriban

A Duna holtága mellett kialakított üdülőtelep az egyik legnépszerűbb nemcsak Tolna megyében, de minden bizonnyal az egész országban. Az itt sorakozó üdülők között néhány családi házat is találhatunk, mint amilyen ez a luxusszínvonalon kialakított otthon is, mely saját stéggel is rendelkezik. Az épületben biliárd terem, kondi szoba, szauna, valamint két kiadható apartman is helyet kapott, és egy kis szigettel is rendelkezik, amit egy hídon lehet megközelíteni.

Még több képért kattintson a fotókra!

Gyönyörű rönkház Meszesen

Meszesen, a Rakaca-víztározó mellett áll ez a mesés rönkház, mely most teljes berendezéssel együtt eladó. Az épület állandó lakhatásra és nyaralónak is kiváló, amerikai konyhás nappalival, 4 hálószobával, 2 fürdőszobával, egy panorámás terasszal és 2 panorámás erkéllyel is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotókra!

Saját stéggel Balatonszárszón

1993-ban épült ez a nyaraló, mely saját stéggel várja új tulajdonosát a Balaton partján. Az épület 2014-ben komplett felújításon esett át, amerikai konyhás nappalival és 4 szobával rendelkezik. Az ingatlant a vízparttól egy füves bejáró választja el, ami lehetővé teszi az autóval való megközelítést.

Még több képért kattintson a fotóra!

Csónaktárolóval Mecséren

Győr és Mosonmagyaróvár között félúton, a Mosoni-Duna partján áll ez a családi ház, mely amerikai konyhás nappali + 1 szobával és egy 4 csónak tárolására is alkalmas csónaktárolóval várja új tulajdonosait. Nyaralónak vagy akár állandó lakhatásra is alkalmas ez a szépen felújított ingatlan.

Még több képért kattintson a fotókra!

Panorámás nyaraló Szántódon

A Tihanyi-félsziget és az északi part panorámájában gyönyörködhet, aki megveszi ezt a saját partszakasszal és stéggel rendelkező nyaralót Szántódon. A részben alpesi stílusú kétszintes nyaraló már kívülről is nagyon hangulatos, belső enteriőrjében pedig a konyha és az egyik fürdőszoba 2016-ban teljesen megújult, és az elektromos vezetékek cseréje is megtörtént.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások