Szebbnél szebb kis kerti lakokat mutatunk!

Ingatlantájoló.hu 2019.05.05 14:46:14

Milyen jó, ha van egy melléképületünk, vagy legalább egy kis kerti szerszámos fa házikónk a kertünkben. Ennél már csak az a jobb, ha egy kis kerti lak tulajdonosai lehetünk, amit hobbi célra, nyugis dolgozószobának, vagy akár vendégháznak is használhatunk.


 

Mai összeállításunkba olyan családi házak kerültek, melyek egy külön kis kerti lakkal is rendelkeznek. Íme, a legszebbek az Ingatlantájoló kínálatából!

Napfénytetős vendéglak Vácott

Vácott a Duna közelében található az a szépen felújított családi ház, melynek udvarán egy vendéglak is helyet kapott. A vendégház alvógalériás, galériáján egy napfénytető biztosítja, hogy az egész kis épület fényárban ússzon.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nádtetős kerti lak Paton

A Zala megyei, Nagykanizsától 25 km-re fekvő Paton 2 telek összesen 1 hektáros területen vált eladóvá. Az egyik telek üres, de a másik telken egy 3 szobás családi ház és egy alkotóház található, melyeket terasz köt össze, továbbá egy kis nádfedeles kerti lak is áll még a telken. Az ingatlan másik különlegessége a főépület könyvtárszobája. Az épületegyüttes sok lehetőséget rejt magában, a kert végében egy teniszpálya is található.

Még több képért kattintson a fotóra!

Vendégház egy tanyán, Lajosmizsén

Az E5-öshöz közel, jól megközelíthető helyen található az a földhivatali besorolás szerint kivett tanya, melyen egy 2017-ben felújított családi ház és egy 15 éve épült vendégház is áll. Az ingatlan kiváló kétgenerációs családok részére, a mellette álló akácerdő és szántó is megvásárolható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Tengerész stílusú kis ház Pécsett

Pécs Kertvárosban került eladósorba az a tenisz- és squash centrum, melyhez egy nappali + 4 hálószobás családi ház is tartozik. A telken található továbbá egy kis ház is, melynek külseje és berendezése is tengerész stílusú, így rendkívül hangulatos.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kis kerti faház Érden

Érd rózsadombján keresi új tulajdonosát egy kétgenerációs családi ház, melynek szépen gondozott kertjében két szaletli és két kis kerti faház is helyet kapott. A faházak tökéletesek a kerti szerszámok tárolására, de ezt az ablakos, virágos kis faházat akár tovább is gondolhatja majd új tulajdonosa.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások