Szuper egyetem közeli albérleteket mutatunk Győrből

Ingatlantájoló.hu 2019.08.12 16:11:24

Mint minden egyetemi városban, Győrben is sok egyetemista kezdi meg idén szeptemberben tanulmányait. Nekik szeretnénk segíteni a következő összeállítással.


 

Aki ismeretlenként Győr kiadó lakásai közt kezd el nézelődni, rövid keresés után azt fogja észrevenni, hogy más településekhez képest szokatlanul sok bútorozatlan albérletet kínálnak. Az egyetemisták számára viszont a bútorozottság is fontos feltétel, ezért mai válogatásunk összeállításánál az elsődleges szempont az volt, hogy bútorozott lakásokat keressünk, lehetőleg az egyetem közelében, és elfogadható áron.

2 nappali + 3 hálószobás lakás a Belvárosban

Ennek a kiadó lakásnak az a különlegessége, hogy nem egy, hanem két nappalija van, és mindkettő teraszkapcsolatos. A két nappalin kívül 3 hálószobát is találunk a lakásban, ehhez képest meglepően kedvező a bérleti díja, és akkor még a dunai panorámáról nem is szóltunk. A szépen berendezett lakás a Belvárosban van, ahonnan az egyetem is könnyen elérhető.

Még több képért kattintson a fotóra!

Igényesen kialakított lakás a Belvárosban

Rendkívül igényes a berendezése ennek a nappali + 2 szobás lakásnak, melyet szintén a Belvárosban kínálnak kiadásra. A lakáshoz egy 10 nm-es terasz is tartozik, elhelyezkedéséhez, méretéhez és felszereltségéhez viszonyítva rendkívül kedvező áron kiadó.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nappali + 2 szobás lakás a Batthyány tér közelében

Szintén a Belvárosban, annak is az egyik legjobb pontján, a Batthyány tér közelében található ez a 4. emeleti lakás. Az ingatlanhoz gépkocsi beálló és egy nagy terasz is tartozik, nappali + 2 hálószobával rendelkezik, és bútorozottan kiadó.

Még több képért kattintson a fotóra!

2 szobás lakás az Árkádhoz közel

Frissen felújított és minden bútor új ebben a belvárosi lakásban, melyet az Árkád közelében kínálnak kiadásra. A 2 szobás lakás rendkívül kedvező áron kiadó.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nappali + 2 szobás lakás a Malomsok sétányon

Révfaluban, a Malomsok sétányon, az egyetemhez közel kínálják kiadásra ezt a nappali + 2 szobás lakást. Az újszerű lakás kertkapcsolatos, klímás, gépkocsi beálló is tartozik hozzá.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nappali + 3 szobás lakás a Duna-parton

A Belvárosban, a Móricz Zsigmond rakparton található ez a nappali + 3 hálószobás, 2 fürdőszobás lakás. A lakás teljesen gépesített, klímás, igényesen berendezett, egy belső udvarra és egy Dunára néző terasszal is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások