Páratlanul szép panellakások szerte az országból

Ingatlantájoló.hu 2018.10.16 13:52:38

A panellakás az egyre emelkedő ingatlanárak mellett még mindig sokak számára az egyetlen opció, sőt a panelprogramon átesett lakásokat a legtöbb vevő még előnyben is részesíti téglaépítésű társaikkal szemben.


 

E heti válogatásunkban ezért most a legszebb panellakásokat hozzuk el az Ingatlantájoló kínálatából.

Romantikus hangulatban Kaposváron

Igazi csajos lakás lett felújítása során ebből a kaposvári panellakásból a Béke-Füredi lakótelepen. A másfél szobás kis lakás idén esett át komplett felújításon, melynek során hőszigetelt nyílászárókat és okos telefonról vezérelhető klímát is kapott. A lakás egyedi hőmennyiség mérővel felszerelt, a 4. emeleten található és akár teljes berendezéssel együtt is megvásárolható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nappali + 4 hálószobás panel Rákospalotán

Igazán nagyszerű átalakításon esett keresztül ez a panellakás a Csobogós lakótelepen, ugyanis egy tágas étkezőkonyhát és egy abból nyíló tágas nappalit is kapott. Mindezek mellett pedig 4 hálószobának is jutott hely, amelyek közt igaz akad egészen picike is, de hálófülkének az is tökéletesen megfelel. A kiváló elosztású lakás külön fürdőszobával és WC-vel rendelkezik, gyönyörűen felújított és háromgyerekes családok számára is kényelmes.

Még több képért kattintson a fotóra!

Másfél szobás gyöngyszem a Pók utcai lakótelepen

Szintén nagyon praktikusan alakították át ezt a kis lakást a III. kerületi Pók utcai lakótelepen. A konyhát megnyitották az előszoba felé, így sokkal tágasabbnak tűnik, a nappaliban pedig az étkezőnek is bőven maradt hely. Az egész lakás gyönyörűen felújított, előszobájában hatalmas gardróbszekrény biztosít bőven tárolási lehetőséget.

Még több képért kattintson a fotóra!

Teljes berendezéssel Debrecen belvárosában

A Fórum bevásárlóközpont közelében található ez a befejezett panelprogramos lakás, mely másfél szobával várja új lakóit. A felújított lakásból a Campus és a Műszaki Kar is könnyen megközelíthető, így a lakás befektetésnek is kiváló, különösen, hogy ára a teljes berendezést tartalmazza.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nem mindennapi elosztással Szegeden

Kicsit kakukktojás ez a Szeged Makkosházán található lakás, felújítása során ugyanis egészen egyedi elrendezést kapott. Az egyszobás lakás nappalijában egy fél fallal kerítették el a hálót, a fürdőszoba pedig a konyhában kapott helyet, szintén csak egy fél fallal elkerítve. A kialakítás nagyon szép, akit pedig zavar, hogy a fürdőszoba a konyhában van, kis befektetéssel könnyen elszeparálhatja.

Még több képért kattintson a fotóra!

Ideális családi otthon Nyíregyházán

Nyíregyházán a Korányi övezetben található ez a 3+1-es lakás, mely nemcsak külső hőszigetelést és új külső és belső nyílászárókat, hanem új vezetékeket, konyhabútort is kapott. A lakás több helyiségében mennyezetbe süllyesztett spot lámpák biztosítják a világítást, a fürdőszobában zuhanykabin került beszerelésre, a mért távhős lakás kétgyermekes családoknak tökéletes otthon.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások