Szeretjük vagy nem szeretjük az ikerházakat?

Ingatlantájoló.hu 2018.12.11 14:33:30

Az ikerházak igen megosztóak, tekintve, hogy egy faluk azért mégiscsak közös a szomszéddal, de számtalan előnnyel is rendelkeznek. Mutatjuk, miért szeretjük őket, és egyúttal elhozzuk a legszebbeket.


 

Először is a legtöbb ikerházat ma már úgy építik, hogy a garázsnál legyenek összeépítve, így nem kell a falon keresztül hallgatnunk, hogy mit csinál a szomszéd. Másrészt egy nagyobb telekre két lakást felhúzni még mindig költséghatékonyabb, mint önállóan építkezni, ezért is választják sokszor testvérek ezt a megoldást. Egy ikerfélhez tehát olcsóbban hozzájuthatunk, mint egy családi házhoz, mégis teljesen olyan, mintha családi házban élnénk. Nézzük hát a legszebbeket az Ingatlantájoló kínálatából!

Nagy családnak szolár rendszerrel Rákoshegyen

A XVII. kerületben, a Helikopter lakóparkban áll ez az ikerház, mely nappali + 4 hálószobájával egy nagyobb család részére is kényelmes lehet. A ház szolár rendszerrel felszerelt, így elektromos áram fogyasztása gyakorlatilag nulla. Az ingatlanban egy hobbiszoba is helyett kapott, és egy kis kert is tartozik hozzá.

Még több képért kattintson a fotóra!

Passzívház zöldtetővel Testvérhegyen

A III. kerületben található ez az A+-os energetikai besorolású ház, mely körpanorámával, terasszal, szaunával és egy 400 nm-es kerttel is rendelkezik. A zöldtetős ház fűtését-hűtését hőszivattyú biztosítja, és megegyezés szerint akár bútorozottan is eladó.

Még több képért kattintson a fotóra!

Borospincével Pestszentimrén

2015-ben újították fel ezt a nappali + 3 hálószobás ikerházat a XVIII. kerületben. Az ingatlanhoz 500nm-es telekrész, borospince, két erkély és hobbiszoba is tartozik, fűtését kondenzációs cirkó kazán biztosítja.

Még több képért kattintson a fotóra!

Otthonos ikerfél a XVI. kerületben

Cinkotán található ez az ikerfél, melynek 232 nm-es alapterületéhez 550 nm-es telek is jár. A szépen berendezett, kétszintes házban 3 hálószoba is van, különlegessége a galérián található otthoni iroda. A kert egy hangulatos terasszal büszkélkedhet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Medencés otthon Szomoron

A Budapesttől 39 km-re fekvő Szomoron található ez az ikerház, melynek kertjében medence, kemence, amerikai konyhás nappalijában cserépkályha fogad. A háromszintes ház alsó szintjén egy külön garzonlakás is helyet kapott, a nagyobbik lakás 3 hálószobával és 3 fürdőszobával várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások