Páratlan hangulatú nagypolgári lakásokat mutatunk!

Ingatlantájoló.hu 2019.01.07 14:08:18

A nagypolgári lakások hangulata mindenkit magával ragad, még ha a legtöbben zsörtölődnek is amiatt, hogy mennyibe kerül egy ekkora belmagasságú lakást felfűteni. A belmagasság ráadásul remekül kihasználható, és hőszigetelt panelek ide, új építésű, korszerű lakások oda, a nagypolgári lakásoknak mindig is lesz létjogosultságuk az ingatlanpiacon.


 

Mai válogatásunkban ezért néhány igazán szép nagypolgári lakást gyűjtöttünk össze az Ingatlantájoló kínálatából.

Korhű berendezéssel a Diplomatanegyedben

Egy nagypolgári lakás természetesen antik vagy stílbútorokkal igazán mutatós, ahogyan ebben a VI. kerületi lakásban is láthatjuk. A parkra néző lakás 112 négyzetméteren, 2 és fél szoba + hallal várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

Modern bútorokkal a IX. kerületben

A nagypolgári lakások előnye, hogy sokféle stílusban is remekül mutatnak. A modern berendezés sem áll távol tőlük, a lényeg mindössze az elegancia, ahogyan ebben a ferencvárosi lakásban is látható. A 100 négyzetméteres lakás a kerület rehabilitált részén, a Mester és a Haller utca sarkán található, és ára a teljes berendezést is magában foglalja.

Még több képért kattintson a fotóra!

Régi és új harmóniája a II. kerületben

A régebbi stílusú és a modern bútorok természetesen ízlésesen keverhetőek is, erre bizonyíték ez a Mammut közelében elhelyezkedő lakás. A gyönyörű 2 szoba hallos otthon komplett felújításon esett át.

Még több képért kattintson a fotóra!

Skandináv hangulatban az V. kerületben

A skandináv stílus minden otthonban megtalálja a helyét, így a nagypolgári lakásokat is remekül be lehet rendezni ebben a stílusban. Erre jó példa ez a Veres Pálné utcában elhelyezkedő lakás, melyet egy gyönyörű, felújított szecessziós épületben találunk. Az utcára néző saroklakást két éve újították fel.

Még több képért kattintson a fotóra!

Izgalmas dekorációs lehetőségekkel Újlipótvárosban

A nagypolgári lakások belmagassága mindig teret ad az egyedi dekorációnak. A falfülkék, különleges építészeti elemek, képgalériák ebben a XIII. kerületi lakásban is megtalálták a helyüket. A teljeskörűen felújított lakás 97 nm-en, 2 és fél szobával várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások