Páratlan hangulatú borospincék közül szemezgettünk

Ingatlantájoló.hu 2018.09.10 13:54:22

A borászkodás napjaink egyik legnépszerűbb hobbija, és nemcsak a vérbeli termelők, akiknek a kisujjában van a szakma, de sok laikus is szívesen érdeklődik az eladó pincék, présházak iránt, különösen, ha ezek nyaralónak is alkalmas ingatlant jelentenek.


 

Bár az ősz inkább a szüret, mintsem a pincék, szőlők adás-vételének tipikus időszaka, mégis a legtöbben ilyenkor gondolkozunk el rajta, milyen jó lenne egy kis pince szőlővel, valamelyik festői szépségű borvidékünkön. Ezért készítettük ezt a kis összeállítást az Ingatlantájoló kínálatából, melyek közt lelkes laikusok és profi termelők is megtalálhatják a számításaikat.

Igényes pince eladótérrel befektetőknek Tokajban

Tokaj főterétől mindössze 250 méterre található ez a pince, melynek 188 nm-es alapterületéből 140 nm-t bortároló tér, 18 nm-t ivótér foglal el. A 300 nm-es üres telek és a rajta álló pince vendéglátás céljára kiváló, hiszen a beépítetlen telken további kiszolgáló egységeket lehet létesíteni.

Még több képért kattintson a fotóra!

Balatoni panorámás présház szőlővel Szentantalfán

Szentantalfán a Szent Balázs hegyen áll ez a pince-présház 600 tőke szőlővel, mely tökéletes lehet kezdő hobbi borászok számára tekintve, hogy az ingatlant nem horror áron kínálják, és az ár a borászathoz szükséges minden berendezést is magában foglalja. Az épületben egy konyha-étkező búbos kemencével, két hálószoba és vizesblokk is található. Az ablakokból a balatoni panorámát élvezhetjük és autóval akár 6 perc alatt a magyar tengernél lehetünk, így az ingatlan tökéletes azok számára, akik egyúttal nyaralót is keresnek.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kiváló állapotú nyaraló és borospince Hegymagason

Nyaralónak és borászkodáshoz szintén egyaránt alkalmas ez a panorámás ingatlan a Szigligethez közeli Hegymagason. A nemrég új külső szigetelést kapott épület 5 szobájával akár két generáció részére is kényelmes, szőlőtőkéi mellett gyümölcsfák, dísznövények, virágok szépítik a kertet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Pince új építésű présházzal Felsőtárkányban

Az Eger közelében található Felsőtárkányban helyezkedik el ez a hangulatos kis pince, mely jelenlegi formájában is használható nyaralóként, de akár egy további szinttel is bővíthető. A telekről csodás panoráma nyílik Felsőtárkányra.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kicsi pince elérhető áron Érden

Érd-Ófaluban, a pincesoron, az egykori Római út maradványait őrző út mentén fekszik ez a pince, mely egy 20 nm-es pincéből és két 8 nm-es, hordók és palackok tárolására alkalmas helyiségből áll. A pince nyaralónak kicsi, de a fővárosból kiszabadulni vágyó hobbi borászoknak kiváló lehet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kevés befektetéssel szakértőknek Tibolddarócon

A Szentantalfai pincéhez hasonlóan ennek a bükkaljai pincének a megvásárlásához sem kell nagy tőkével rendelkeznünk, az itt található 1,3 hektárnyi szőlő azonban teljesen kezdőknek elsőre még nagy falat lehet, különösen, ha csak hobbiból szeretne valaki borászkodni. Profiknak azonban kiváló befektetési lehetőség, és nyaralónak is alkalmas az ingatlan.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások