Szuper panel fürdőszobákat mutatunk

Ingatlantájoló.hu 2019.11.25 15:24:26

A panellakások két igazán gyenge pontja a konyha és a fürdőszoba. De ezekből is ki lehet hozni a maximumot.


 

Mai összeállításunkban a legötletesebben felújított panelfürdőszobákat hozzuk el az Ingatlantájoló kínálatából.

Kép forrása: pixabay.com

Kívül-belül megújult fürdőszoba Kecskeméten

Szép, ha egy fürdőszobát felújítanak, de nem mindegy, hogy ez a felújítás csak esztétikai, vagy azt is érinti, ami a falak mögött van. Ennek a kecskeméti 1+2-es lakásnak a fürdőszobája nemcsak gyönyörű lett, de új vezetékeket is kapott. A komplett felújítás ráadásul nemcsak a fürdőszobát, hanem az első emeleti lakás egészét érintette.

Még több képért kattintson a fotóra!

Az épített zuhanykabinnal Óbudán

A panel fürdőszobák annyira kicsik, hogy a kádat sokan cserélik zuhanyzóra, így viszont a zuhanyzó belseje nem túl nagy. Átmeneti megoldás lehet, ha a kád helyére egy épített zuhanykabin kerül. Igaz ugyanakkora helyet foglal, mint a kád, de üvegfalainak köszönhetően optikailag mégis tágasabbnak tűnik a tér. Ennek a kétszobás óbudai lakásnak a fürdőszobájában is ezt a megoldást választották. A hatszögletű csempékkel a fürdőszoba még különlegesebb lett, a praktikus sarokpolcokon pedig mindennek van hely. A kompletten felújított lakás egy panelprogramos házban található.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy okosotthonban, Gloriett-telepen

Hogy milyen egy okos panellakás? Mint bármilyen ingatlant, a panellakásokat is fel lehet szerelni okos technológiával. Így történt ezzel a Gloriett-telepi, negyedik emeleti lakással is, ahol a fűtés, a klíma és a légtisztító is távolról vezérelhető, és víz-, füst-, mozgás- és ajtónyitás érzékelővel is fel van szerelve. És milyen egy ilyen lakásnak a fürdőszobája? Természetesen gyönyörű, kék-fehér csempéivel, fa mosdópultjával romantikus, vidéki hangulatot idéz.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nemes egyszerűséggel Angyalföldön

Sokszor a legegyszerűbb dolgok a legszebbek. Ennek a XIII. kerületi, Dunára panorámás panellakásnak a fürdőszobája egyszerű, de szép barna csempét kapott, a faajtó, a szépen kidolgozott mosdópult és tükör azonban eleganciát és egy kis izgalmat csempésznek az egyébként átlagos fürdőszobába. A szépen felújított lakás nappali + 3 hálóval várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egyedi mosdóval Kecskeméten

A kád és mosdókagyló közös csaptelepe örök probléma a panellakásokban. Persze ezt is meg lehet oldani elegánsan. Például egy szép csapteleppel és egy egyedi mosdókagylóval, ahogyan ebben a kecskeméti garzonlakásban tették. Az is szép megoldás, hogy a WC egyébként csúnya hátfalát a szokásos fényes felületű festék helyett matt szürkére festették az egyébként fehér fürdőszobában. A III. emeleti lakást szépen felújították, és a hálófülkét is ötletesen leválasztották.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások