Remek albérletekkel vár Pécs!

Ingatlantájoló.hu 2019.08.23 20:11:40

A Pécsi Tudományegyetem az ország egyik legnagyobb vidéki egyeteme, így nyár közepétől sok diák keres albérletet a városban. Az egyetem közeli lakások különösen vonzóak, de fontos az ár, a lakás állapota és bútorozottsága is.


 

Mutatjuk a legjobb elfogadható árú, kiadó lakásokat az egyetem környékéről!

Kép forrása: pixabay.com

Exkluzív lakás nappali + 2 hálóval a Belvárosban

Dupla belmagasságú nappalijával, tetőtéri elhelyezkedésével, látszógerendáival igazán különleges ez a nappali + 2 hálószobás lakás a Belvárosban. Az egyedi bútorokkal berendezett lakást ehhez képest egészen baráti áron kínálják kiadásra.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kétszobás lakás Egyetemvárosban

Szintén különnyílnak ennek a kétszobás lakásnak a szobái, mely a Belváros és Egyetemváros határán található. A lakás 5 percre van a történelmi belvárostól, de a BTK, TTK, Orvosi karok is 10 perc sétával elérhetőek. A lakás szépen felújított állapotban várja bérlőit.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított másfél szobás panellakás Egyetemvárosban

Egyetemváros közkedvelt részén, egy panelház 3. emeletén található ez a különnyíló szobákkal rendelkező másfél szobás lakás. Az ingatlan szépen felújított, fiatalos, berendezett, 1-3 diáklány számára szeptember 1-től költözhető.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kertkapcsolatos lakás a Belvárosban

Kicsi sütögetésre alkalmas kertrésszel is rendelkezik ez a nappali + 2 szobás lakás a Belvárosban. Az ingatlan közel van mindenhez, szépen felújított, kocsibeálló és garázs is tartozik hozzá, és a sok extrához képest rendkívül kedvező áron kiadó.

Még több képért kattintson a fotóra!

Frissen felújított lakás Egyetemvárosban

Egyetemvárosban található ez a kétszobás lakás, mely idén esett át komplett felújításon. A lakás szobái külön nyílnak, kéthetente történő takarítás is benne van az árban.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások