Stílusban nagyok! Mutatjuk az ország legstílusosabb kislakásait

Ingatlantájoló.hu 2019.09.13 13:17:27

Megnéztük az ország legkisebb garzonjait, és találtunk néhány igazán stílusos darabot, ők kerülhettek be mai válogatásunkba.


 

A lakások egyre drágábbak, így mindenki egyre kisebb lakást keres. Egy garzont azonban nem könnyű praktikusan, ugyanakkor stílusosan berendezni, mi mégis találtunk néhány példát az Ingatlantájoló kínálatában.

Kis ékszerdoboz a VIII. kerületben

Saját részre, kompletten felújították ezt a 24 nm-es garzonlakást, melyben egy konyha, egy szoba és egy kis fürdőszoba kapott helyet. A szoba belmagassága lehetővé teszi egy galéria kialakítását, de enélkül is kellően tágas. A lakás befektetésnek is ideális, mert egy bérlő épp most készül beköltözni, de kiköltözik abban az esetben, ha valaki saját részre venné meg az ingatlant.

Még több képért kattintson a fotóra!

Rövid távú kiadásra tökéletes lakás Lipótvárosban

A belváros szívében, igazi turista paradicsomban található ez a 16 nm-es minigarzon, melyet rövid távú kiadás céljára újítottak fel. A lakást jelenleg is ilyen minőségben használják és akár a vele szomszédos 44 nm-es lakással együtt is megvásárolható. Az ötletesen kialakított lakás galériáján található a háló, a nappali, konyha és fürdőszoba lent kapott helyet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Fiatalos kislakás Óhegyen

A X. kerületben, az Óhegy park közelében helyezkedik el ez a 24 nm-es kislakás, melynek ablakai a társasház belső udvarára néznek. A lakás szobából, konyhából és egy kis fürdőszobából áll, galériáján alakították ki a hálórészt.

Még több képért kattintson a fotóra!

Helyes kis intim terasszal az I. kerületben

Az I. kerületben, a Naphegy utca Várra néző szakaszán áll az a polgári ház, melynek félemeletén kapott helyet ez a 24 nm-es kis garzon. Ebben a lakásban is a galérián helyezték el a háló részt, a szépen felújított lakás extraként egy kis intim terasszal is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Csinos Airbnb lakás a VI. kerületben

Airbnb céljára lett kialakítva is jelenleg is így üzemel ez a felújított, 18 nm-es garzon a VI. kerületben, a Bazilika közelében. A lakást jelenleg egy cég bérli, ők üzemeltetik és tovább is maradnának, így befektetésnek kiváló lehetőség ez az ingatlan.

Még több képért kattintson a fotóra!

Praktikus minilakás a József Nádor téren

Ez a 23 nm-es kislakás mindössze egy szobából és egy fürdőszobából áll, de szobáját olyan praktikusan berendezték, hogy konyha, étkező, nappali, sőt egy lenyitható ággyal még hálószoba is helyet kapott benne. A szépen felújított lakás szobájában sok tükör is helyet kapott, így a tér kifejezetten tágasnak hat. Az ingatlan kiváló helyen, az V. kerületben, a József Nádor téren helyezkedik el.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások