Szépséges otthonok Győrből

Ingatlantájoló.hu 2019.05.02 13:51:48

Győr csak az ötödik legnépesebb a vidéki nagyvárosok közül, mégis figyelemreméltó szerepben van, hiszen itt a legnagyobb a foglalkoztatottság vidéken, így itt a legmagasabbak az ingatlanárak is Budapest után.


 

Nézzük, milyen ingatlanokat találunk a Mosoni-Duna melletti városban, az Ingatlantájoló kínálatában.

Panorámás otthon a belvárosban

A Mosoni-Dunára és a belvárosra nyílik panoráma ebből a nappali + 2 hálószobás lakásból, mely egy néhány éve épült társasházban található. A 66 nm-es lakáshoz 26 nm-es erkély is tartozik, ára a teljes berendezést tartalmazza, és igény szerint gépkocsi beálló is vásárolható hozzá.

Még több képért kattintson a fotóra!

Otthonos lakás Győr-Ménfőcsanakon

2005-ben épült az a 8 lakásos társasház, melynek első emeletén kínálják eladásra ezt az újszerű állapotú lakást. A nappali + 2 hálós lakás kis családok számára éppen ideális, 5 nm-es terasza is van, és egy 4 nm-es fából épült tároló is tartozik hozzá a társasház közös udvarán.

Még több képért kattintson a fotóra!

Dupla belmagasságú nappalival Ménfőcsanakon

Szintén Ménfőcsanakon található ez a családi ház, mely nappali + 4 hálószobájával egy nagyobb család otthona lehet. A ház földszintjén találjuk a dupla belmagasságú, galériás, amerikai konyhás nappalit, és két hálószobát, a másik két hálószoba az emeleten kapott helyet. A teraszt kerti tó öleli körbe, innen egy fahídon juthatunk a hátsó kertbe, ahol hangulatvilágítással ellátott medence, térköves napozóterasz, grillező és egy szaletli kapott helyet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Igazi családi otthon a belvárosban

Igazi meghitt fészek ez a lakás, mely a sétáló utcától nem messze, egy 4 emeletes társasház 4. emeletén kapott helyet. A lakás amerikai konyhás nappalival és 2 és fél szobával, gardróbbal, felújított állapotban várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

Teljes berendezéssel az Árkád mellett

Szintén a belvárosban, az Árkád mellett áll az a 2012-ben épült társasház, melyben ez a nappali + 2 szobás lakás található. A szépen berendezett lakáshoz 2 erkély is tartozik, és teljes berendezéssel együtt eladó.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások