Szegedi kislakások 20 millió forint alatt

Ingatlantájoló.hu 2020.03.02 04:56:12

Ahogyan a többi nagyvárosban, Szegeden sem könnyű elfogadható áron lakást találniuk az első lakást keresőknek. Magyarország 2. legnépesebb vidéki városa az egyetemnek köszönhetően folyamatosan fejlődik, ami az ingatlanárakon is meglátszik.


 

Nézzük, milyen kislakásokat találunk Szeged elfogadhatóbb, élhetőbb környékein 20 millió forint alatt az Ingatlantájoló kínálatában.


Kép forrása: pixabay.com

Szépen felújított lakás a Kereszttöltés utcában

Felsővároson a Kereszttöltés utcában, a Tápai utcánál egy ötszintes panelház magasföldszintjén található ez a másfél szobás kislakás. A lakásnak otthont adó panelház ugyan nem esett át panelprogramon, de a lakás nagyon szép belső esztétikai felújítást kapott, és közlekedés szempontjából kitűnő környéken van.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kifizetett panelprogramos lakás Felsővároson

Ez a kétszobás, felújított panellakás már a Selyem utcában található, közel a Csillag térhez, így szintén kiváló közlekedés szempontjából. A magasföldszinti lakás hőszigetelt nyílászárókkal, hőmennyiségmérős fűtéssel rendelkezik, esztétikai felújítása is megtörtént 3 évvel ezelőtt.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy szoba hálófülkés lakás a belvárosban

A Mérey utcát keresztező Püspök utcában található ez a kiváló elhelyezkedésű egyszobás kislakás, melynek szerencsés kialakítása által, hálófülkéje is külön ablakot kapott, amely a társasház csendes belső udvarára néz. A szoba és a hálófülke tölgyfa parketta burkolatot, a többi helyiség járólapot kapott. A lakás akár bútorozottan is megvásárolható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Teljes berendezéssel a TIK közelében

A Szentháromság utca elején, a TIK-től egy saroknyira bukkantunk erre a földszinti, udvari garzonlakásra. Az ingatlan szépen felújított állapotban van, és vételára a teljes berendezést is tartalmazza, így befektetésnek is tökéletes.

Még több képért kattintson a fotóra!

Klímás lakás Makkosházán

Panelprogramon átesett az a makkosházi, ötszintes panelház, amelynek zárószintjén kínálják ezt a másfél szobás lakást. Az ingatlant 2016-ban rendkívül ízlésesen felújították, klímával is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások